Pupcio 18 339 Opublikowano 16 września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 września 2021 xD wy jesteście niepoważni Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 16 września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 września 2021 Cytat Look at little Pupcio junior,gonna cry? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 16 września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 września 2021 Sory, ale najlepszy Peter Parker to ten ze Spider-Man Uniwersum (ten, który robi Milesowi za mentora) Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 16 września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 września 2021 Piszemy teraz o filmach dla dorosłych, a nie bajeczkach dla dzieci. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 16 września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 września 2021 Garfield to był taki chad spoderman deskorolkarz, wiec ni uja nie Parker. Peter ma być trochę takim cipowatym, sympatycznym nerdem i Holland i Maguire bardzo fajnie się sprawdzali w tej roli. Holland wygrywa bo ma hot ciocie May. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 16 września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 września 2021 Holland dla mnie zbyt infantylny. Peter zazwyczaj był powazny, a głupkowaty się robil i rzucał sucharami jako Spider man. No i te Spider many z Garfieldem miały jednak cieższy klimat. Gwen [`] Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 339 Opublikowano 16 września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 września 2021 Garfield jako Parker? Tragedia. Amazing spiderman? Jedynka jeden z najgorszych filmów o rajtuzowcach jaki widziałem, dwójka już sporo lepsza ale gdzie z tym do potężnych filmów raimiego? Przecież to gówno powstało tylko po to żeby sony miało prawa do pajonka i to widać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 677 Opublikowano 16 września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 września 2021 (edytowane) O ile samą niechęć do TASM i Garfielda mogę jeszcze zrozumieć i tłumaczyć sobie kwestią GUSTU, tak pisanie, że dwójka jest "sporo" lepsza od jedynki już zakrawa na trolling. Nie no ja wiem, że dla wielu pająk Raimiego ma na starcie +100 punktów za to, że wyszedł jak mieli po 8 lat (sam byłem wtedy niewiele starszy, ale już wtedy mi coś nie pasował ten film) i za memiczne scenki, ale pomijając jego wartość jako luźnego, zahaczającego wręcz o pastisz, letniego filmu, to ja tam nie widzę za bardzo powodów do kultu i stawiania na podium nowożytnych adaptacji komiksu. Inna sprawa, że dla mnie punktem odniesienia do tego, jaki "powinien" być Spidey, jest co najwyżej kreskówka z Fox Kids albo gierki z szaraka, bo komiksów zwyczajnie nie czytałem (no ale w nich było pewnie już tyle wariacji jego charakteru, że podchodzenie do adaptacji w ten sposób nie ma za bardzo sensu). TASM ma przede wszystkim dobrze napisanych bohaterów i dialogi i tą mityczną chemię, szczególnie między Peterem i Gwen- to jedyny film, w którym jako widz wierzę w romans Petera (w trylogii Raimiego relacja z MJ to chyba największa wada, pomijając jej miscast). No ale wiadomo, co kto lubi. Osobiście zwyczajnie nie lubię tego klimatu wczesnych lat 2000 w kinie superbohaterskim, który potężnie wyziera z trylogii. Ot taki plastik. 2 godziny temu, Soban napisał: Peter ma być trochę takim cipowatym, sympatycznym nerdem i Holland i Maguire bardzo fajnie się sprawdzali w tej roli. Jeśli Garfield to Chad, to Maquire jest skrajnością w drugą stronę, virgin-loser do przesady. Edytowane 16 września 2021 przez kotlet_schabowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 17 września 2021 Udostępnij Opublikowano 17 września 2021 Po części propsuję Spiderman Raimiego fatalnie się zestarzał. Po rewatchu wiem, że główną zaletą tych filmów było to, że oglądałem to za szczyla. A trójka to się nawet nie broni. Gniot porównywalny z Zieloną Latarnią z Raynoldsem Amaizng spiderman? Mi weszło. Uwielbiam muzykę z tej serii. Obejrzałbym to jeszcze raz i żałowałem jak zrobili cancela 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 18 września 2021 Udostępnij Opublikowano 18 września 2021 Ale Doktor Octopus z dwójki dalej jest kozak, aż chyba sobie odświeżę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 146 Opublikowano 29 września 2021 Udostępnij Opublikowano 29 września 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 30 września 2021 Udostępnij Opublikowano 30 września 2021 XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 30 września 2021 Udostępnij Opublikowano 30 września 2021 No i zajebiscie, dużo lepiej niż jedynka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 30 września 2021 Udostępnij Opublikowano 30 września 2021 Jedynka była słabym filmem, to fakt. Ale z drugiej strony tak samo słaba Cziorna Pantera ma 88/100 na tej samej stronie Lubię i Hardy'ego i Harrelsona, więc może nawet się przejdę do kina. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 30 września 2021 Udostępnij Opublikowano 30 września 2021 Jedyneczka była fajna, widzowie docenili. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 30 września 2021 Udostępnij Opublikowano 30 września 2021 Nie no, jak ktoś się spodziewał że to przekroczy 50 na MC to pora chyba się obudzić. I tak wysoka średnia jak na taki film. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 146 Opublikowano 30 września 2021 Udostępnij Opublikowano 30 września 2021 Jedynka spoko popcorniak, lepszy niż się spodziewałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 3 października 2021 Udostępnij Opublikowano 3 października 2021 Drobne spoilery, no jest jeszcze nadzieja dla Venoma. https://naekranie.pl/aktualnosci/venom-mcu-avengers-scena-po-napisach-1633154954?fbclid=IwAR0i4r--BCiIYIJkHRNuS1vX9124wagQg5ZNHGQwkTuW0bVPjATacG_avHs Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 12 października 2021 Udostępnij Opublikowano 12 października 2021 Piątek 15:40 wcześniej tylko dubbing był. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 15 października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 października 2021 Jakie to było dobre Jesli chodzi o casting to mają nosa, bo Eddie i Cletus moim zdaniem idealnie obsadzeni. Scena po napisach raczej cieszy i przecieki sie sprawdziły Spoiler Eddie przenosi się do innego uniwersum, w tv pojawia się Spider man z mcu i Venom go zna. Czekam na ich spotkanie, moze chociaz jakies cameo w nastepnym filmie ze Spider manem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 354 Opublikowano 15 października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 października 2021 No ja już tak entuzjastycznie się nie wypowiem. Film jest krótki a większość czasu zajmuje jednak przekomarzanie Eddiego z Venomem (akurat chyba najlepsza część filmu). Później akcja związuje się zbyt szybko i Carnage po prostu się pojawia i napierdala. Efekty na pewno lepsze niż w jedynce, ale jest jedna większa walka i tyle. Woody 'Gram we wszystkim' Harrelson poszedł wg mnie w złą stronę z interpretacją Cletusa i zrobił z niego bardziej retarda a nie schizola a jak wiadomo 'Never go full retard'. Przy takiej ilości fajnych historii komiksowych z Carnage tak skiepścić scenariusz to trzeba się postarać. Nie było to złe, ale jednak liczyłem na coś więcej. Scena po napisach taka jak się można było spodziewać i zostaje nadzieja na coś lepszego w Venom 3. Takie 6/10. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 15 października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 października 2021 Akurat długość moim zdaniem na plus, bo te marvele męczą bułe po 2h i więcej, Wdowe oglądałem na dwie raty. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 842 Opublikowano 23 października 2021 Udostępnij Opublikowano 23 października 2021 Jedynkę szło obejrzeć, dwa razy zaliczyłem. 2 słabiutka, finałowa walka machnięta na szybko. Reżyser na końcu stwierdził, że mało czasu zostało i poskładał to jakoś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 28 października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 października 2021 Nowa fotka. Hype jak cholera, niech już pokaza pozostałych Spider manow Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 28 października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 października 2021 (edytowane) Ta też jest dobra Trochę nawiązująca do: Disney&sony pewnie liczą, że będzie to nowy meme template Edytowane 28 października 2021 przez MBeniek Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi