Skocz do zawartości

Spider-Man Cinematic Universe

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
1 minutę temu, XM. napisał:

Wszystko byle nie kolejny film z gówno Hollandem.

Mam malutką nadzieje, ze kolejny moze sie udac, o ile wywalą tego grubasa jego kolege i reszte przygłupów.

Chłop został wymazany, do tego dochodzi symbiont.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ale goty film aż miałem ból dupy po skończeniu że nie udało mi się wyrwać do kina bo musiało to zajebiście wyglądać na dużym ekranie wszystko mi tam zagrało oprócz końcówki bo się poczułem jak przy finale god of wara 2 :niki: ehh oby szybko wyszła ta trójka 

• 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
2 minuty temu, Sep napisał:

Girl squad walczący z jakimś złym Spider-manem :reggie:. No nie czekam.

To nie jakiś zły Spider man tylko Ezekiel :niki:

Mamy Madame Web, trzy Spider woman, a Spider mana nadal brak.

• Dzięki 1
Opublikowano

Kiedy skończy się moda na propagowanie strong female protagonist? Wszystkie filmy z babkami, jakie wypuszczali na przestrzeni 2-3 lat okazały się totalnym gównem, czemu nikt tam wniosków nie wyciąga? 

Opublikowano
8 minut temu, Faka napisał:

Kiedy skończy się moda na propagowanie strong female protagonist?

Jak ludzie przestana chodzic do kin i ogladac/oplacac d+. Tyle ze nawet na tym forum masz egzemplarze, ktore zadaja to samo pytanie a potem czekaja na kolejny sezon ashoki czy innego sw go.wna :reggie: W skrocie: niepredko, albo nawet nigdy bo niedlugo w pasmo nostalgii wejdzie pokolenie, dla ktorego pierwszymi sw byla ta ostatnia trylogia.

Opublikowano

Odpaliłem sobie Morbiusa :reggie:

Oczywiście nie dałem rady obejrzeć do końca, mogę tylko powiedzieć, że gdyby ktoś puścił mi ten film i nie wiedziałbym o co chodzi, to nigdy bym nie pomyślał, że to Morbius.

Ten film jest aż tak zły XD

• beka z typa 1
  • 2 tygodnie później...