Opublikowano 4 grudnia 201311 l A Rhino nie powinien wyglądać tak samo, jak w grze nawiązującej do pierwszego filmu? http://comicbook.com/wp-content/uploads/2012/02/Rhino-Amazing-Spider-Man-Video-Game.jpg To w ogóle jest Rhino na tym plakacie? Edytowane 4 grudnia 201311 l przez Hejas
Opublikowano 4 grudnia 201311 l Plotka była, że Rhino ma mieć w filmie dwie wersje. Obstawiam tę z gry i tę jako czołg z plakatu Edytowane 4 grudnia 201311 l przez gekon
Opublikowano 4 grudnia 201311 l No, ale co? Bo nie za bardzo rozumiem tonę zarzutów i obaw po samym plakacie. Jedynka była o niebo lepsza od serii Raimiego, która swoją drogą i tak została wykastrowana przez studio, może gdyby nie to, film byłby lepszy. Że za dużo wrogów? W kolejnych częściach ma być sinister six, a teraz to wiadomo tylko tyle, że spider będzie walczył z Elektro, reszta może być tylko epizodycznie. Rhino się nie czepiam, bo niewiele widać Dokładnie to. Webb już przy 1nce mówił że studio pocięło jego film, i zażądało masę dokrętek. Ile "Untold Story" było w ASM ? To samo mówią osoby pracujące przy ASM 2. Studio ingeruje bardzo mocno w produkcje filmu bo chcą jak najszybciej zrobić swoje własne uniwersum. Tylko i wyłącznie z pająkiem. Jestem sceptycznie nastawiony, ale jednak czekam bo ASM był naprawdę fajnym filmem.
Opublikowano 4 grudnia 201311 l rozumiem ze wolelibyscie goscia ubranego w obcisly szary kombinezon z rogiem na czole. Oczywiście, że tak. Ten na tym plakacie to nie wiem co przedstawai nawet. Na początku myślałem, że to jeden z robotów-pająków Alistera. tak patrze i patrze na to i odechciewa sie czytac komiksy, jakie to jest glupie. Te uszy rhino, te zakola shockera, kto to (pipi)a rysowal.
Opublikowano 4 grudnia 201311 l Prawie 50 lat temu zrobiły to dwie legendarne osoby, Stan Lee i John Romita.
Opublikowano 4 grudnia 201311 l to żadne wyjaśnienie dlaczego oni nadal tak wygladaja. Kiedyś to mogło robić.
Opublikowano 4 grudnia 201311 l no też mi ten wybór sie średnio podoba, ale pamiętam jak hateowałęm bane z dk:r i wyszło imo spoko, tak tutaj też podejde z dystansem, a spidey prosi sie o o sfilmowanie serii maximum carnage albo jakiejś innej seri wojny symbiotów
Opublikowano 4 grudnia 201311 l to żadne wyjaśnienie dlaczego oni nadal tak wygladaja. Kiedyś to mogło robić. Ale oni już tak nie wyglądają https://www.google.pl/search?q=rhino+ultimate&espv=210&es_sm=122&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=hZ-fUtbEHeKp7Ab3u4DADA&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1680&bih=924 Edytowane 4 grudnia 201311 l przez gekon
Opublikowano 5 grudnia 201311 l wygląda zaje.biście. nie spodziewałem się. popracują trochę nad cgi i będzie git. goblina pomijam jednak milczeniem.
Opublikowano 5 grudnia 201311 l dobra, oficjalnie czekam na 2. martwi tylko mnogość wątków, bo już w trailerze są spoilery do tego kto się pojawi w kolejnych częściach.
Opublikowano 5 grudnia 201311 l Zwiastun obejrzałem gdzieś do połowy, nie chcąc sobie zdradzać zbyt wiele, ale po tym co widziałem jestem podekscytowany. Zaskakujące jest to, że (przynajmniej do połowy trwania zwiastunu) Elektro odgrywa marginalną rolę, podczas gdy zdawał się on być gwoździem programu w trailerze, który wyciekł z Comic Con. Mnogość złoczyńców mnie niepokoi, ale może to jakoś się uda zgrabnie posklejać.
Opublikowano 5 grudnia 201311 l Nie no Electro aż tak źle nie wygląda. Enyłej czekam na dwójkę. Zapowiada się, że będą cisnąć akcję od początku do końca.
Opublikowano 5 grudnia 201311 l Na razie się raczej choojowo to prezentuje, ale i tak obejrzę, bo jedynka też odrzucała materiałami promocyjnymi, a okazała się dobrym filmem.
Opublikowano 6 grudnia 201311 l Wygląda lepiej niż się spodziewałem. Martwi tylko duża ilość wrogów, ale może jako uda im się tego nie zawalić.