gekon 1 787 Opublikowano 28 października 2014 Opublikowano 28 października 2014 Ale ma rację! Tylko, że ja jeszcze nie widziałem strażników Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 30 października 2014 Opublikowano 30 października 2014 Film w porządku tylko za długi i gra aktorów jakaś taka bez wyrazu, szara wręcz do niczego. Cytuj
Timmy 1 800 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 https://www.youtube.com/watch?v=6jbp9eiK-ns Cytuj
Shen 9 672 Opublikowano 2 listopada 2023 Opublikowano 2 listopada 2023 Niedawno mi wyskoczył jakiś klip z tej części z Woodym Harrelsonem i pomyślałem, że szkoda, że seria umarła. Nie miałem pojęcia, że kolejny film powstaje. Jaranko, fajnie, że wreszcie przeskoczyli dalej w przyszłość, zamiast się znowu strzelać z ludzmi. Cytuj
Rtooj 1 661 Opublikowano 3 listopada 2023 Opublikowano 3 listopada 2023 Ale tytuł jakiś bez sensu. 2 Cytuj
PiotrekP 1 863 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Trochę się przeliczyłem, bo stawiałem na jakieś 400-500 lat patrząc po budynkach. Cytuj
Shen 9 672 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Mam sentyment do serii, bedzie ogladane. Trailer moim zdaniem elegancki. Cytuj
Shen 9 672 Opublikowano 18 lutego Opublikowano 18 lutego Już ludzie rozkminiają teorie, że będzie jakaś podróż w czasie, albo coś załogą tego zaginionego promu kosmicznego co go wystrzelili w ktoryms z poprzednich filmów, bo główna bohaterka ma normalnie ubranie, a reszta ludzi popierdala w skórach Cytuj
Shen 9 672 Opublikowano 6 maja Opublikowano 6 maja Ide na premiere. Ciekaw jestem która teoria się sprawdzi z gadająca laska. Cytuj
Shen 9 672 Opublikowano 11 maja Opublikowano 11 maja Dobre postapo, widoczki jak wyjęte z Horizona Fabularnie też calkiem niezle, chociaz laska wkurwiajaca i jestem team małpy jeśli beda kolejne filmy. Cały seans się zastanawiałem skąd znam te laske, teraz sprawdziłem, że to Ciri Cytuj
funditto 661 Opublikowano 18 maja Opublikowano 18 maja Faktycznie sporo tu widoków z Horizona. Nie jest to poziom poprzedniej trylogii, ale mimo kilku dłużyzn bardzo dobry film Cytuj
Sep 1 628 Opublikowano 25 maja Opublikowano 25 maja Fajny film, a widoczki faktycznie kojarzą się od razu z Horizonem. Trochę kina drogi, trochę zwiedzania dawnych budowli. Seans minął bez znudzenia i ciekawe jak to poprowadzą w następnej części. Cytuj
Shen 9 672 Opublikowano 9 lipca Opublikowano 9 lipca Jak komuś szkoda było na kino to wiadomo co, wiadomo gdzie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi