Skocz do zawartości

Spider-Man Cinematic Universe

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Trailer biedacki ale widownia niewymagająca. Prosta sprawa, chcesz żeby im serducho szybciej biło? Fanservice i cameo :Cell: to jest to co widownia uwielbia. Daj im starego aktora to zmoczą spodnie a to, że film jest słaby? Człowieku a kto dzisiaj ogląda filmy :dunno:. Wal na lewo i prawo nazwami własnymi z komiksów to popadną w tantryczną hipnozę, wywróci ich na lewą stronę i będą zadowoleni. 
Taki film przypomina trochę próbę uspokajania płaczącego dziecka zabawkami, które lubi. Coś na zasadzie ,,ooo zobacz to twój stary Spider-Man Tobey Maguire!'' no i się zaczynają cieszyć, dokazywać i klaskać w małe rączki. Proste. Tu masz Venoma, jakieś stare piosenki, wspomniany Knurr z komiksów i mają zanętę zarzuconą. 

Opublikowano

Sam fakt, że oni dociągnęli do trzeciej części jest zdumiewający. Jedynka była słaba, dwójka mega-chujowa (przypominam: Carnage brał ślub). Pewnie mają jakiś kontrakt z Hardym na 3 filmy i wisi nad nimi kara.

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Ostatnio na chyba Maxie właczyłem madame Web i przeleciałem na przewijaniu, jakież było moje zdziwienie gdy okazało się że 99% czasu bohaterki uciekają przed kimś w normalnych ubraniach bez mocy jak bohaterowie scooby-doo i reszta ekipy, by na epilogu zostały pokazane w jakiś zamglonych cospleyach xD To chyba najgorszy film o superbohaterach, na prędkości x1 podejrzewam że byłby zawał.

A Kraven ponoć blisko.

Edytowane przez Rtooj
Opublikowano

Miałem iść na Kravena ale jak już jest na torrentach:bella:

Nie mam pojęcia po co zrobili uniwersum Spider mana bez Spider mana. Do utrzymania licencji wystarczył im ten animowany pająk. Animacja tez udowodnili, ze ktos tam umie pisac scenariusze.