Skocz do zawartości

Mass Effect 3

Featured Replies

Opublikowano

Tak, wiem, jest osobny dział o serii, ale w forum o xboxie. Zresztą konwersja "dwójki" doczekała się tematu w dziale PS3, więc chyba nic nie stoi na przeszkodzie?

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 10,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Tak, wiem, jest osobny dział o serii, ale w forum o xboxie. Zresztą konwersja "dwójki" doczekała się tematu w dziale PS3, więc chyba nic nie stoi na przeszkodzie?

• Ale boli cię, że ME jest poddziałem Xboxa? Co w takim rozwiązaniu tak bardzo uniemożliwia ci pisanie w tamtym temacie, że aż musiałeś założyć nowy?

Opublikowano

To już chyba 3 taki sam temat. Pewnie za jakiś czas zostanie usunięty.

Opublikowano

Ale boli cię, że ME jest poddziałem Xboxa? Co w takim rozwiązaniu tak bardzo uniemożliwia ci pisanie w tamtym temacie, że aż musiałeś założyć nowy?

Opublikowano
  • Autor
<br />Ale boli cię, że ME jest poddziałem Xboxa? Co w takim rozwiązaniu tak bardzo uniemożliwia ci pisanie w tamtym temacie, że aż musiałeś założyć nowy?<br />
<br /><br /><br />

Każda multiplatforma ma oddzielnie dwa wątki(w dziale x360 i ps3), nie rozumiem dlaczego ME3 nie może?

Opublikowano

LOL  na jaki grzyb ktoś przeniósł ten temat z forum PS3? :P

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano
<br />Ale boli cię, że ME jest poddziałem Xboxa? Co w takim rozwiązaniu tak bardzo uniemożliwia ci pisanie w tamtym temacie, że aż musiałeś założyć nowy?<br />
<br /><br /><br />

Każda multiplatforma ma oddzielnie dwa wątki(w dziale x360 i ps3), nie rozumiem dlaczego ME3 nie może?

Dlatego, że Mass Effect ma swój własny kącik. A w dziale X360, dlatego, że pierwotnie seria byla exem i tyle. Po co drążyć temat?

Opublikowano

Dlatego jakiś geniusz powinien wpaść na pomysł utworzenia kącika multiplatformowego, wtedy nie będzie jednej gry w dwóch działach niepotrzebnie...