Kalel 3 634 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Jak w temacie. Nie mogę wejść na stronę Plus Online aby zapłacić rachunki. Raz strona długo się wczytuje aby w końcu się wgrać (po kilku, a czasami po kilkunastu minutach) a innym razem po po prostu ładuje się w nieskończoność. Problem mam tylko ze stroną Plus'a. Czyściłem już DNS'y i zmieniałem porty jednak nic to nie dało. P.S. Strona nie działa na wszystkich 3 komputerach w domu, ale jak sprawdzałem u kuzyna to już wszystko śmigało. Komputery podłączone są do do jednego routera. Cytuj Odnośnik do komentarza
KiNiO_64 18 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Kto jest dostawcą internetu? Spróbuj innj przeglądarki, zaktualizuj aktualnie używaną przeglądarkę, sprawdź czy nie brakuje ci jakiejś wtyczki np. flesh-a lub czy twoje wtyczki nie są za stara, wyczyść historię przeglądarki, czasem błędne pliki cookie mogą namieszać... itd Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi