Opublikowano 2 marca 201213 l Ja na razie nie czytam żadnych newsów. Poczekam na jakiś porządny gameplay i wtedy się okaże. Szkoda tylko, że początkowo myślałem, że zachowają chociaż w najmniejszym stopniu konwencję horroru, ale po tych ostatnich wiadomościach już coraz mniej na to wygląda.
Opublikowano 3 marca 201213 l Poczekamy, zobaczymy.. Ja mam tylko nadzieję że nie u(pipi)ią czegoś takiego jak w 5 z tym staniem podczas strzelania.. Tak jak kolega wyżej, czekam na gameplaya bo inaczej niema co rozprawiać i polemizować na podstawie jednego trailera który oczywiście pokazuje wszystkie ohy i ahy 6.. Nie rozkminiam tylko tego strzelania u zarażonych (?) że niby co? Zombie z resztkami normalnego pojmowania świata mozgiem a nie zębami ma biegać z bronią i do mnie strzelać.. ? ehh..
Opublikowano 3 marca 201213 l Mnie w(pipi)iaja te odbijania corek prezydentow, samych prezydentow i jakichs ONZetow, zalatuje filmami akcji klasy Be
Opublikowano 3 marca 201213 l ...jeśli zalatuje klasą B, to jest to i tak progres przy zwyczajowej fabule ostatnich Residentów
Opublikowano 10 kwietnia 201212 l Nowy trailer: http://www.youtube.com/watch?v=dPkcl0HAWXw&context Edytowane 10 kwietnia 201212 l przez SzczurekPB
Opublikowano 10 kwietnia 201212 l Fikołajków nie ma, ale horrou też nie. Nie jest źle. Niech zmienią to logo, bo teraz mam zawsze ubaw gdy je widzę. xD
Opublikowano 10 kwietnia 201212 l Jeszcze działa, wiec łapcie http://www.allgamesbeta.com/2012/04/resident-evil-6-new-trailer.html
Opublikowano 10 kwietnia 201212 l Wyjaśniło się, że ta małolata to córka Birkina, a nie jak wcześniej spekulowano Ashley z RE4. ;]
Opublikowano 10 kwietnia 201212 l Trailer bardzo fajny, choć zabrakło mi szczypty gameplay'a. Fajnie że będzie Sherry. Widać że fabuła będzie ciekawa i dużo cut-scenek. Może czas przejścia będzie bliższy czwórki (23 godziny u mnie), kto wie. Najbardziej mi się w tym trailerze spodobała końcowa konfrontacja naszych ulubieńców. Będzie gorąco. A logo gry do wymiany. Ogląda człowiek trailer w skupieniu i nagle ten blow job wyskakuje psując nastrój Ta nowa data na końcu to preDLC, kolejne classics HD, czy przyspieszona premiera? Ciekawe. Edytowane 10 kwietnia 201212 l przez aux
Opublikowano 10 kwietnia 201212 l Konflikt na linii Leon vs Chris jest dobry, zwłaszcza, że chodzi o Adę. Wygląda to tak, jakby przesunęli premierą na październik. Oby tak było. ;] Embargo trwa do 17, RE6 był pokazywany w grywalnej wersji tak pisali na everyeye.it, być może jeszcze coś pokażą dzisiaj.
Opublikowano 10 kwietnia 201212 l No wreszcie jest kolejny zwiastun. Tak samo dobry jak poprzedni, może nie ma gameplayu ale za to jest większy nacisk na fabułę. Nie sądziłem, że Capcom uczyni z Ady głównego antagonistę, wątek Sherry powraca co mnie bardzo cieszy. No i ta końcówka Chris vs. Leon była mocna. Będzie grubo.
Opublikowano 10 kwietnia 201212 l Kilka nowych screenów i trochę informacji. Będzie polska wersja językowa. http://www.el33tonli...esident_evil_6/ http://www.capcom-unity.com/brelston/blog/2012/04/10/resident_evil_6_trailer_reveals_new_characters,_details_and_release_date Edytowane 10 kwietnia 201212 l przez Zwyrodnialec
Opublikowano 10 kwietnia 201212 l W tejchwili RE6 jest najbardziej wyczekiwaną przeze mnie grą, tylko to logo do zmiany. Co do daty to pewnie beta/demo wtedy będzie dostepne. Edytowane 10 kwietnia 201212 l przez Square
Opublikowano 10 kwietnia 201212 l Na tej stronie Capcom jest napisane, że przesunęli premierę gry na wcześniejszy termin. Dobrze też, że nie zrezygnowali z Mercenaries. Już się bałem, że będzie trzeba za to płacić.
Opublikowano 10 kwietnia 201212 l No to świetnie w takim razie, ale znając Capcom to na pewno coś zostanie wycięte z gry i wrzucone jako DLC.
Opublikowano 10 kwietnia 201212 l Faktycznie, przesunęli na 2 października - ciekawe dlaczego? Niezły rozpier.dol swoją drogą w październiku - AC3, RE6, Bioshock: Infinite, Medal of Honor: Warfighter, może coś jeszcze się trafi (The Last of Us, Halo 4)? Edytowane 10 kwietnia 201212 l przez Kre3k
Opublikowano 10 kwietnia 201212 l Czyli kolejna część z The Mercenaries w tle. Ciekawe czy Capcom znowu zawrze na płycie dodatkową zawartość do odblokowania za kasę.Sądząc po ostatniej wypowiedzi jednego z przedstawicieli firmy to raczej pewne. Capcom będzie coraz częściej sięga po tę praktykę. Myślę, że premiera nowego CoD'a nie była głównym czynnikiem, raczej nowy Asasyn, The Last of Us, może w tym czasie ukaże się też nowy Tomb Raider. Ogólnie listopad będzie znowu gorący, więc dmuchają na zimne. Edytowane 10 kwietnia 201212 l przez Nemesis US
Opublikowano 10 kwietnia 201212 l Z The Last of Us to tak jak z GTA V - raczej I połowa 2013, ale jest mała szansa na końcówkę bieżącego. AC3 natomiast wychodzi 30 października.
Opublikowano 10 kwietnia 201212 l Najbardziej prawdopodobne, że to mogą być jakieś mapy i postaci do mercenaries, ale chuj z tym, w tym momencie cieszę się, że za niecałe 6 miesięcy zagram w najbardziej oczekiwaną przeze mnie grę w tym roku.
Opublikowano 10 kwietnia 201212 l Dokładnie. Wreszcie kolejna pełnoprawna kontynuacja ukochanej serii a nie jakieś średniej jakości spin-offy.
Opublikowano 10 kwietnia 201212 l Osobiście już wolę żeby dali te DLC na płycie niż później zaśmiecać sobie niepotrzebnie dysk (oczywiście mowa o cięższym DLC w okolicach premiery). Sory nie bijcie. Odnośnie Mercenaries to bardzo się cieszę bo ten tryb jest bardzo żywotny, zarówno w singlu jak i multi.
Opublikowano 10 kwietnia 201212 l Ciekawe czy zrobią tryby multi, tylko oby nie tak s(pipi)one jak w ORC. Edytowane 10 kwietnia 201212 l przez Nemesis US