Skocz do zawartości

Resident Evil 6

Featured Replies

Opublikowano

Podobno krążą już spoilery z całej gry, jak ktoś zainteresowany to są gdzieś na gafie.

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 157 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Czas chyba kupić telewizor HD graficznie jest przyzwoicie i podpieram słowa Kaliego z PE, gra wygląda o wiele lepiej niż RE5 i będzie więcej obszarów do eksploracji   Czuć moc i bardzo odpowiada m

• Co jest dla Ciebie takiego "zajo" w tych ostatnich RE? Czwórke jeszcze zrozumiem, bo przy całym tym przesunięciu w stronę akcji zachowała ona bardzo klimatyczne i budujące napięcie elementy (Wioska no

• masaKRATOS
    masaKRATOS

Przeciez to będzie najwiekszy crap tej generacji konsol. Resident Evil 5 było słabe??? Przygotujcie sie na porażkę capcomu na całej linii...

Opublikowano

Koleś zamknął przed czasem i nie sprzedał.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

sporo ich, moze nie byc tak zle

Opublikowano

Jak zwykle trailer pierwsza klasa ze świetną muzyką. Chciałbym, żeby w gameplayu było choć trochę takich momentów jak w tym trailerze. Miasto w totalnej panice, rozprzestrzeniający się wirus, bezradne służby bezpieczeństwa itd.

Opublikowano

OPM jako pierwsze wystawiło ocenę 9/10.

While the publication praised the game describing it as “the glorious return” of the series and survival horror for this generation, the reviewer did have issues with Resident Evil 6′s split-screen feature, citing that it mirrored some of the same problems its predecessor, Resident Evil 5, suffered.

http://thesilentchief.com/2012/09/13/first-resident-evil-6-review-from-opm-italy/

Opublikowano

Wspaniale, będzie rzeź niewiniątek, ach już się doczekać nie mogę <3

Opublikowano

Gdzie 35 to chyba swietna ocena o ile sie nie myle xD ?

Swoja droga niezle sie usmialem, swietny typ.

Opublikowano

Może ktoś nie wie, ale tę grę będzie można nabyć w sklepiku PS Store za 219 zł. Już można zamówić preordera.

Edytowane przez anarom_pl

Opublikowano

A bylo jakies stare ?

Wiem, ze na X360 bylo jakies demo do pobrania, ale nie dla wszystkich - w jakies grze byl chyba kod.

Opublikowano

Na PSS jest już to nowe demo. Zajmuje 847 MB.

Na polskim PSS? NIe wysiedze w pracy :)

Opublikowano

Juz wczoraj koło północy było

Pograłem misję chrisa. Cod w TPP- poważnie.

Fajnie, że demko ma coopa online.

Opublikowano

Póki co zagrałem tylko Leonem ale z tego co widzę to jest to inne demo niż te za Dragon's Dogma (w które niestety nie miałem możliwości zagrać... ale są gameplaye w sieci i fragment Leonem jest inny).

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Kampania Chrisem, czyli Call of Duty w TTP, już mi się nie podoba, zaś Leon... wypada pierwszorzędnie. ;)

Opublikowano

To jest build z E3 czy jakiś nowszy? Właśnie zacząłem pobierać, bardzo mało zajmuje i dobrze. Pewnie przejdę to demo z 5 razy.

Opublikowano

Jake tez jest? Ile czasu potrzeba na przejście demka?

są 3 postaci.

Samym Chrisem to jakieś 15 minutek dema.

Opublikowano

Mam mieszane uczucia po przejściu tego demka. Na ekranie chwilami panuje zbyt duży chaos i nie wiadomo co się dzieje. Grafika też nie powala. Ale może to minie, gdy przysiądę dłużej przy pełnej wersji.