Farmer 3 275 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 18 minut temu, Figuś napisał: Nice Electro teraz Octo... robi się nam Sinister Six powoli. Wleci jeszcze Morbius, którego przedstawi Volture i prawie komplet. Oczywiście to, że mamy przeciwników z dwóch różnych Pająków nie znaczy jeszcze, że będą też Garfield i Maguire. Ba, S3 może równie dobrze uśmiercić Hollanda na rzecz Moralesa i któryś z panów pojawi się w S4 z Moralesem już (jak w przypadku animacji). Kurde, nawet już w S3 może być tak, że Holland pobuja się na pajęczynie jakieś 5 min i cyk - zgon Cytuj
flavio 107 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 Wydaje mi się, że Holland jest zbyt rozpoznawalny na ten moment, plus po wydarzeniach z Endgame może przejąć pałeczkę pierwszyzny, przez co raczej go szybko nie uśmiercą. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 https://screenrant.com/mcus-spider-man-3-reportedly-bringing-back-andrew-garfield-for-spider-verse/ Ponoć Garfield i Stone też wracają i trwają rozmowy z Maguire i Dunst! Okurła, jak to się ziści to dla mnie będzie coś pięknego Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 Zapowiada się świetnie, tylko biorąc pod uwagę, że dołączają już w trakcie kręcenia filmu, a z niektórymi rozmowy dopiero trwają, to podejrzewam, że ich występ ograniczy się do cameo np. w jakiejś wizji/iluzji Doctora Strange'a niż że faktycznie odgrywają większą rolę w scenariuszu. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 To spierman universum to ma szansę być lepsze niż całe avendżers Cytuj
flavio 107 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 Może teraz będzie cameo, ale kto wie może na dłuższą metę zbudują coś długotrwałego? Cytuj
Faka 3 994 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 7 godzin temu, flavio napisał: Wydaje mi się, że Holland jest zbyt rozpoznawalny na ten moment, plus po wydarzeniach z Endgame może przejąć pałeczkę pierwszyzny, przez co raczej go szybko nie uśmiercą. Pewnie chcą kogoś długo trzymać, medialnej postaci jak to było w przypadku Roberta Downey Juniora. A taki Holland dopiero młody, to sobie pogra w większości filmach Marvela. No chyba, że przyjdzie taki moment udupienia Petera Parkera na rzecz Milesa Moralesa, ale raczej nie prędko się na to zanosi. Cytuj
Farmer 3 275 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 W dniu 9.12.2020 o 09:23, Masorz napisał: https://screenrant.com/mcus-spider-man-3-reportedly-bringing-back-andrew-garfield-for-spider-verse/ Ponoć Garfield i Stone też wracają i trwają rozmowy z Maguire i Dunst! Okurła, jak to się ziści to dla mnie będzie coś pięknego Po raz kolejny też wraca kwestia udziału Daredevila Coxa w S3. Robi się tłoczno i boję się by nie przesadzili w drugą stronę. Jest jeszcze opcja Skrulli (w końcu to wciąż MCU) jednak w tym wypadku wolałbym nie bo zaprzepaszczą solidną rolę Moliny i reszty. Martwi mnie jeszcze jedna rzecz. Może być też tak, że kilka postaci tylko mignie przez ekran. Trzeba czekać na wycieki z planu. W dniu 9.12.2020 o 07:27, flavio napisał: Wydaje mi się, że Holland jest zbyt rozpoznawalny na ten moment, plus po wydarzeniach z Endgame może przejąć pałeczkę pierwszyzny, przez co raczej go szybko nie uśmiercą. Tylko, że tu nie chodzi o kwestię popularności, a o piniążki. Jeżeli tylko cyferki będą na korzyść Morlesa bardzo szybko odłączą tlen Hollandowi. No i w sumie to już będzie 3 jego film (4 z cameosem w Civil War), a jak na Pająka to i tak długo Nie no to są na razie spekulacje, domysły, itd. no ale mamy pojebane czasy i wszystko mogą zrobić byle tylko zarobić. Cytuj
Figuś 21 174 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 4 godziny temu, Farmer napisał: No i w sumie to już będzie 3 jego film (4 z cameosem w Civil War) +2 w ostatnich Avengersach, aczkolwiek w jednym to też w sumie cameo 1 Cytuj
flavio 107 Opublikowano 10 grudnia 2020 Opublikowano 10 grudnia 2020 Oby Charlie Cox się pojawił. Co to była za fenomenalna rola Daredevila. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 10 grudnia 2020 Opublikowano 10 grudnia 2020 Daredevil? O kurwa, a co to się stanęło? Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 10 grudnia 2020 Opublikowano 10 grudnia 2020 Podobno planują go przywrócić i dać mu gościnny póki co występ w Spidermonie 3. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 i jeszcze Willem Dafoe, ooo kurrr Cytuj
Farmer 3 275 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 Plus Sandman. Tyle, że obaj są w fazie rozmów. Przestaje mi się to podobać. Nasrają aktorów, a żaden nie będzie miał wystarczająco czasu by "zabłysnąć". Kurde, mam dziwne deja vu z arrowverse gdzie przed Kryzysem sypali fajnymi nazwiskami na prawo i lewo, a jak wyszło każdy wie Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 Pewnie Ci wszyscy goście będą mieli po 5 minut max na ekranie. No, może poprzednie Spajdery po 15. Nie ma się o co martwić imho. Cytuj
flavio 107 Opublikowano 16 grudnia 2020 Opublikowano 16 grudnia 2020 Ale i tak banan na twarzy będzie gwarantowany przy takim cameo. Cytuj
flavio 107 Opublikowano 17 grudnia 2020 Opublikowano 17 grudnia 2020 Podobno wrócić ma również Mysterio. Cytuj
flavio 107 Opublikowano 18 marca 2021 Opublikowano 18 marca 2021 Może film nie porwie jakoś spektakularnie. Ale jedynka była przyjemna, nie wybitna, ale miała jakiś swój przyzwoity poziom. Między innymi dzięki Hardy'emu. W dwójce jak dodamy do tego Harrelsona to powinno być tak samo przyzwoicie, a może nawet lepiej. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 10 maja 2021 Opublikowano 10 maja 2021 (edytowane) Edytowane 10 maja 2021 przez MBeniek 1 Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 10 maja 2021 Opublikowano 10 maja 2021 Premiera dopiero we Wrześniu? Lekki fail bo mógłby być hit lata. Cytuj
mcp 2 020 Opublikowano 10 maja 2021 Opublikowano 10 maja 2021 Jezu, ten początek xd relacja Eddiego z Venomem to złoto Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi