kasuro 34 Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Zamontowałem 2 dyski twarde w PC. Jeden podpięty z cd romem drugi na drugiej taśmie sam. Bios widzi obydwa jak i napęd CD. Jako że dyski są sformatowane nie ma na nich systemu, i tak wkładam płytę z xp, i parę sekund później pojawia się błąd 1234f . Szukałem od tygodnia na necie i nic konkretnego nie znalazłem, może ktoś z was lepiej się zna i potrafi pomóc ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 No popatrz, a ja szukałem 5sekund i znalazłem info że jest z(pipi)any MBR na dysku. I to nie tyle błąd, co info, że masz wybrać 1,2,3 lub 4 :potter: Nie wiem czy coś pomogłem, nie napisałeś co już robiłeś, więc rzucam pierwszym co znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
kasuro 34 Opublikowano 21 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 No popatrz, a ja szukałem 5sekund i znalazłem info że jest z(pipi)any MBR na dysku. I to nie tyle błąd, co info, że masz wybrać 1,2,3 lub 4 :potter: Nie wiem czy coś pomogłem, nie napisałeś co już robiłeś, więc rzucam pierwszym co znalazłem. Też to znalazłem ale jakię wciskanie 1234 nie dało rady , chyba że w złym momencie ? Nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi