Square 8 707 Opublikowano 19 lipca 2012 Opublikowano 19 lipca 2012 http://www.youtube.com/watch?v=aSJnZKzZ1oU&hd=1 http://www.youtube.com/watch?v=Z_UEu1yrgxU&hd=1 http://www.youtube.com/watch?v=cCT0GJzk0M8&hd=1 Cytuj
Zwyrodnialec 1 724 Opublikowano 24 lipca 2012 Opublikowano 24 lipca 2012 Fragment z Mercenaries. Co za festyniarska muza i jeszcze ten przeciwnik przypominający qbka w 1:08 xD Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 24 lipca 2012 Opublikowano 24 lipca 2012 i nadal brak dziur po kulach. jak w RE4 to zobaczylem to juz mnie drażniło, ale pomysalem ze moze nastepna generacja to naprawi.. i co ? dupa! jakoś w RDR potrafili to zrobic w sandboxie i ne prawdziwych ludziach, wiec możliwosci techniczne i etyczne są. a ci nawet na zombiakach tego nie zrobili ;. glupio wyglada seria pakowana w wielki brzuch po ktorej nic nie zostaje i tylko pare kropel krwi poleci, nie czuć mocy, nie czuć nic Cytuj
Nemesis 1 271 Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 Nie prezentuje się to najlepiej. Design zombiaków jest zwyczajnie średni, grafika nie jest najwyższej jakości ( i to już nawet nie chodzi mi o jakość tego materiału), muzyka ewidentnie do wyrzucenia. W RE5 był fajny track, za to najlepsze były już w RE4 (theme Krausera, Hunka czy Weskera). Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 Widocznie gra ma to nadrobić fabułą... Z tego robi się Dead Space, albo i na odwrót. Niestety, ale dobrej gry o zombie trzeba teraz szukać gdzie indziej. Coś mi się widzi, że ta gra się słabo sprzeda i seria ewentualnie upadnie, bo twórcom już pomysły na spin-offy zapewne się skończyły. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 (edytowane) Coś mi się widzi, że ta gra się słabo sprzeda :rofl2: Crapoon City sprzedalo sie w nakladzie 1.5 miliona choc oceny zbieralo straszne i marketing byl sredni. Ta gra z kolei z duzym marketingiem oraz nowa cyferka w tytule to murowany hit komercyjny. 3 miliony to bedzie minimum podejrzewam. PS. Ogralem demko i mi sie za(pipi)iscie gra podoba. @Yano Dziure po kulach to na dzien dzisiejszy rzadkosc w grach, i na prędką zmiane sie nie zanosi. Edytowane 26 lipca 2012 przez Bansai 1 Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 28 lipca 2012 Opublikowano 28 lipca 2012 jak to brzydko wygląda ? widziałem tylko pierwsze trailery, gameplei nie oglądam, ale jak nie będzie wyglądać gorzej od piątki, to nie widzę powodu do płaczu. Cytuj
masaKRATOS 816 Opublikowano 28 lipca 2012 Opublikowano 28 lipca 2012 Kazub , mam smutną wiadomość. To JUŻ wygląda gorzej od piątki. Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 29 lipca 2012 Opublikowano 29 lipca 2012 Gra (demko) wyglada lepiej od RE5. Cytuj
masaKRATOS 816 Opublikowano 29 lipca 2012 Opublikowano 29 lipca 2012 (edytowane) Lepiej to może graficznie wyglądać rozdział z Leonem , ewentualnie młodym Weskerem. Kampania Chrisa nie kapuje czemu ale wygląda strasznie nierówno. Edytowane 29 lipca 2012 przez masaKRATOS Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 29 lipca 2012 Opublikowano 29 lipca 2012 Lepiej to może graficznie wyglądać rozdział z Leonem , ewentualnie młodym Weskerem. Kampania Chrisa nie kapuje czemu ale wygląda strasznie nierówno. Calkowicie sie z Toba zgadzam. Kampania Chrisa zapowiada sie cieniusieńko z wielu powodow, ale najwazniejszym z nich jest ten, ze najbardziej przypomina nieudana (to moje skromne zdanie) RE5... Dobrze, ze sa jeszcze dwie inne postacie, a te sadzac po demku prawie na pewno zarzadza... 1 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 29 lipca 2012 Opublikowano 29 lipca 2012 (edytowane) Chris to bedzie ewidentna copy pasta 5tki za co bym ich powiesil najchetniej, jednak Leon i Junior zapowiadaja sie swietnie, mroczne klimaty i zombiaki w przypadku Leona, a w przypadku Jake'a ucieczki a la Nemesis przed tym brzydalem, ja jako fan serii czuje zadowolony, wniebowziety wrecz biorac pod uwage brak zasr(pipi)ego safari. Edytowane 29 lipca 2012 przez Bansai Cytuj
Zwyrodnialec 1 724 Opublikowano 30 lipca 2012 Opublikowano 30 lipca 2012 Chris też będzie miał ciekawe momenty w swojej kampanii, np tutaj od 13 minuty Cytuj
Nemesis 1 271 Opublikowano 31 lipca 2012 Opublikowano 31 lipca 2012 (edytowane) Denerwuje mnie trochę to, że kamera tak często zmienia położenie względem postaci. Domyślam się, że twórcom chodzi o takie podkręcenie filmowości ale i tak wolę tryb kamery z RE4/RE5. Edytowane 31 lipca 2012 przez Nemesis US Cytuj
Whisker 1 454 Opublikowano 31 lipca 2012 Opublikowano 31 lipca 2012 Ja się jednak wstrzymam od spoilerów ale tytuł z tygodnia na tydzień co raz lepiej się prezentuje, czekam jeszcze na jutrzejsze wydanie psx extreme (ciekawe co tam machneli chłopaki ze swojego punktu widzenia ) Cytuj
Square 8 707 Opublikowano 31 lipca 2012 Opublikowano 31 lipca 2012 Ja tam czekam na demko, aby własnoręcznie sprawdzić nowego Residenta. I tak pewnie kupię na premierę, ale zobaczy człowiek wszystko na własne oczy. Cytuj
Nemesis 1 271 Opublikowano 1 sierpnia 2012 Opublikowano 1 sierpnia 2012 Kiedy to demo ma się pojawić? Cytuj
Square 8 707 Opublikowano 1 sierpnia 2012 Opublikowano 1 sierpnia 2012 Kiedyś będzie Narazie musisz się zaspokoić nowymi materiałami. http://www.youtube.com/watch?v=zyw4Py_pgDw&hd=1 http://www.youtube.com/watch?v=R22JbyUUBn8&hd=1 Cytuj
Zwyrodnialec 1 724 Opublikowano 1 sierpnia 2012 Opublikowano 1 sierpnia 2012 Pomimo tego całego DLC i tak ten RE będzie zajebiście bogaty w content. Wystarczy przejść 3 kampanie by odblokować tą 4 z Adą. Jestem zaskoczony, w tych czasach coś takiego sprzedaje się jako wycięte DLC, a tu taka niespodzianka. A najlepsze, że to nie wygląda na jakiś odpad, tylko będzie mega klimatyczne. Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 2 sierpnia 2012 Opublikowano 2 sierpnia 2012 Fajnie, że będzie jeszcze kampania Ady. Może Capcom choć odrobinkę się ocknęło i przypomniało sobie, że kiedyś stworzyło RE4, które swoją zawartością na jednej płytce mogło obdarować dwie pełnoprawne gry. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 2 sierpnia 2012 Opublikowano 2 sierpnia 2012 Ciezko mi cos uwierzyc ze Capcom wrocilo na prawidlowa droge . Nie ma ich co przedwczesnie chwalic bo jeszcze pierdo*na jakas petarde DLC ktora nas wszystkich zwali z nog , niemniej jednak odnosnie Ady jestem ogromnie i pozytywnie zaskoczony. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 2 sierpnia 2012 Opublikowano 2 sierpnia 2012 co do dema to ma być we wrześniu dla tych ktorzy kupili dragons dogme (tak mam napisane na pudełku) , pewnie jakis czas potem bedzie dla pozostalych Cytuj
Nemesis 1 271 Opublikowano 2 sierpnia 2012 Opublikowano 2 sierpnia 2012 Gameplay Ady prezentuje się bardzo fanie. Wreszcie kolejne lokacje z klimatem. Co do materiału z Agent Hunt to jest po prostu kiepsko i bardzo chaotycznie. Już widzę te lagi podczas grania... Cytuj
Zwyrodnialec 1 724 Opublikowano 2 sierpnia 2012 Opublikowano 2 sierpnia 2012 Recenzenci nie będą płakać, że zabrakło trybów multi, a dzieciaki sobie trochę pograją. Ja tam na to leję, wystarczą mi 4 kampanie i mercenaries. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 2 sierpnia 2012 Opublikowano 2 sierpnia 2012 Na demo bym tak nie czekal na waszym miejscu, ogralem je na klocku i jest baaaaardzo krotkie. Leonem zabijemy raptem 8 zombiakow (jak nie mniej), Jakiem z 10, jedynie Chris ma troche akcji, ale to tez 10 minut gry maks. Capcom ma talent do wypuszczania slabych dem (vide Dogma). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi