Lukas_AT 1 172 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 http://www.cdaction.pl/news-25931/resident-evil-6--wrazenia-z-pokazu-i-nowa-lepsza-data-premiery.html Grywalną postacią będzie także syyn Weskera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 A ja swoją drogą miałem nadzieję, że ten gość, którego nazywają Wesker Junior to nikt inny jak Steve Burnside z Code: Veronica. To, że będziemy nim grać wiedziałem od pierwszego trailera, na którym często pokazywali, że w grze będą fragmenty z nim w roli głównej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 O tym było wiadomo po pierwszym trailerze. Btw nie wiem, czy ktoś zwrócił uwagę, ale on w walce nie używa broni palnej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Tego raczej nie zabraknie. Ja liczę jeszcze na jakiś prawdziwie horrorcore'owy fragment z Sherry. Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Nie no, same super wiadomości: polskie napisy, wcześniejsza premiera (dzięki Kotick), jaram się! Przypominam że demo na Xboxie ogrywamy 3 lipca. Kodzik będzie w Dragon's Dogma - 25 maja premiera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 172 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 W sumie Dragon's Dogma mogę kupić, bo lubę fantasy RPG, a ten tytuł zapowiada się dobrtze. Zastanawia lem się nad nim od dość dawna. Ciekawe tylko czemu demo na PS3 opóźnione o miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 O ile pamiętam z RE5 też dostali wcześniej. Taki Capcom ma z nimi deal. Inna sprawa, że sami tym samym szkodzą sprzedaży gry DD na PS3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Masakra i sci-fi do kwadratu: -przyspieszona premiera :o -Resident z polskimi napisami :o I w tym momencie październik mi się całkowicie pierdzieli 2 tygodnie przed Infinite, nie za dobrze ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 I jeszcze czas przejścia w sumie ma wynieść 30h po 10h na postać. http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,11514642,Przygoda_w_Resident_Evil_6_do_najkrotszych_nalezec.html Ktoś zamawia limitkę z kurtką Leona? http://www.ppe.pl/news-14955-Najdrozsza_limitka_wszech_czasow.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 (edytowane) zakup w day one: -świetne trailery -duży nacisk na fabułę -po raz kolejny mamy kampanie w co-op -wreszcie można chodzić i strzelać -długość gry prawie 30h -3 postaci Jaram się i zdecydowanie najbardziej wyczekiwana premiera tego roku z gier, które na 100% oficjalnie się w nim ukarzą Edytowane 11 Kwietnia 2012 przez Ficuś Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Trochę to dziwne, bo może się okazać, że w momencie gdy scenariusze się przeplatają mamy dokładnie ten sam fragment levelu dla każdej z postaci. Zresztą nie wierzę w ten czas gry i gdyby to było z 15h to będzie jak na dzisiejsze czasy dla gry akcji świetny wynik. Btw pojawił się mały spoiler dotyczący tej babeczki z krótkimi włosami To podobno nie Ada (choć głos ten sam), a jej klon niejaka Carla Radames. To by tłumaczyło, czemu przeszła na ciemną stronę i nawet Leon ją pomylił Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Jakoś nie wierzę w te 30h. Capcom by z tego zrobił 3 DLC i 4 edycje Super, Gold itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 ja czytałem gdzieś jakiś czas temu,że ma być 4 grywalna postać czyli kolejny scenariusz w formie DLC w 30h tez nie wierzę ale czas w przedziale 15-20h czyli tyle co RE4 będzie mnie bardzo satysfakcjonować Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 W ogóle nie do końca mi pasuje rozdzielenie historii na takie 3 kampanie, coś jak RE1/RE2. Wszystko powinno się przeplatać w jednej jak w Code Veronica, czy ostatnio Revelations. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pawel_S5 13 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 może przez podzielenie historii na 3 chcą powrocic do korzeni, grunt zeby gra była miodna a na taka się zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Także nie wierzę w te 30 godzin. Myślę, że 20 to i tak będzie bardzo dobry wynik. Ciekawe co z multi i czy będzie na płycie jako DLC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Przy tym rozbiciu gry na 3 scenariusze oby nie zapomnieli skopiować udanych patentów z Revelations. Czyli konwencja serialowa i mieszanie chronologią wydarzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 No ja mam nadzieję, że wątki będą się mieszać bo granie oddzielnie w każdy ze scenariuszy przy skomplikowanej fabule jak to w RE to kicha. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Pewnie będzie 5h na każdą kampanię, a nie 10h. Nie mam nic przeciwko, bo 15h singla to i tak dużo jak na intensywną efektowną grę, ale mogliby nie bajdurzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
killdante 5 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 a czy jest jakies oficialne info odnosnie partnerów w grze, tzn. czy bedzie to na wzor RE5 ze przez cała gre asystuje nam przydupas czy bedzie mozliwosc grania w pojedynke ? wiem ze z zapowiedzi wynika raczej gra w parze ale łudze sie ze dadza jakas mozliwosc wyboru, bo nie usmiecha mi sie powtórka z RE5 i oby powrocili do normalnego schowka ala RE4 gdzie moglismy ciułac rozne przedmioty... Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Partner będzie towarzyszył cały czas, do kooperacji można się dołączyć w każdym momencie, jak i w każdym "wyjść". W odróżnieniu jednak do RE5 tutaj bot będzie w stylu Revelations. Czyli jak grasz sam to jest nieśmiertelny, ale też prawdopodobnie osłabią jego potencjał ofensywny i będzie strzelał od czasu do czasu stopując tylko przeciwników. Sheva pod tym względem przy dobrym uzbrojeniu lepiej sobie radziła. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Wyjaśnijcie mi tylko jedną rzecz: Te trzy kampanie to będą na zasadzie, że klikam "new game" i sobie wybieram Leon, Chris, albo ten trzeci? Czy one się po prostu będą przeplatać, tak jak np. w Call of Duty? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Ta pierwsza opcja, ale w końcu i tak wszystkie drogi mają się łączyć w Chinach. Oby tutaj pokazali wydarzenia z różnych perspektyw, jak np w RE4 gdzie Ada biegała po tych samych lokacjach (były też nowe), ale miała zupełnie inne cele i od czasu do czasu bardzo pomagała Leonowi. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Ledwo co udało mi się obejrzeć ten trailer do końca. Obecnie zapowiada się na większą kichę niż RE5. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pawel_S5 13 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 tworcy mowią ze wszystkie 3 kampanie beda sie od siebie roznic, grajac leonem ma byc bardziej gotycko, chrisem wiekszy nacisk na akcje a wesker jr bedzie... ścigany Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi