Gość DonSterydo Opublikowano 25 lipca 2011 Opublikowano 25 lipca 2011 Widzę, że większość nie ma pojęcia dlaczego teraz mamy "restart" - piszę w cudzysłowie bo tak na prawdę jest to zamiennik na miejsce części 4. Pierwotnie nie było żadnych planów restartu, miała powstać normalnie część 4 z tą samą obsadą tylko pojawił się problem tego rodzaju, że dotychczasowy reżyser na produkcję kolejnej części chciał ogromnych funduszy, na które nie zgodziło się studio. Nie doszli do porozumienia i jako efekt cięcia kosztów mamy ten "restart". Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 25 lipca 2011 Opublikowano 25 lipca 2011 venom był w trójce i zginąl na koncu 1 Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 25 lipca 2011 Opublikowano 25 lipca 2011 Widzę, że większość nie ma pojęcia dlaczego teraz mamy "restart" - piszę w cudzysłowie bo tak na prawdę jest to zamiennik na miejsce części 4. Pierwotnie nie było żadnych planów restartu, miała powstać normalnie część 4 z tą samą obsadą tylko pojawił się problem tego rodzaju, że dotychczasowy reżyser na produkcję kolejnej części chciał ogromnych funduszy, na które nie zgodziło się studio. Nie doszli do porozumienia i jako efekt cięcia kosztów mamy ten "restart". a ja gdzieś czytałem, że chodziło o to, że studio chciało zrobić mrocznego spidermana, ale reżyser i główny aktor się nie zgodzili na to... Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 25 lipca 2011 Opublikowano 25 lipca 2011 (edytowane) a ja czytałem gdzieś, że raimi wku.rwił się po tym co odje.bało studio w trójce i następnym razem już się w chu.ja nie dał robić i tak mamy reboota. z resztą kogo to? wzruszająca przemowa garfielda na comic-conie <chlip-chlip>: Edytowane 26 lipca 2011 przez tk___tk Cytuj
Ore 188 Opublikowano 30 lipca 2011 Opublikowano 30 lipca 2011 Ciekawe ile tym razem trzeba będzie czekać części na pokazanie przez 15 minut Venoma. Bo o Carnage'u nawet nie ma co marzyć. Kur.wa wpis. Ile ja bym dał za ekranizację serii Spajder i venom vs. ferajna Carnage'a. Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 3 sierpnia 2011 Opublikowano 3 sierpnia 2011 (edytowane) Stare. Widziałem ten film w 2002 roku... A tak na pół-serio czy jest choć jedna osoba na tym forum, która przeczytała wszystkie komiksy ze Spider-manem? Powodzenia. Edytowane 3 sierpnia 2011 przez rkBrain Cytuj
mishka 5 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Ja już niedługo będe na bieżąco, zajeło mi to ponad 2 lata. http://deser.pl/dese..._Gdzie_sie.html koniec swiata jakby chodzilo tutaj o bonda, to bym sie zgodzil - koniec swiata Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Opublikowano 4 sierpnia 2011 (edytowane) odważny krok. jak paredziesiąt lat temu pojawiali się black panther czy luke cage to pewnie ludzie też się oburzali . z resztą w ultimate uniwersum to nie żadna nowość po tym jak podczas "ultimatum" wyrżnęli 90% postaci w tym wolverine'a (nie za ciekawy koniec dla rosomaka - najpierw potraktowany z połączonych sił iron mana i cyclopsa, a potem kręgosłup wyrwany przez magneto ), peter też stylowo skończył - najpierw postrzelony przez punishera, a potem ostatnimi siłami załatwił całe sinister six w tym przed wyzionięciem ducha przygniatając ciężarówką osborna. ciekaw jestem tylko skąd ten chłopak weźmie swe moce - może pójdą w tą stronę co aktualnie w amazing spider-man (event "spider-island" - cała populacja manhattanu stopniowo zyskuje pajęcze moce). oby nie okazał się kolejnym klonem petera, których miał już pierdyliard. [/comic geek] Edytowane 4 sierpnia 2011 przez tk___tk Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 4 sierpnia 2011 Opublikowano 4 sierpnia 2011 (edytowane) Spider-man skończył się na eventach z klonami, wtedy przestałem kupować komiksy bo stwierdziłem, że to już przesada. To tak jak z Lostami, pierwsze dwa-trzy sezony fajne, a później to już trzepanie odcinków na chama i niepotrzebne udziwnianie. I patrząc jak w ostatnich komiksach Spider-man jest członkiem Fantastycznej Czwórki stwierdzam, że dobrze zrobiłem. Ja przynajmniej komiksy będę kojarzył ze starciem z Morbiusem w kanałach albo z wyniszczającą walką z Venomem, a nie z tym ścierwem, które zapoczątkowały klony. Edytowane 4 sierpnia 2011 przez DonSterydo Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Opublikowano 4 sierpnia 2011 czego on nie jest członkiem? nowa seria FF (Future Foundation po śmierci human torcha, członkiem jest też dr. doom i ojciec reeda z przyszłości) prezentuje bardzo wysoki poziom i wile tracisz - tyle ci powiem. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 4 sierpnia 2011 Opublikowano 4 sierpnia 2011 czego on nie jest członkiem? nowa seria FF (Future Foundation po śmierci human torcha, członkiem jest też dr. doom i ojciec reeda z przyszłości) prezentuje bardzo wysoki poziom i wile tracisz - tyle ci powiem. No właśnie widzę 1 Cytuj
Gość Opublikowano 11 sierpnia 2011 Opublikowano 11 sierpnia 2011 Jak dla mnie to niech robią ten restart, bo gorszego syfu niż ostatnia trylogia (no jeszcze dwójka uszła) zrobić nie mogą. W sumie zawsze lubiłem pajęczaka, ale po wizycie w kinie na pierwszym Spiderze byłem w szoku w jaki pastiż poszli (od tego czasu nie lubię W. Dafoe). Cytuj
Masorz 13 196 Opublikowano 11 sierpnia 2011 Opublikowano 11 sierpnia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=K-okEeyrnKs&feature=related To był prawdziwy hardkor! :rofl2: Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 12 sierpnia 2011 Opublikowano 12 sierpnia 2011 (edytowane) a ja czytałem gdzieś, że raimi wku.rwił się po tym co odje.bało studio w trójce i następnym razem już się w chu.ja nie dał robić i tak mamy reboota. z resztą kogo to? wzruszająca przemowa garfielda na comic-conie <chlip-chlip>: http://www.youtube.com/watch?v=JMcyclphuNs Chaltura prawie jak u Mateusza Damieckiego. To juz wiem jak pazdzierz bedzie z tego nowego spider mana i nic od poprzednich czesci sie nie zmienilo. Moze wrecz przeciwnie. Edytowane 12 sierpnia 2011 przez Yacek Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 12 sierpnia 2011 Opublikowano 12 sierpnia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=K-okEeyrnKs&feature=related To był prawdziwy hardkor! :rofl2: jak byłem mały ojciec skądś to kombinował na vhs-ach. nostalgia hard. pamiętam te sceny jak właził po budynkach, i jak strzelał z pajęczyny (a pajęcayna byłą zwykłą siatką ) Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 14 sierpnia 2011 Opublikowano 14 sierpnia 2011 (edytowane) W trailerze jaka zrzynka z Mirrors Edge'a. Te same ruchy, te same ujęcia, ta sama sceneria i wreszcie odbicie od luster budynku. Edytowane 14 sierpnia 2011 przez MierzejX Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 20 sierpnia 2011 Opublikowano 20 sierpnia 2011 Oglądałem (500) Days of Summer Webba i raczej jestem o ten film spokojny. Raczej nie będzie takiej zabawy formą jak w tamtym filmie, ale Garfield to dobry aktor, a Webb się zapowiada na dobrego reżysera. Trailer średni, ale to taki teaser chyba. Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 24 sierpnia 2011 Opublikowano 24 sierpnia 2011 Ale wtedy scenariusz też był jego i głównie to było dobre w tym filmie, tutaj nie wiadomo co będzie. Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 24 sierpnia 2011 Opublikowano 24 sierpnia 2011 Scenariusz nie był jego. I to nie głównie to było dobre w tym filmie. Webb to ceniony reżyser teledysków i myślę, że to było dla producentów "Spider-Mana" ważniejsze, niż jakieś melancholijne komedie romantyczne. Cytuj
Wojtq 792 Opublikowano 7 lutego 2012 Opublikowano 7 lutego 2012 Powtórka powtórką, ale zapowiada się świetnie. Szkoda, że zwiastun tak wiele pokazuje. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 7 lutego 2012 Opublikowano 7 lutego 2012 Jakoś ten zwiastun mnie nie porwał bo jest średni. Na sam film czekam bo jestem ciekaw co z tego wyjdzie. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 7 lutego 2012 Opublikowano 7 lutego 2012 Sprawdzily sie ploty o tragicznym designie Lizarda, no bez jaj, kto wpadl na pomysl z humanoidalnym ryjem? Typ jest normalnie wyjety z ekranizacji Super Mario Bros;/ Dodajmy jeszcze niepotrzebny watek rodzinnej psychodramy, ktory w filmie tego typu bedzie tylko slaba zapchajdziura... no jest niedobrze. 2 Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 7 lutego 2012 Opublikowano 7 lutego 2012 (edytowane) kto wpadl na pomysl z humanoidalnym ryjem? steve ditko Edytowane 7 lutego 2012 przez tk___tk Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi