Skocz do zawartości

Resident Evil 6

MBeniek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Slaba ta limitka, a cena zaporowa....

Z tym RE6 z kodem na pobranie starszych czesci REsident Evil to chyba sobie zartuja - 70Eur. i starsze czesci tylko do pobraia ? Nie dziekuje - wolalbym na plycie. :)

Edytowane przez saptis
Opublikowano (edytowane)

Kij ze strojami, mam nadzieję, że dodatkowe postaci w Mercenaries będzie się odblokowywało jak w RE5. Oby dodali jakieś trofki dla Mercenaries i jeśli będzie Versus (lub coś podobnego) to chciałbym żeby dali możliwość grania na split-screenie 8) .

o.O i już cena sugerowana? Chyba czas na pre-order hehe :D

Edytowane przez Czimeq
Opublikowano

Ponownie lunąłem tylko pierwsze dwie minuty, bo nie chcę łyknąć zbyt wielu spojlerów przed premierą. Klimat jest, to fakt. Zombiaki są dość agresywne ale to akurat pasuje do charakteru gry, gdybyśmy mieli szwendaczy z Walking Dead to gra byłaby za prosta. Ale wygląda to po prostu za(pipi)iście.

Opublikowano

Szkoda że spaprali motyw latarki i światło pada tam gdzie celuje kamera, a nie tam gdzie świecimy. Tak samo było w Uncharted.

No i ta durna podpowiedź w komplecie z niepasującym hudem :(

Opublikowano (edytowane)

Przeciez to będzie najwiekszy crap tej generacji konsol.

Resident Evil 5 było słabe??? Przygotujcie sie na porażkę capcomu na całej linii...

Edytowane przez masaKRATOS
  • Minusik 7
Opublikowano (edytowane)

Nie sądzę. Gra na pewno zbierze dobre oceny i dobrze się sprzeda. Capcom całkiem dobrze sobie radzi w obecnej generacji. Na podstawie tych wszystkich filmików które do tej pory widzieliśmy ciężko określić grę crapem.

Walkthrough z całego dema RE6 na Xbox360:

http://www.youtube.c...24&feature=plcp

Edytowane przez aux
Opublikowano

Cofam co powiedziałem wczoraj , ale połowicznie :-)

Jedne z najlepszych dem wydanych ostatnimi czasy , może nawet najlepsze tegoroczne..

Potem wam powiem co leży mi na wątrobie w zwiazku z re 6. Tylko nie minusujcie kurde , każdy ma prawo do swojego zdania ;-)

• Plusik 1
  • Minusik 2
Opublikowano

Jeśli ktoś ma też Xboksa to może sobie zassać demko z torrentów, wrzucić na pendraka lub wypalić na DVD. Obadałem jak na razie Leona i muszę powiedzieć że klimacik starych Resów jest. Największy minus chyba tego demka to grafika, tekstury są bardzo słabej jakości miejscami i do tego jeszcze duży screen tearing. RE6 wypada pod tym względem dużo słabiej od RE5. Oby było lepiej w finalnym kodzie gry.

Opublikowano

O ile calosc mi sie BAAAAAARDZO PODOBA (weirdest bonery mam etc.) tak jedna rzecz mnie BARDZO ale to BARDZO boli. Kamera jest zdecydowanie zbyt blisko ramienia postaci. Koniecznie musza cos z tym zrobic.

Opublikowano

Strasznie powolne te zombiaki, coś takiego pasowało tylko do mechaniki pierwszych części, teraz nie widać by były jakimkolwiek wyzwaniem. Mogłyby wrócić Crimson Head z Remake'u.