Kre3k 581 Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Tak, wiem, jest osobny dział o serii, ale w forum o xboxie. Zresztą konwersja "dwójki" doczekała się tematu w dziale PS3, więc chyba nic nie stoi na przeszkodzie? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 To już chyba 3 taki sam temat. Pewnie za jakiś czas zostanie usunięty. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Ale boli cię, że ME jest poddziałem Xboxa? Co w takim rozwiązaniu tak bardzo uniemożliwia ci pisanie w tamtym temacie, że aż musiałeś założyć nowy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 27 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 <br />Ale boli cię, że ME jest poddziałem Xboxa? Co w takim rozwiązaniu tak bardzo uniemożliwia ci pisanie w tamtym temacie, że aż musiałeś założyć nowy?<br /><br /><br /><br /> Każda multiplatforma ma oddzielnie dwa wątki(w dziale x360 i ps3), nie rozumiem dlaczego ME3 nie może? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 (edytowane) LOL na jaki grzyb ktoś przeniósł ten temat z forum PS3? Edytowane 27 Lipca 2011 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 <br />Ale boli cię, że ME jest poddziałem Xboxa? Co w takim rozwiązaniu tak bardzo uniemożliwia ci pisanie w tamtym temacie, że aż musiałeś założyć nowy?<br /><br /><br /><br /> Każda multiplatforma ma oddzielnie dwa wątki(w dziale x360 i ps3), nie rozumiem dlaczego ME3 nie może? Dlatego, że Mass Effect ma swój własny kącik. A w dziale X360, dlatego, że pierwotnie seria byla exem i tyle. Po co drążyć temat? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość majsterrPL Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Dlatego jakiś geniusz powinien wpaść na pomysł utworzenia kącika multiplatformowego, wtedy nie będzie jednej gry w dwóch działach niepotrzebnie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi