Opublikowano 14 grudnia 20213 l Teraz na Metacritic jest 73 i nie zapominaj, że filmy ogólnie dostają niższe oceny. Takie Avengers Infinity War ma 68
Opublikowano 15 grudnia 20213 l https://www.small-screen.co.uk/venoms-suit-will-have-the-spider-symbol-in-the-mcu/
Opublikowano 15 grudnia 20213 l Widziałem jeden trailer tego filmu i oczywiście yebany w dupe youtube pomyślał że chciałbym zobaczyć spoilery
Opublikowano 16 grudnia 20213 l kochany youtube <3. Podobnie miałem jak słuchałem soundtracku z Bonda a tam hyc, ostatnia scena :3
Opublikowano 17 grudnia 20213 l O panie ten film to mokry sen dla takiego fana Spider mana jak ja Spoiler W sumie wszystkie domysły sie sprawdziły. Jedyne co mnie zaskoczyło to śmierć ciotki. Na tle pozostałych pająków niestety jeszcze bardziej widać, że ten z mcu jest najbardziej irytujący i bezjajeczny. Matt nie był zaskoczeniem, szczegolnie po potwierdzeniu Kingpina, ale i tak dobrze było go zobaczyć na ekranie Co do sceny po napisach Spoiler Jak widać Venom będzie, ale nie ten z Hardym. Może i lepiej, dostanie prawilny origin.
Opublikowano 18 grudnia 20213 l Fanservice spoko, ale skróty fabularne (jak i sama fabuła) od pewnego momentu zachowują się tak, jakby na siłe chciano upchać 100 pomysłów na raz. sa sceny gdzie bawiłem się świetnie, nie powiem że nie. Ale ogólnie - kurwa, głupie to było.
Opublikowano 19 grudnia 20213 l Pytanko do tych, którzy już widzieli: czy w filmie są nawiązania/odniesienia do filmów z nowej fazy (Eternals i Shang Chi) lub seriali z Disneya? Bez spoilerów, wystarczy tak/nie.
Opublikowano 19 grudnia 20213 l Spoiler Do chinczyka nie, eternals nie widzialem, ale tez raczej nic nie bylo, Co do seriali to było nawiazanie do jednej produkcji netflixa i w przyszlosci pewnie i disneya
Opublikowano 19 grudnia 20213 l No i w scenie po napisach jest Spoiler Wanda Piękny film kurcze. W sumie mam ochotę go za parę dni znowu obejrzeć.
Opublikowano 19 grudnia 20213 l Jest sens się spinać na imax? Zwykłe seanse mają znacznie normalniejsze godziny.
Opublikowano 19 grudnia 20213 l Ja idę jutro na 20:30 u mnie bo hajp osiągnął niebezpiecznie wysoki poziom.
Opublikowano 19 grudnia 20213 l Marvel budował latami uniwersum, napędzał hajp, wprowadzal nowe postacie, w końcu dostaliśmy wszystkich razem w ostatnim filmie i "avengers assemble!". A potem wjechali Spoiler Tobey i Andrew i rozje.bali avengersow. Scena jak pojawiają się ich sylwetki na tej wieży i spotykają pierwszy raz spider-Hollanda
Opublikowano 19 grudnia 20213 l 19 minut temu, mcp napisał: A potem wjechali Pokaż ukrytą zawartość Tobey i Andrew i rozje.bali avengersow. Scena jak pojawiają się ich sylwetki na tej wieży i spotykają pierwszy raz spider-Hollanda U mnie ludzie klaskali na sali.
Opublikowano 19 grudnia 20213 l Oh yuck, to było dobre, chwilami naiwne, ale moment, w którym Spoiler na ekranie pojawia się Andrew i Tobey mnie totalnie rozyebał. Potem już tylko ślinotok. Blu-ray Day One.
Opublikowano 19 grudnia 20213 l Spoiler Każda scena z tobim i przeciwnikami z pierwszej trylogii to było kurwa to ale tak samo jak w star warsach tak i tutaj muszą wyciągać trupy z szafy żeby wywołać jakieś emocje u widza bo nowe ziomki to tam chuy. Chociaż ja lubię Hohlanda jako pajonka. No i nawet garfield mnie nie wkurwiał A go nie cierpię, całkiem fajny film
Opublikowano 19 grudnia 20213 l Godzinę temu, Shen napisał: U mnie ludzie klaskali na sali. Właśnie wyszedłem z kina. U mnie też klaskali dwa razy. W sumie ja też Edytowane 19 grudnia 20213 l przez funditto
Opublikowano 19 grudnia 20213 l Oesu ale to było wspaniałe, dla fana Pająka to Ultimate Nerdgasm Tak pięknie spiąć klamrą prawie 20 lat filmowej historii to naprawdę szacunek. Spoiler Jak się pojawili Garfield i Tobey to banan od ucha do ucha. Na ich tle Holland wypada niestety blado choć w tym filmie pokazał swoją lepszą stronę. I że też wszystkich aktorów zaangażowano, piękne to było.
Opublikowano 19 grudnia 20213 l Niestety Holland Spoiler od początku był dla mnie najsłabszym Spider manem, a na tle pozostałych widać to jeszcze wyrazniej
Opublikowano 19 grudnia 20213 l Sam film to wybuchowa bomba emocjonalna. Jeden z najlepszych o ile nie najlepszy film marvela.
Opublikowano 19 grudnia 20213 l 11 minut temu, Shen napisał: Niestety Holland Ukryj zawartość od początku był dla mnie najsłabszym Spider manem, a na tle pozostałych widać to jeszcze wyrazniej Otóż to. Spoiler Tobey to taki klasyczny Friendly Neighborhood Spider-Man, Garfield faktycznie był Amazing a Holland to dzieciak z gadżetami. Scena jak Garfield ratuje MJ to było złoto, ten ładunek emocjonalny