Dahaka 1 878 Opublikowano 16 września Opublikowano 16 września Nie oglądałem żadnego Venoma ale ten trailer XD beka wnusiu Cytuj
Krzysztof93 1 352 Opublikowano 16 września Opublikowano 16 września Trailer biedacki ale widownia niewymagająca. Prosta sprawa, chcesz żeby im serducho szybciej biło? Fanservice i cameo to jest to co widownia uwielbia. Daj im starego aktora to zmoczą spodnie a to, że film jest słaby? Człowieku a kto dzisiaj ogląda filmy . Wal na lewo i prawo nazwami własnymi z komiksów to popadną w tantryczną hipnozę, wywróci ich na lewą stronę i będą zadowoleni. Taki film przypomina trochę próbę uspokajania płaczącego dziecka zabawkami, które lubi. Coś na zasadzie ,,ooo zobacz to twój stary Spider-Man Tobey Maguire!'' no i się zaczynają cieszyć, dokazywać i klaskać w małe rączki. Proste. Tu masz Venoma, jakieś stare piosenki, wspomniany Knurr z komiksów i mają zanętę zarzuconą. Cytuj
Shankor 1 651 Opublikowano 16 września Opublikowano 16 września Sam fakt, że oni dociągnęli do trzeciej części jest zdumiewający. Jedynka była słaba, dwójka mega-chujowa (przypominam: Carnage brał ślub). Pewnie mają jakiś kontrakt z Hardym na 3 filmy i wisi nad nimi kara. Cytuj
Sep 1 628 Opublikowano 11 grudnia Opublikowano 11 grudnia https://filmozercy.com/wpis/to-koniec-uniwersum-spider-mana-od-sony-kraven-lowca-ostatnim-filmem No ciekawe czemu Cytuj
smallv86 863 Opublikowano piątek o 10:30 Opublikowano piątek o 10:30 Kraven the hunter już w wypożyczalni To chyba jakiś nowy rekord. Ale prawdopodobnie jakiś wyciek z azji Cytuj
Rtooj 1 664 Opublikowano piątek o 10:36 Opublikowano piątek o 10:36 (edytowane) Ostatnio na chyba Maxie właczyłem madame Web i przeleciałem na przewijaniu, jakież było moje zdziwienie gdy okazało się że 99% czasu bohaterki uciekają przed kimś w normalnych ubraniach bez mocy jak bohaterowie scooby-doo i reszta ekipy, by na epilogu zostały pokazane w jakiś zamglonych cospleyach xD To chyba najgorszy film o superbohaterach, na prędkości x1 podejrzewam że byłby zawał. A Kraven ponoć blisko. Edytowane piątek o 10:37 przez Rtooj Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano piątek o 10:46 Opublikowano piątek o 10:46 Miałem iść na Kravena ale jak już jest na torrentach Nie mam pojęcia po co zrobili uniwersum Spider mana bez Spider mana. Do utrzymania licencji wystarczył im ten animowany pająk. Animacja tez udowodnili, ze ktos tam umie pisac scenariusze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi