Bansai 11 198 Opublikowano 7 czerwca 2012 Opublikowano 7 czerwca 2012 Obejrzalem wszystkie 3 live gameplaye postaci i jestem pod ogromnym wrazeniem. Bardzo mi odpowiada to podejscie "dla kazdego cos dobrego". Leon to action/horror, Chris i jego emejzing bajceps to pure action a Jake to jakas hybryda, w dodatku ma bron "hand to hand" i ruchy a la Wesker. Czego chciec wiecej ? Czekam na to i doczekac sie juz nie moge ! Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 7 czerwca 2012 Opublikowano 7 czerwca 2012 Ja natomiast wolałbym jak Koso, by wszystko było połączone w jedną całość. Ciekawe też na ile zróżnicowane będą te kampanie, bo już wiadomo, że i tak wszystkie 3 mają się zazębić w Chinach. Tutaj trochę się boję, że wyjdzie po te kilka godzin unikalnego gameplayu dla każdego, a końcówkę każdy będzie miał identyczną. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 7 czerwca 2012 Opublikowano 7 czerwca 2012 @up Watpie ze 3 postaciami pod koniec bedziemy chodzic po tym samym korytarzu na zasadzie "Leon pierwszy, Chris drugi, ok, to czekamy jeszcze na Jake'a". Podejrzewam ze w Chinach po prostu bedzie wiecej spotkan bohaterow (albo tu dopiero sie zaczna spotykac i historia bedzie tworzyc powoli calosc) etc. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 7 czerwca 2012 Opublikowano 7 czerwca 2012 Ja luknąłem jeszcze raz Leona i teraz Jake'a. W sumie gameplay mi pasi, jest sporo archaizmów ale to już jeden ze znaków rozpoznawczych dzisiejszej japońskiej szkoły gier. Widocznie chcą połączyć wszystko w jednym i wyjdzie z tego porządny survival-action-horror. Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 8 czerwca 2012 Opublikowano 8 czerwca 2012 Prawda jest taka że pomimo tych wszystkich archaicznych rozwiązań i usztywnień, na szóstego RE czekam z wywieszonym jęzorem. Ewentualnie "dla tych wszystkich archaicznych rozwiązań". Szczerze mówiąc, podobały mi się te wszystkie oldskulowe archaiczne rzeczy w tych nowszych RE. Choćby dla przeciwwagi dla całej reszty gier... Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 20 czerwca 2012 Opublikowano 20 czerwca 2012 Jakby cała gra prezentowała tego typu klimat i lokacje co na powyższych filmikach byłbym wniebowzięty. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 20 czerwca 2012 Opublikowano 20 czerwca 2012 No to jest Resident jakiego wielu by chciało, ale sam gameplay to nic nowego, wszystko to pokazali na E3. Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 20 czerwca 2012 Opublikowano 20 czerwca 2012 już wiem czyją kampanię zacznę jako pierwszą dla mnie najbardziej oczekiwana gra tego roku, do tego oprawa av po prostu miażdży Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 20 czerwca 2012 Opublikowano 20 czerwca 2012 Sprawdziłem narazie pierwszą częśc tego dema od Leona i wszystko zajebiscie, świetny klimat itd, ale niech w pełnej wersji da się wyłączyć tę cholerna podpowiedź o kierunku jakim trzeba podążać, bo wszystko psuje. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 20 czerwca 2012 Opublikowano 20 czerwca 2012 To działa jak w Dead Space, nie trzeba z tego korzystać, ale i tak beka, że dorzucają coś takiego do liniowych gier. Do celu prowadzi jedna droga, ale trzeba pokazać gdzie należy się udać, bo ktoś się jeszcze zgubi. xD Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 20 czerwca 2012 Opublikowano 20 czerwca 2012 Wciąż mnie mierzi ten HUD. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 21 czerwca 2012 Opublikowano 21 czerwca 2012 (edytowane) W drugiej czesci gameplayu Leon chodzi po jakims budynku, ktory od razu skojarzyl mi sie z pamietnym posterunkiem policji z Raccoon City z Resident Evil 2. Mam nadzieje, ze w bonusach (tylko nie DLC) bedzie stroj policjanta z RE2 dla Leona i klasyczny stroj dla Chrisa znany z RE1. HUD w ogole mi nie pasuje do tej gry, wyglada troche jak ten z Dead Space - zdecydowanie powinni to zmienic, jesz zbyt kosmiczny jak na REsidenta. Ciekawe jak bedzie wygladac sklad wersji RE6 Anthology - mam nadzieje, ze RE1 RE 2 i RE3 beda na plycie bo nie chce zadnego kodu na pobranie gier z Playstation Store. Do zestawu obowiazkowo powinni dorzucic RE: Code Veronica, ale w zapowiedziach niestety nie bylo takiej informacji. Edytowane 21 czerwca 2012 przez saptis Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 21 czerwca 2012 Opublikowano 21 czerwca 2012 Pokazali gdzies ekwipunek? Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 21 czerwca 2012 Opublikowano 21 czerwca 2012 Obejrzałem dosłownie może z pierwsze trzy minuty. Nie chcę ujrzeć zbyt wielu spojlerów. Ale klimat jest megamiodny, tyle. Jeśli Capcom odpowiednio zbalansuje intensywność akcji, momenty typowe dla poprzednich odsłony czyli te horrorowo-survivalove to nie mam pytań. Tak naprawdę jedyne co mi się nie podobało z wszystkich dostępnych obecnie materiałów to fragmenty rozgrywki Chrisem. Za bardzo zalatują Operation Raccoon City. Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 21 czerwca 2012 Opublikowano 21 czerwca 2012 Też obejrzałem kawałeczek Leona i jestem zadowolony. Największe wrażenie zrobiła na mnie kurtka Leona Bardzo fajny ten spokojny fragment, jest klimat. Razi tylko podpowiedź gdzie iść, ale to się wyłączy (oby się dało). Filmików z innymi postaciami nie oglądam. Jestem spokojny o RE6, to będzie kolejny hit Capcomu który z przyjemnością będzie się masterować na 100%/platynę. Czuję to. Boję się tylko o edycję ze starymi odsłonami, chciałbym bogate wydanie z płytami, a nie kartkę z kodami w zwykłym pudełku. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 21 czerwca 2012 Opublikowano 21 czerwca 2012 Pokazali gdzies ekwipunek? Na gameplayu Chrisa widać, 5:38, wygląda jeszcze inaczej niż w poprzedniej części. Szkoda, bo chciałbym walizkę jak w czwórce, gdzie z czasem kupowało się coraz większą. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 22 czerwca 2012 Opublikowano 22 czerwca 2012 Kurde, po cząstkowym obejrzeniu tych filmików już się jaram niesamowicie! Cytuj
killdante 5 Opublikowano 24 czerwca 2012 Opublikowano 24 czerwca 2012 ten ekwipunek napewno wyglada lepiej jak w RE5, choc i tak najlepsza była waliza no i kwesita partnera ktory raczej jest gdzies z tyłu i nie placze sie pod nogami... Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 24 czerwca 2012 Opublikowano 24 czerwca 2012 A dla mnie znowu ekwipunek z RE5 jest o wiele lepszy/czytelniejszy, a o hudzie nawet nie wspominam. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 25 czerwca 2012 Opublikowano 25 czerwca 2012 Kolekcjonerka RE6, za jedyne 6 stówek. ;] http://www.ppe.pl/news-16360-Za_kolekcjonerke_RE6_zaplacimy_600_zlotych.html Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 25 czerwca 2012 Opublikowano 25 czerwca 2012 Pokazali kolekcjonerkę, bomba z igieł fajna, ale ogólnie mnie ta edycja nie porwała. Cena 600zł, za Antologię z kodem na poprzednie części w Capcom Store chcą 70euro. Trzeba się będzie zastanowić co wybrać. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 25 czerwca 2012 Opublikowano 25 czerwca 2012 (edytowane) Jakby mi dali taka kurtke jak ma Leon, dalbym nawet i wiecej niz 600, jednak z tą bluza a la Lumpex Exclusive Summer Collection Bazar Edition moga mnie cmoknac w dupe. Edytowane 25 czerwca 2012 przez Bansai Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 25 czerwca 2012 Opublikowano 25 czerwca 2012 No właśnie, gdyby tu była ta kurtka zamiast bluzy to byłoby super. Bardzo mi się podoba art na steelbooku, miło że będzie w zwykłej edycji. http://images.eurogamer.net/2012/articles//a/1/4/9/4/6/2/0/RE6_PS3_Steelbook2_3D-copy.jpg/EG11/resize/600x-1 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 25 czerwca 2012 Opublikowano 25 czerwca 2012 Antologia z KODEM a nie na plytach? Beszczelnosc po prostu. (pipi)a, Capcom po prostu... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi