jiloo 4 Opublikowano 1 stycznia 2012 Opublikowano 1 stycznia 2012 bo RE5 byl idealny do grania z druga prawdziwa osoba. czy to na jednej kanapie czy online. skonczylem z 3 roznymi osobami. miod i orzeszki. 1 Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 18 stycznia 2012 Autor Opublikowano 18 stycznia 2012 Czyżby już jutro mieliśmy się doczekać zapowiedzi RE6? NoHopeLeft.com http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=459336 http://www.thesixthaxis.com/2012/01/18/exclusive-no-hope-left-is-capcom/ Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 18 stycznia 2012 Opublikowano 18 stycznia 2012 Ale by był news. Napisy po lewej mogą sugerować, że tym razem akcja będzie gdzieś na Bliskim Wschodzie. Cytuj
Słupek 2 180 Opublikowano 19 stycznia 2012 Opublikowano 19 stycznia 2012 (edytowane) Czyli mniej-więcej zgadzałoby się akurat z tymi "urodzinami RE". W sumie to będę zdziwiony jak nie padnie jutro/pojutrze zapowiedź RE6. Tylko kurde Bliski Wschód czy prędzej coś tam mówiono o Chinach już na starcie średnio mi leżą. Chociaż wszystko zależy jak to zapoda Capcom, dobre-klimatyczne miejscówki do Residenta mogą usadzić i w Polsce heh. Co by nie było mimo iż ostatnimi tytułami jestem "zawiedziony". To sama seria i zapowiedź RE6 nadal mnie jara (na razie). Tylko Bliski Wschód, Chiny czy kosmos błagam o zombie... Właśnie pojawiła się nowa plotka jakoby: http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2012/01/19/rumor-chris-and-leon-to-star-in-resident-evil-6.aspx Edytowane 19 stycznia 2012 przez Square Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 19 stycznia 2012 Opublikowano 19 stycznia 2012 No dobra to niech Capcom zapowie w końcu tą grę. Cytuj
_mike 318 Opublikowano 19 stycznia 2012 Opublikowano 19 stycznia 2012 (edytowane) dla zainteresowanych: http://uk.ps3.ign.co.../1216842p1.html Resident Evil 6 is expected to be revealed via a viral site at 2:00 PM PST today. Edytowane 19 stycznia 2012 przez Square Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 19 stycznia 2012 Opublikowano 19 stycznia 2012 (edytowane) Mam nadzieję, że ta plotka z Chrisem okaże się nieprawdziwa, bo ile można? Trailer Edytowane 19 stycznia 2012 przez Zwyrodnialec Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 19 stycznia 2012 Opublikowano 19 stycznia 2012 czy mi się wydaje czy dalej nie będzie można strzelać i biegać? Prócz tego to technicznie mega wypaśnie choć dalej idę torem RE5 czyli ma być efektownie i mało strasznie Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 19 stycznia 2012 Opublikowano 19 stycznia 2012 W 1:17 chyba wyraźnie widać, że Leon robi krok w tył przy strzelaniu. Nie po to zwiększali dynamikę, by nie dało się chodzić i strzelać, co już od RE 3D Mercenaries jest w serii wprowadzone. Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 19 stycznia 2012 Opublikowano 19 stycznia 2012 Patrząc na te wślizgi to zaczyna iść to torem Vanquish itp a nie RE5... Cytuj
CELL7777 1 Opublikowano 19 stycznia 2012 Opublikowano 19 stycznia 2012 http://gamersyde.com/news_resident_evil_6_announced-12366_en.html dobra jakosc trailera .........Capcom has just formally announced Resident Evil 6. Check the first trailer inside. The game will be released on November 20 for Xbox 360 and PS3, more details after the jump.......... super Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 19 stycznia 2012 Opublikowano 19 stycznia 2012 ...eh...biegam i "szczelam"... ...przynajmniej są zombiaki. Po czwórce i piątce nie mam nawet nadziei. Poczekam i może miło się zaskoczę, chociaż wątpię - w końcu dzieciaki znudziłyby się przy czymś, co przedkłada klimat nad wykręcone akcje. Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 19 stycznia 2012 Opublikowano 19 stycznia 2012 Obsrałem się z radości. Cytuj
nero2082 822 Opublikowano 19 stycznia 2012 Opublikowano 19 stycznia 2012 trailer świetny, jaram sie czego bym oczekiwał od samej gry? skoro jest Leon i Chris, to mógłby być też podział gameplayu - horror (Leon) i akcja (Chris), taki mix bym łykał jak pelikan, osobiście jestem fanem nowych napakowanych akcją Resi 4 i 5, ale DLC Lost in Nightmares przypomniało mi że opuszczone stare rezydencje też są bardzo atmosferyczne i własnie o taką sekcję bym prosił w RE6 :ph34r: ten mutant/tyrant co wygląda jak Bane...Capcom czerpie inspiracje z lotnych tematów @balon1984, te wślizgi i maxpayne'owe strzelanie z ziemi też łykam bez popitki, im bardziej rozbudowany gameplay tym lepiej Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 19 stycznia 2012 Opublikowano 19 stycznia 2012 A kim jest ten koleś, który naparza się na pięści i biega z tą laską? Cytuj
nero2082 822 Opublikowano 19 stycznia 2012 Opublikowano 19 stycznia 2012 A kim jest ten koleś, który naparza się na pięści i biega z tą laską? pewnie to to : There is a new character in the game. He is an ex-mercenary, by the looks of it, and is also a playable character. http://gamingbolt.com/resident-evil-6-trailer-analysis-heres-what-you-missed Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 19 stycznia 2012 Opublikowano 19 stycznia 2012 A, no widzisz. Nie zmienia to faktu, że to znowu obesrana strzelanka. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 19 stycznia 2012 Opublikowano 19 stycznia 2012 (edytowane) A kim jest ten koleś, który naparza się na pięści i biega z tą laską? Wygląda jak klon Weskera. Reżyser - Eiichiro Sasaki (Star Gladiator, Jojo's Bizarre Adventure, Tech Romancer, Project Justice, Power Stone 2, Resident Evil Outbreak, Resident Evil Outbreak 2, Zack & Wiki, Bionic Commando) Edytowane 19 stycznia 2012 przez Hela Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 19 stycznia 2012 Opublikowano 19 stycznia 2012 Dla mnie bez szału, bardziej już jarałem się RE5 i jego "next genowością". Co z tego że dadzą Chrisa i Leona skoro klimatu trzech pierwszych częsci nie czuję. Gdzie ta tajemnica, strach itd. Ten trailer pokazał mi jedynie że Capcom próbuje, ale średnio im to wychodzi. Widać Ci utalentowani ludzie w Capcom już dawno tam nie pracują. Bo ja nie chcę kolejnej strzelanki, chcę SURVIVAL HORRORU! No ale zobaczymy... Cytuj
nero2082 822 Opublikowano 19 stycznia 2012 Opublikowano 19 stycznia 2012 A kim jest ten koleś, który naparza się na pięści i biega z tą laską? Wygląda jak klon Weskera. prawdopodobnie to jest Alex Wesker, na trailu ściga go ten Bane-nemesis, może jest goodguyem i nasłali na niego tyranta żeby go skasował http://residentevil.wikia.com/Alex_Wesker a poniżej jego papa http://www.youtube.com/watch?v=9RIAkaKttMQ Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 20 stycznia 2012 Opublikowano 20 stycznia 2012 Dla mnie bez szału, bardziej już jarałem się RE5 i jego "next genowością". Co z tego że dadzą Chrisa i Leona skoro klimatu trzech pierwszych częsci nie czuję. Gdzie ta tajemnica, strach itd. Ten trailer pokazał mi jedynie że Capcom próbuje, ale średnio im to wychodzi. Widać Ci utalentowani ludzie w Capcom już dawno tam nie pracują. Bo ja nie chcę kolejnej strzelanki, chcę SURVIVAL HORRORU! No ale zobaczymy... Tak, bo w jedynym sh w tej generacji (Dead Space) strzelamy raz na godzinę. 2 1 Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 20 stycznia 2012 Opublikowano 20 stycznia 2012 To chyba oczywiste co czuje prawda? Cytuj
aux 3 807 Opublikowano 20 stycznia 2012 Opublikowano 20 stycznia 2012 Bardzo mi się podoba to co zobaczyłem na trailerze. Spełniło się moje marzenie z akcją w mieście. O gameplay jestem spokojny, niech sobie będą wślizgi i osłony. Jedyne o co się boję to czas pierwszego przejścia. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 20 stycznia 2012 Opublikowano 20 stycznia 2012 nie chce nic mowić ale niektore momenty na tym trailerze to mi sie graficznie kojarzyły z RE4 na ps2.... grafika w porownaniu np z uncharted wyglada dosyc kiepsko. wrecz gorzej niz RE5 ? pozatym mogli by w koncu odejsc od tych nic-nie-robiących pistoletów. zupelnie nie czuc w nich jakiejkolwiek mocy. i nie domagam sie strzelanek, ale jak juz beda fragmenty gdzie sie strzela to powinno być mięsne rozwalania zombiakow, a nie pierdziawka , o niech w koncu zrobia ślady krwi po trafieniu we wroga. jakos R* potrafili to pieknie zrobic w sandboxie (RDR) a tutaj w dodatku sa zombie a nie ludzie, wiec nie powinno byc kwesti etycznych zeby dosadni ukazac trafienia Cytuj
K@t 116 Opublikowano 20 stycznia 2012 Opublikowano 20 stycznia 2012 W sumie do tej pory gra mi zwisała, ale przyznaję że trailer bardzo mi się spodobał - nawet pomimo tego że graficznie jest nierówno. Jednak czekam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi