Opublikowano 15 maja 201212 l http://youtu.be/16AwVWvjQhY Wygląda to milion razy lepiej, niż poprzednia trylogia.
Opublikowano 24 maja 201212 l Słodkie włoski to niech se ma Biber (pipi)a wasza mać, to jest Spajdermen.
Opublikowano 24 maja 201212 l No właśnie... Czy Peter Parker to nie czasem głupkowaty, zniewieściały chlopak który jest loserem w szkole (na początku ofkoz)? Ładnie go dopasowali. Edytowane 24 maja 201212 l przez Figaro
Opublikowano 29 maja 201212 l Jakby to kogoś interesowało to Marcin Bosak będzie podkładał głos pod Spider-man'a (w wersji z dubbingiem). Oczywiście nie ma powodu do obaw - w kinach będzie też wersja z napisami.
Opublikowano 29 maja 201212 l Jakoś od początku nie byłem przekonany do tego Spider-mana ale wraz upływem czasu (czyt. kolejnymi trailerami) jestem nawet trochę nahype'owany Mam nadzieję, że będzie lepszy niż poprzednia trylogia - niech będzie chociaż lepszy niż "trójka", tak bliżej Avengersów, i będę zadowolony. Nawet do Garfielda ostatecznie się przekonałem -prawie idealnie pasuje do roli Parkera, a na pewno lepiej niż Maguire.
Opublikowano 2 lipca 201212 l Ej Panowie , za 2 dni premiera polska , a w temacie posucha Jestem ciekawy jak długo będzie trwało wprowadzenie do czasu jak Parker zostanie Spajdim. W poprzedniej trylogii szybko mieliśmy przemiane.
Opublikowano 2 lipca 201212 l Opinie fanów nie napawają optymizmem. Lepszy niż 3 ale gorszy niż 1. Do 2 podobno nie ma startu a opinią która często się przewija jest "Twilight for comic-book nerds." Idę w czwartek.
Opublikowano 3 lipca 201212 l Do 2 podobno nie ma startu Chodzi o tego samego Spider-Mana 2, w którym Tobey Maguire chodzi przez ponad dwie godziny ze smutną miną po Nowym Jorku i się zastanawia, czy ma świrować z Kirsten Dunst, czy nie? Nie rozumiem zachwytów nad tym filmem. Pamiętam, że te kilka lat temu w kinie mi się podobał, ale niedawno obejrzałem go ponownie i pełna padaka moim zdaniem.
Opublikowano 4 lipca 201212 l Żaden Spider-Man mi się nie podobał, za równo filmowy jak i komiksowy. Banalne moce, kiepski origin i słabe cechy. Ale w sumie tym jednym zdaniem opisałem 3/4 Uniwersum Marvela. Wracając, idę w sobotę ale bez przekonania. Na rottenie spadł do chyba 71 % z 91 % z oceną 6.9 a nerdy jadą go równo. Najlepiej dla pająka by było jakby Sony 'pożyczyła" prawa do postaci Marvelowi i opchnęła część zysków z Avengers 2
Opublikowano 4 lipca 201212 l Widzialem. Jedyna zjadliwa ekranizacja czlowieka-pajaka. Nerdy hejtuja, bo sa poyebanymi nerdami, hello. Edytowane 4 lipca 201212 l przez Dave Czezky
Opublikowano 5 lipca 201212 l Też widziałem w czyde i też uważam za najlepszy film z pająków z ostatnich czterech.
Opublikowano 5 lipca 201212 l Też widziałem w czyde i też uważam za najlepszy film z pająków z ostatnich czterech. A efekty czyde dają radę??
Opublikowano 5 lipca 201212 l Kilka fajnych momentów ale bez szału. Jak wyżej -nie opłaca się iśc na to w 3d.
Opublikowano 7 lipca 201212 l No ogólnie to najlepszy Spiderman jakiego oglądałem (włącznie z tymi z lat 70tych, minus Spiderman 3 z 2007). Nie było nic denerwującego, a sam Garfield jest najlepszym Parkerem i był z milion razy lepszy od Maguire'a. Efekty i rozmach też mieli skuhwysyny. Emma Stone słodziutka <3 7+/10
Opublikowano 7 lipca 201212 l Widziałem wczoraj, byłem na wersji 3D z napisami i jak dla mnie film jest lepszy niż poprzednie 3 części razem wzięte. Ode mnie mocne 8/10. Polecam
Opublikowano 7 lipca 201212 l Film dobry, nawet więcej niż to. Garfield genialny jak Parker/Spidey ! 8-/10