Kalel 3 634 Opublikowano 1 sierpnia 2011 Opublikowano 1 sierpnia 2011 Jak w temacie. Nie mogę wejść na stronę Plus Online aby zapłacić rachunki. Raz strona długo się wczytuje aby w końcu się wgrać (po kilku, a czasami po kilkunastu minutach) a innym razem po po prostu ładuje się w nieskończoność. Problem mam tylko ze stroną Plus'a. Czyściłem już DNS'y i zmieniałem porty jednak nic to nie dało. P.S. Strona nie działa na wszystkich 3 komputerach w domu, ale jak sprawdzałem u kuzyna to już wszystko śmigało. Komputery podłączone są do do jednego routera. Cytuj
KiNiO_64 18 Opublikowano 26 sierpnia 2011 Opublikowano 26 sierpnia 2011 Kto jest dostawcą internetu? Spróbuj innj przeglądarki, zaktualizuj aktualnie używaną przeglądarkę, sprawdź czy nie brakuje ci jakiejś wtyczki np. flesh-a lub czy twoje wtyczki nie są za stara, wyczyść historię przeglądarki, czasem błędne pliki cookie mogą namieszać... itd Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi