Opublikowano 30 października 201410 l Film w porządku tylko za długi i gra aktorów jakaś taka bez wyrazu, szara wręcz do niczego.
Opublikowano 2 listopada 20231 r Niedawno mi wyskoczył jakiś klip z tej części z Woodym Harrelsonem i pomyślałem, że szkoda, że seria umarła. Nie miałem pojęcia, że kolejny film powstaje. Jaranko, fajnie, że wreszcie przeskoczyli dalej w przyszłość, zamiast się znowu strzelać z ludzmi.
Opublikowano 12 lutego 20241 r Trochę się przeliczyłem, bo stawiałem na jakieś 400-500 lat patrząc po budynkach.
Opublikowano 12 lutego 20241 r Mam sentyment do serii, bedzie ogladane. Trailer moim zdaniem elegancki.
Opublikowano 18 lutego 20241 r Już ludzie rozkminiają teorie, że będzie jakaś podróż w czasie, albo coś załogą tego zaginionego promu kosmicznego co go wystrzelili w ktoryms z poprzednich filmów, bo główna bohaterka ma normalnie ubranie, a reszta ludzi popierdala w skórach
Opublikowano 6 maja 20246 maj Ide na premiere. Ciekaw jestem która teoria się sprawdzi z gadająca laska.
Opublikowano 11 maja 202411 maj Dobre postapo, widoczki jak wyjęte z Horizona Fabularnie też calkiem niezle, chociaz laska wkurwiajaca i jestem team małpy jeśli beda kolejne filmy. Cały seans się zastanawiałem skąd znam te laske, teraz sprawdziłem, że to Ciri
Opublikowano 18 maja 202418 maj Faktycznie sporo tu widoków z Horizona. Nie jest to poziom poprzedniej trylogii, ale mimo kilku dłużyzn bardzo dobry film
Opublikowano 25 maja 202425 maj Fajny film, a widoczki faktycznie kojarzą się od razu z Horizonem. Trochę kina drogi, trochę zwiedzania dawnych budowli. Seans minął bez znudzenia i ciekawe jak to poprowadzą w następnej części.