kasuro 34 Opublikowano 20 lipca 2011 Opublikowano 20 lipca 2011 Zamontowałem 2 dyski twarde w PC. Jeden podpięty z cd romem drugi na drugiej taśmie sam. Bios widzi obydwa jak i napęd CD. Jako że dyski są sformatowane nie ma na nich systemu, i tak wkładam płytę z xp, i parę sekund później pojawia się błąd 1234f . Szukałem od tygodnia na necie i nic konkretnego nie znalazłem, może ktoś z was lepiej się zna i potrafi pomóc ? Cytuj
Stona 569 Opublikowano 20 lipca 2011 Opublikowano 20 lipca 2011 No popatrz, a ja szukałem 5sekund i znalazłem info że jest z(pipi)any MBR na dysku. I to nie tyle błąd, co info, że masz wybrać 1,2,3 lub 4 :potter: Nie wiem czy coś pomogłem, nie napisałeś co już robiłeś, więc rzucam pierwszym co znalazłem. Cytuj
kasuro 34 Opublikowano 21 lipca 2011 Autor Opublikowano 21 lipca 2011 No popatrz, a ja szukałem 5sekund i znalazłem info że jest z(pipi)any MBR na dysku. I to nie tyle błąd, co info, że masz wybrać 1,2,3 lub 4 :potter: Nie wiem czy coś pomogłem, nie napisałeś co już robiłeś, więc rzucam pierwszym co znalazłem. Też to znalazłem ale jakię wciskanie 1234 nie dało rady , chyba że w złym momencie ? Nie wiem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi