Opublikowano 28 października 20213 l 36 minut temu, Shen napisał: Nowa fotka. Hype jak cholera, niech już pokaza pozostałych Spider manow Właśnie niech nie pokazuja, zobaczy się w kinie.
Opublikowano 28 października 20213 l Skoro Chińczyk i Eternals tylko kina, to pewnie to samo będzie z pajęczakiem.
Opublikowano 28 października 20213 l Sandmana to chyba w trailerze ludzie wypatrzyli, tak samo Goblina i Electro
Opublikowano 28 października 20213 l 18 minut temu, Shen napisał: Sandmana to chyba w trailerze ludzie wypatrzyli, tak samo Goblina i Electro No i po Venomie Spoiler można domniemywać, że symbiot też się pojawi.
Opublikowano 28 października 20213 l No właśnie nie wiem, wydaje mi się, że za pozno dogadali temat. Spoiler Prędzej widze kolejny film skupiony na nich dwóch, może tez innych przeciwnikach jak Morbius. Sony pewnie pojdzie teraz w to swoje uniwersum mocniej.
Opublikowano 2 listopada 20213 l Fajnie, ze Morbius dzieje się w tym samym uniwersum co pajęczak z MCU.
Opublikowano 2 listopada 20213 l Albo się cofam jak polska za pis, i znów mam 13 lat, albo to było dobre... no dygnął mi po tym trailerze Leto to tryhard, a sam film to pewnie będzie sraka, ale jestem trochę umęczony marvelami, a to to zupełnie inny kierunek. Przynajmniej na pierwszy rzut oka
Opublikowano 3 listopada 20213 l Kurwa nigdy tak nie czekałem na film marvela Cytat Ingresso , a Brazillian ticketing service owned by Fandango, has listed Marvel Studios and Sony Pictures' Spider-Man: No Way Home with a runtime of 2 hours and 39 minutes. This would make the threequel the longest solo movie in MCU history and the second-longest MCU movie ever, only behind Avengers: Endgame .
Opublikowano 4 listopada 20213 l W Spiderku brakuje Kravena i byłoby całe Sinister Six. Morbius chyba też do jakiegoś wydania ekipy się łapał. Wszystko mają gotowe, teraz zebrać kawałki. Nawet nie muszą wprowadzać własnych wersji Elctro, Sandmanów, bo mają Multiversum. W sumie trochę się jaram
Opublikowano 4 listopada 20213 l 2 godziny temu, gekon napisał: W Spiderku brakuje Kravena i byłoby całe Sinister Six. Morbius chyba też do jakiegoś wydania ekipy się łapał. Wszystko mają gotowe, teraz zebrać kawałki. Nawet nie muszą wprowadzać własnych wersji Elctro, Sandmanów, bo mają Multiversum. W sumie trochę się jaram Jakby na koniec filmu w scenie po napisach wszedł Kraven a następnym filmem byłyby Ostatnie łowy Kravena to chyba bym fotel kinowy pogryzł z podjarki.
Opublikowano 5 listopada 20213 l Wolałbym Blade'a, który poluje na tego Morbiusa. Chyba jak dla mnie najgorszy villain z całej marvelowej otoczki, no ale co kto lubi.
Opublikowano 5 listopada 20213 l 8 godzin temu, Faka napisał: Wolałbym Blade'a, który poluje na tego Morbiusa. Chyba jak dla mnie najgorszy villain z całej marvelowej otoczki, no ale co kto lubi. Jakieś ploty czytałem, że Blade ma się pojawić gościnnie w Moon Knight, więc go wprowadzą do mcu. Dzięki multiversum mogliby reaktywować Spider mana Garfielda i niech on się bawi z Venomem i resztą, a zostawić Hollanda w mcu. Filmy z Garfieldem miały cięższy klimat, Venom też mi średnio pasuje do tego głupkowatego uniwersum disneya.
Opublikowano 9 listopada 20213 l Spoiler Jeśli to prawda, to jebany niezle sciemnial, że nie wie, czy sie pojawi w MCU. Niedawno z nim wywiad ogladalem xd No ale juz sie raz nabralem na deepfake
Opublikowano 9 listopada 20213 l Nie musiałem czytać co w spoilerze bo shen zaspoilerowal. Kazdy głupi się domyśli o co chodzi po przeczytaniu posta.
Opublikowano 9 listopada 20213 l O Daredevila, poprzednich pająków czy cameo Stana Lee? Bez spiny, plotki i 'przecieki' wymieniają już chyba każdego