Hela 1 962 Opublikowano 26 września 2012 Opublikowano 26 września 2012 dodamy qte z cod Jakie QTE z CODa? RE4-5 miały tego masę. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 26 września 2012 Opublikowano 26 września 2012 A zbiera się cokolwiek? W piątce poza skarbami były też emblematy. Jak te zjeby mogły usunąć przynajmniej tą namiastkę eksploracji. :confused: Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 26 września 2012 Opublikowano 26 września 2012 A zbiera się cokolwiek? W piątce poza skarbami były też emblematy. Jak te zjeby mogły usunąć przynajmniej tą namiastkę eksploracji. :confused: W demku już były. Leonem w którymś z pomieszczeń, po otwarciu szuflady był w środku. Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 26 września 2012 Opublikowano 26 września 2012 dodamy qte z cod Jakie QTE z CODa? RE4-5 miały tego masę. Normalne. Jest różnica miedzy qte z 4 i 5 a tym ktore sa tutaj. Emblematy jakieś tam sa (wspomniane w menu) ale na razie nic nie znalazłem. Wieczorem pogram to napisze co sie dzieje. Faktem jest że od 5 się nie mogłem oderwać a tutaj marudzę :> Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 26 września 2012 Opublikowano 26 września 2012 (edytowane) A zbiera się cokolwiek? W piątce poza skarbami były też emblematy. Jak te zjeby mogły usunąć przynajmniej tą namiastkę eksploracji. :confused: W demku już były. Leonem w którymś z pomieszczeń, po otwarciu szuflady był w środku. W kazdej kampanii byly. Leon to szafka w biurku, Chris to srodek budki na ktorej stoja J'avo podczas oslaniania typka podkladajacego ladunek wybuchowy pod wagon, a w kampanii Jake'a byl podczas wchodzenia drabina na drewniane rusztowanie. @mozi Dali opcje regulacji ODLEGLOSCI kamery, lub moze poprawili cos wzgledem dema ? Czy moze dalej plecy bohatera zajmuja 1/2 ekranu ? Edytowane 26 września 2012 przez Bansai Cytuj
niceslasher 2 Opublikowano 27 września 2012 Opublikowano 27 września 2012 http://www.youtube.com/watch?v=-rVuBdrD0ew gameplay z gry Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 27 września 2012 Opublikowano 27 września 2012 Troche takie hooyowe, co nie? Cytuj
Czoperrr 5 118 Opublikowano 27 września 2012 Opublikowano 27 września 2012 WWF Resident Evil All Stars Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 27 września 2012 Opublikowano 27 września 2012 Bansai - jest jak w demie. 1 Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 27 września 2012 Opublikowano 27 września 2012 Bansai - jest jak w demie. A jak tam z długością chapterów? Każda postać ma po 5, ale czy są dodatkowo podzielone na rozdziały, np 1-1, 1-2, 2-1, 2-2 itd? Cytuj
Cobra_choke 23 Opublikowano 27 września 2012 Opublikowano 27 września 2012 ''Dali opcje regulacji ODLEGLOSCI kamery, lub moze poprawili cos wzgledem dema ? Czy moze dalej plecy bohatera zajmuja 1/2 ekranu ?'' Przychylam się do tego pytanie również. Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 27 września 2012 Opublikowano 27 września 2012 gra jest na 2x dvd na xboxie ;] Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 27 września 2012 Opublikowano 27 września 2012 Przeczytałem parę spoilerów i nie wiem czy się śmiać, czy żałować Capcomu. Cytuj
niceslasher 2 Opublikowano 27 września 2012 Opublikowano 27 września 2012 http://www.youtube.com/watch?v=SDnF-ScDsE4 http://www.youtube.com/watch?v=pSLiei0Qql8 2 nowe filmy Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 28 września 2012 Opublikowano 28 września 2012 Nie ma ocji regulacji kamery więc jest jak było. Niestety. Skończyłem pierwszy rodział leonem i na razie lipa. Pare uwag: - są emblematy podobne jak w 5 które odblokowują materiały z gry - nie ma skarbów, zbiera się tylko punkty doświaczenia które służą do upgrajdu umiejętności (szybszy strzał z pistoletu, więcej naboi ze strzelby) - pod koniec 1 chaptera dopiero znajdujemy shotguna długo lata sie tylko z pistotletem - nie ma upgradeu broni jak w 4 i 5 (jeden z najlepszych elementów) - te same patenty co w 4 i 5 (nie chcę spojlować ale koniec 1 ch to kopia akcji z obroną w chacie przed wieśniakami z RE4) - ataki wręcz (combo 2 ciosów i jak oba wejdą to finisher) Generalnie gra się w to inaczej niz w 4 i 5 więc nie wiem co chcieli Twórcy zrobić z tą grą. Mam wrażenie że znowu jest to podejście - zróbmy grę przystępniejszą wyrzucając wszystkie elementy które odrzuciły casuali od 4 i 5. Gram ale jestem zawiedziony. Cytuj
Cobra_choke 23 Opublikowano 28 września 2012 Opublikowano 28 września 2012 Lol to RE 4 i RE 5 to jeszcze nie były gry dla casuali ? Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 28 września 2012 Autor Opublikowano 28 września 2012 Nie ma ocji regulacji kamery więc jest jak było. Niestety. Skończyłem pierwszy rodział leonem i na razie lipa. Pare uwag: - są emblematy podobne jak w 5 które odblokowują materiały z gry - nie ma skarbów, zbiera się tylko punkty doświaczenia które służą do upgrajdu umiejętności (szybszy strzał z pistoletu, więcej naboi ze strzelby) - pod koniec 1 chaptera dopiero znajdujemy shotguna długo lata sie tylko z pistotletem - nie ma upgradeu broni jak w 4 i 5 (jeden z najlepszych elementów) - te same patenty co w 4 i 5 (nie chcę spojlować ale koniec 1 ch to kopia akcji z obroną w chacie przed wieśniakami z RE4) - ataki wręcz (combo 2 ciosów i jak oba wejdą to finisher) Generalnie gra się w to inaczej niz w 4 i 5 więc nie wiem co chcieli Twórcy zrobić z tą grą. Mam wrażenie że znowu jest to podejście - zróbmy grę przystępniejszą wyrzucając wszystkie elementy które odrzuciły casuali od 4 i 5. Gram ale jestem zawiedziony. to już po demie było wiadomo że lipa dla fanów serii ile czasu ci zajęło przejścia rozdziału Leona ? Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 28 września 2012 Opublikowano 28 września 2012 Lol to RE 4 i RE 5 to jeszcze nie były gry dla casuali ? Prosze Cię, powiesz mi że osobą grająca od czasu do czasu nie dostanie w(pipi) w wiosce w re4 lub 5 od gościa z piłą lub gościa z toporem? Mnie za pierwszym razem to odrzuciło od grania :> Co do czasu przejścia chapteru to tak 2 posiedzenia czyli 2,5 do 3 h ale sporo czasu straciłem na grzeabnie w opcjach, macanie scian itp. Po tym co patrzyłem w chapter select to nie jest to krótka gra. Ale średnio pasuje mi taki rozbicie kampani na 3. Im bardziej patrze na ta gre zastanawia mnie co ten pierdyliard ludzi którzy pisali tą gre robili tyle czasu?? Graifka jest srednia wersja na pc w przyszłym roku więc nie wiem 0_o Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 28 września 2012 Opublikowano 28 września 2012 Pisz na bieżąco jak tam czas gry, ale mimo wszystko cieszy, że i Ty potwierdzasz, że może być długa. ;] Co do RE4 to fakt, ataków wsioków w wiosce, gdy Leon wychyla nosa zza kilku drzewek i pojawia się gość z piłą, na pewno za pierwszym razem nie był łatwy. Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 28 września 2012 Opublikowano 28 września 2012 (edytowane) No nie wiem, jak dla mnie nic trudnego tam nie bylo. Zamowilem se steelbooka, a co! Kto chce grac kampanie? W ogole nie sledzilem losow tej gry, na ilu tam coop bedzie? Edytowane 28 września 2012 przez Dave Czezky Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 28 września 2012 Opublikowano 28 września 2012 No nie mówię że każdemu ale dla mnie combo pożyczony GC (brak obycia z padem) + zero pojęcia o tym jak się w to gra - że tutaj sie nie stoi i miejscu i strzela tylko trzeba kombinować = łepek leona na ziemi. Właśnie tego też mi brakuje w 6ce jest tak head shot, kzp i ew granat. Powtórz. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 28 września 2012 Opublikowano 28 września 2012 No nie wiem, jak dla mnie nic trudnego tam nie bylo. Zamowilem se steelbooka, a co! Kto chce grac kampanie? W ogole nie sledzilem losow tej gry, na ilu tam coop bedzie? Na 2, ale w pewnych momentach gdy kampanie mają się zazębiać będą mogły grać 4 osoby. Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 28 września 2012 Opublikowano 28 września 2012 Zwyrolku, a ty grasz na konsoli czy na br playerze od sony? 1 1 Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 28 września 2012 Opublikowano 28 września 2012 (edytowane) Po ograniu kampanii Leona stwierdzam ze to pierwszy "duży" RE którego chyba nie ukończę. Większość tej gry jest słaba. Od gameplayu przez design i klimat aż po grafikę. Przy "szóstce" RE5 jest majstersztykiem a RE4 z oczywistych względów to już w ogóle arcydzieło wszelakie. Capcom niczym Konami niezłą załapało czkawkę, ich gry się cofają w sposób smutny i zarazem żenujący. Albo to kuźwa ja sie starzeje i tetryczeje. Ale bez jaj, ta gra jest tylko średniawa, ot tak póki co 7=/10. Zawodu nie ma, bo po demie wiedziałem czego się spodziewać. Boli natomiast że to kolejna WIELKA seria jeszcze z PSX która obecnie robiona jest dla NIEWIADOMOKOGO, przez NIEWIADOMOKOGO. Edytowane 28 września 2012 przez .:marioo:. 1 Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 29 września 2012 Opublikowano 29 września 2012 (edytowane) ja biorę na premierę mozna pograc wow. Edytowane 29 września 2012 przez BoroBoro Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi