Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 30 lipca 2011 Opublikowano 30 lipca 2011 Z tą różdżką to przypomina trochę Saddlera. Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 15 września 2011 Autor Opublikowano 15 września 2011 Słupek według mnie jest właśnie inaczej, to np taki RE1 starał się na siłę budować straszną atmosferę np dialogami Jill z Barrym. Barry Burton: What is this? Jill Valentine: What is it? Barry Burton: Blood! Jill, see if you can find anymore clues. I'll be examining this... I hope this is not CHRIS' blood! Wiadomo jak to wyszło, do dzisiaj się z tego nabijają. Remake starał się jak mógł to naprawić zmianą aktorów i chociaż teksty pozostały te same, to jednak nie wypadało to już tak komicznie. RE4 akurat nie stara się być horrerem, a nawet jeśli, to było to budowane przez pierwsze 15-20 minut, gdy Kennedy jeszcze był zdezorientowany, co się dookoła dzieje. Potem cel był tylko jeden, odbić córkę prezydenta. te kiczowate dialogi w starych RE mają swój urok, to ma być taki horror klasy B. Coś wiadomo o RE6 ? TGS już dobrze się rozkręciło. Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 15 września 2011 Opublikowano 15 września 2011 (edytowane) Dobre pytanie, gdzie jest RE6. Też się zastanawiam od wczoraj :ph34r: , tym bardziej, że Capcom wypluł już trailery/gameplaye choćby z DD. ;/ Edytowane 15 września 2011 przez SłupekPL Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 16 września 2011 Autor Opublikowano 16 września 2011 o lol słabo, jeśli to nie fejk to fajna ''silent hill-owa'' muzyka, wirus na całej ziemi ? śnieg na końcu Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 16 września 2011 Opublikowano 16 września 2011 Chyba coś ten teaser za szybko wyciekł i amerykański oddział Capcom pytany przez IGN i Eurogamer zaprzecza, że to robota Capcom, a japoński oddział potwierdził to dla kotaku, że to oficjalny teaser. Beka jak z kolekcją DMC, tam też jakiś typek z amerykańskiego oddziału gadał, że nic takiego nie powstaje, a przecież to już pewne bo kolekcja już dostała rating na ESRB. Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 19 stycznia 2012 Autor Opublikowano 19 stycznia 2012 (edytowane) plotki Wprawdzie Capcom nie potwierdził jeszcze oficjalnie istnienia Resident Evil 6 to wciąż narasta sporo plotek i spekulacji. Tym razem doniesienia pochodzą od serwisuVentureBeat. Jak zawsze, redakcja powołuje się na bardzo dobrze poinformowane źródło wewnątrz Capcom. Zgodnie z informacjami podanymi przez ten serwis, głównymi bohaterami szóstej pełnoprawnej kontynuacji będą Chris Redfield oraz Leon Scott Kennedy, czyli sami gwiazdorzy uniwersum. Portal twierdzi, że ma pojawić się także Ada Wong, lecz to nic pewnego. Z dalszych info wynika, że nad grą pracuje to samo japońskie studio, ktore dotychczas tworzyło wszystkie odsłony serii. Wcześniejsze doniesienia mówiły, że nad Resident Evil 6 czuwa już zachodni developer. Natomiast pod względem systemu rozgrywki gra będzie taka sama jak RE4 i RE5. Na ile prawdziwe są te informacje? Dopóki Capcom niczego oficjalnie nie zapowie, wszelkie tego typu doniesienia możemy traktować jako plotkę. Być może jutro, na imprezie z okazji 15-lecia serii japoński wydawca zdecyduje się wreszcie na zapowiedź? Przekonamy się za kilkanaście godzin. ppe Edytowane 19 stycznia 2012 przez Daddy Cytuj
divineX 0 Opublikowano 19 stycznia 2012 Opublikowano 19 stycznia 2012 Za-je-bis-te. To chyba jest właśnie Resident na jakiego czekałem - zombiaki, miasto a'la Raccon City (czyli porządny klimat) i dynamika rozgrywki bijąca na głowę RE4 i 5. Do tego najważniejsze postacie w serii i gitara. Czekam k*rwa! Cytuj
Ins 5 757 Opublikowano 19 stycznia 2012 Opublikowano 19 stycznia 2012 (edytowane) Pewnie czesc gry beda zombiaki (Leon), czesc tak jak w RE4/5 (Chris) i cos jezcze sie znajdzie dla tej trzeciej postaci. Chyba chca kazdemu dogodzic, poki co jestem pozytywnie nastawiony Edytowane 19 stycznia 2012 przez Ins Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 19 stycznia 2012 Opublikowano 19 stycznia 2012 I będzie można strzelać chodząc:P No i jestem kupiony kolejna pozycja na liście zakupów. Cytuj
Ins 5 757 Opublikowano 19 stycznia 2012 Opublikowano 19 stycznia 2012 Notka prasowa i trailer w lepszej jakosci: http://www.gamersyde.com/news_resident_evil_6_announced-12366_en.html 1 Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 19 stycznia 2012 Autor Opublikowano 19 stycznia 2012 fajnie że wracają normalne zombiaki z tego trailera wynika że będą 3 grywalne postacie i już wiem że wątek Leona zapowiada się najlepiej, walenie do żołnierzy jakimś komandosem/Chrisem to nie dla mnie. Momenty w śnieżnym mieście na bank gdzieś w Europie. Cytuj
Mani 686 Opublikowano 19 stycznia 2012 Opublikowano 19 stycznia 2012 Obok Darkness2 to kolejny zakup dla mnie w tym roku. Juz sam trailer mi mowi, że bede sie bawić lepiej niż przy 5. Cytuj
Gość Opublikowano 19 stycznia 2012 Opublikowano 19 stycznia 2012 Chu.j w dupę RE5, szykujcie się na listopad! Must have. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 19 stycznia 2012 Opublikowano 19 stycznia 2012 (edytowane) Początek z Leonem wygląda zaskakująco dobrze. Reżyser - Eiichiro Sasaki - Resident Evil Outbreak [Director] Edytowane 19 stycznia 2012 przez Hela Cytuj
divineX 0 Opublikowano 19 stycznia 2012 Opublikowano 19 stycznia 2012 Ogólnie dobrze, że zawczasu porządnie się wypróżniłem, bo podczas oglądania traileru autentycznie puściły mi zwieracze. GOTY 2012. Swoją drogą fajny nowy design Leona, w końcu postarzeli gościa. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 20 stycznia 2012 Opublikowano 20 stycznia 2012 I w czwórce był "stary" względem RE2. Przecież tam to był dopiero młokos, ale ogólnie prezentuje się ok. Cytuj
divineX 0 Opublikowano 20 stycznia 2012 Opublikowano 20 stycznia 2012 W czwórce wyglądał jak typowy japoński bishounen, dopiero tutaj widać po jego twarzy upływ czasu. Inna sprawa, że faktycznie teraz cholernie przypomina Dantego z DMC4. Cytuj
Hidden PL 0 Opublikowano 20 stycznia 2012 Opublikowano 20 stycznia 2012 Ciekawe co z tego wyjdzie... Mam nadzieję, że będzie bardziej dynamiczna od 5, bo tym mnie od siebie zraziła. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi