Farmer 3 268 Opublikowano 7 Marca Udostępnij Opublikowano 7 Marca Ta scena z NWH nie trzyma się kupy chyba. Spoiler Strange stwierdził po zjebanym zaklęciu, że ściąga wszystkich znających Pająka/Petera, a ani Venom ani Eddie z tego konkretnego uniwersum nie znają pająka więc technicznie nie powinno ich tam być. Plus nie powinno nic zostać po powrocie, a kawałek Venoma został. Zresztą Venom nikogo. A przynajmniej mnie nie jara. Od początku nie pasował mi układ team buddy. Idiota Eddie też. Hardy spokojnie pociągnąłby psychopatycznego maniaka jakim był Brock w komiksach w latach -tych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 13 Marca Udostępnij Opublikowano 13 Marca Premiera będzie wcześniej, hype https://filmozercy.com/wpis/venom-3-trafi-do-kin-wczesniej-tytul-potwierdza-to-ostatnia-czesc-z-tomem-hardym Cytuj Odnośnik do komentarza
Badus 270 Opublikowano 13 Marca Udostępnij Opublikowano 13 Marca V1 średniak do piwa i puszczenia w tle, V2 nieoglądalny wysryw. A i Hollanda w roli SM mam już dosyć, zrobiłem ostatnio powtórki i jego solowe filmy...no bez szału. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 618 Opublikowano 15 Marca Udostępnij Opublikowano 15 Marca Madame Web już w wypożyczalniach jakby ktoś miał ochotę sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 26 Marca Udostępnij Opublikowano 26 Marca #BLM Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 3 Czerwca Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca Hype, szkoda, że to ostatni Venom Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 3 Czerwca Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca Znowu będzie guwno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 3 Czerwca Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca Na bank będzie lepiej niż w dwójce, musi być. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 3 Czerwca Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca Czas obejrzeć dwójkę w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 4 Czerwca Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca No ten zwiastun mówi, że będzie takie samo gówno jak dwójka. Jak oni zjebali taki materiał źródłowy jak Carnage to nic tej franczyzny już nie uratuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 4 Czerwca Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca Nie ogarniam tylko tej sceny z ostatniego SM. Spoiler Przecież to było w innym uniwersum. To wojsko teraz skacze sobie przez światy czy jak? Tak czy siak widać, że nie mają pomysłu jak zakończyć Venoma. Buddy movie w pg-13 to nie miejsce dla V. Liczę tylko, że glut po raz kolejny oblepi byłą Brock'a, bo dobrze leżał na niej Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 5 Czerwca Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca Jaki gówniany ten trailer XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 14 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia Kraven jednak żyje i wraca w grudniu. Widać po premierze D&W zostawili kategorię wiekową 'R', no ale czy oprócz krwi będzie coś wartościowego? Czas pokaże. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 327 Opublikowano 14 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia Fajnie, że po wtopie Madame Web trochę oprzytomnieli i zamiast serwować kolejne pedalstwo teraz idą w poważniejsze klimaty. Gore konkretne, aktor grający Kravena ciut za mało przypakowany, ale ma złodupny wyraz twarzy, fabuła pewnie będzie lipna jak w każdym tego typu filmie, ale styl a'la Predator mi się podoba i może w końcu od czasu trzeciego Spider-mana będzie warto iść do kina na coś z tego uniwersum. Ah, gdyby tylko w ten sam sposób potraktowali Venoma Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 14 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia To samo miałem pisać. Taki powinien być Venom, a nie ta bezkrwawa papka. Może też się w końcu na coś z marvela wybiorę do kina. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 618 Opublikowano 14 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia Mi tam się już podobało po pierwszym zwiastunie, ale po dokrętkach może być jeszcze lepiej. Coś w tym uniwersum poza solowymi filmami z Pająkiem musi im się wreszcie udać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 14 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia Nigdy nie byłem fanem tej postaci ale trailer całkiem przyjemny no ale ciężko im ufać po tych wszystkich wpadkach xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 14 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia A to były dokrętki? Myślałem, że zwyczajnie przełożyli ze względu na finanse. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 14 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia To kiedy do uniwersum Spider mana dołączy Spider man? Zebrać tych pajaców, jest Kraven, Rhino, Vulture, Morbius, dorzucić jeszcze dwoch i mamy sinister six, idealny materiał na trzeci i pozegnalny film z Garfieldem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 14 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia Jest jeszcze Venom. No ale oni z tych postaci robią bohaterów (może oprócz Rhino i od biedy Vulture). Podejrzewam, że nie zrobią SS, tylko zaorają ten pierdolnik i pokażą nowego Spider-Mana. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 17 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia Ten aktor nijak nie pasuje do roli Kravena. Kraven był przy Spidermanie potężnym facetem, nawiązującym swą posturą do lwa, a tutaj mamy co najwyżej jakiegoś crossfittera. Cytuj Odnośnik do komentarza
JaskinieTerrigenoweMarvela 104 Opublikowano 25 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia W dniu 14.08.2024 o 09:43, Shankor napisał(a): Kraven jednak żyje i wraca w grudniu. Widać po premierze D&W zostawili kategorię wiekową 'R', no ale czy oprócz krwi będzie coś wartościowego? Czas pokaże. Ta muzyka w tle... <3 Potężny kontrast dla dynamiki zwiastuna i samej postaci Kravena! No i ten nazwijmy to ,,przepity" głos Russella Crowe'a, niczym jak u jakiejś istoty nocy, jak u Hrabiego, może i autorytetu, który niegdyś się zatracił. Damn it! Fabuła nie będzie zbyt trudna i wymagająca, ale chodzi o to jak całość tej opowieści zostanie wizualnie i pod względem prezentacji marvelowskich treści w kategorii R przedstawiona. Poprawa o 70% w tym zwiastunie w stosunku do poprzedniego. I na "Kraven" czekam o pierdyliard razy bardziej niż na ,,Ostatni Taniec" Venoma. MUST SEE! ASAP! Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 12 Września Udostępnij Opublikowano 12 Września Knull Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 16 Września Udostępnij Opublikowano 16 Września Ale guwno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi