Kazuun 221 Opublikowano 17 czerwca 2013 Autor Opublikowano 17 czerwca 2013 (edytowane) Yhym.... czyli kolejny człowiek prezentujący pogląd w stylu "LoL jest do dupy - DOTA 2 rox" / "DOTA 2 ssie - LoL jest znacznie lepszy". Jeżeli reszta Twoich postów jest równie wartościowa to już mnie Twój ban nie dziwi, bo głupotę trzeba tępić. Edytowane 17 czerwca 2013 przez Kazuun Cytuj
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 17 czerwca 2013 Opublikowano 17 czerwca 2013 (edytowane) Czuję nerdowski bul dópy jakiegoś nołnejma. I sapanie żem głupi zamiast kontrargumentów. Zważ, że bana zawczasu dostał nawet Stona, więc możesz się wypchać, Szanowny Panie. A jeżeli chcesz więcej to: http://imageshack.us/a/img842/9602/a96w.png Edytowane 17 czerwca 2013 przez DarealRadexHEJOO 1 Cytuj
estel 806 Opublikowano 17 czerwca 2013 Opublikowano 17 czerwca 2013 Za małe żeby można było cokolwiek przeczytać. Cytuj
noxious33 71 Opublikowano 17 czerwca 2013 Opublikowano 17 czerwca 2013 (edytowane) A jak się przeczyta, to okazuje się już bardzo nieaktualne (w sensie dużo więcej na plus doty powinno być, a część z plusów lola trzeba by już skreślić z tej listy). Edytowane 17 czerwca 2013 przez noxious33 Cytuj
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 17 czerwca 2013 Opublikowano 17 czerwca 2013 Zmieniłem w link. Tja, trochę nieaktualne jest. Tak ogólnie to mam wy(pipi)ane na debatę LoL vs DotA 2. Spodziewałem się jedynie, że topic będzie rozbudowany i będę mógł z miejsca zebrać jakąś drużynę. Gra po prostu zasługuje na co najmniej tyle samo uwagi co LoL. Cytuj
scuff 463 Opublikowano 17 czerwca 2013 Opublikowano 17 czerwca 2013 (edytowane) Już od dawna pisałem że nie da się grać w fpsy na padzie, wszyscy to wiedza a dalej wypuszczaja strzelanki na konsole, glupie (pipi)e. Ludzie je kupują bo nie potrafią docenić złożoności sterowania na myszce+klawiaturze, ficzurów pcta, grafiki, dzwięku, multi i grają na kanapie w te po(pipi)ki bez smaku bo tak lubią/wolą? Blasphemy. Anyway, gram na przemian w dote2 i lola, żadnej bym teraz nie zostawił bo to całkiem inne gry z kompletnie różną mechaniką, równie dobrze można porównywać tf2 i battlefielda. Tabelka z góry jest nigga plz tier, wiem ze zbolałe anusy fanow doty i fanow lola wypluly by tam pod kazda z gierek miliard argumentow a reszte pokasowały bo wiadomo że ich gierka jest "lepsza" bo ma to, nie ma tego, to sie robi inaczej (czyli wiadomo ze lepiej, obviously). Nie wiem jak można "obiektywnie" ocenić czy gra jest lepsza/gorsza na podstawie ficzurów które mogą być dla jednego dobre a drugiemu obrzydzają grę, to idiotyzm . 20 punkt troche głupi, mimo wszystko lol jest oparty na refleksie, nie ma input laga i gry supportami od 1 minuty są nie mniej ciekawe niż każdą inna postacią, jeżeli ktoś ma supportem nudne gry to pewnie nie umie grać albo nie wyszedł poza low lvl meczyki kiedy każdy sięboi ruszyć. Takie tabelki można by robić z train simem i arcade ścigałkami typu NFSa, sim niby rozbudowany, ma mnóstwo ficzurów i dodatków a jednak NFS bawi dużo bardziej i ma 10x więcej graczy. W ogóle zawiodłem się, to podforum PC MASTER RACE a nie topic "od czego boli nas dvpa" ani religia w hyde parku, myślałem że indywidualne preferencje co do gejmpleju i gierek chociaż tu są szanowane bez wymyślania że "chvj, moja gierka jest lepsza niż twoja", ale widać kĄsolowy rak nie szanuje świętości i przeżera się z reszty forum do świątyni elitarnej rozrywki.... Also, gram ostatnio meepem i dirgem Edytowane 21 czerwca 2013 przez scuff 1 Cytuj
Gość Oran Opublikowano 17 czerwca 2013 Opublikowano 17 czerwca 2013 DOTA 1/10 wouldnt bang, bo nie umie grać w to. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 17 czerwca 2013 Autor Opublikowano 17 czerwca 2013 Anyway, gram na przemian w dote2 i lola, żadnej bym teraz nie zostawił bo to całkiem inne gry z kompletnie różną mechaniką, równie dobrze można porównywać tf2 i battlefielda. Tabelka z góry jest nigga plz tier, wiem ze zbolałe anusy fanow doty i fanow lola wypluly by tam pod kazda z gierek miliard argumentow a reszte pokasowały bo wiadomo że ich gierka jest "lepsza" bo ma to, nie ma tego, to sie robi inaczej (czyli wiadomo ze lepiej, obviously). Nie wiem jak można "obiektywnie" ocenić czy gra jest lepsza/gorsza na podstawie ficzurów które mogą być dla jednego dobre a drugiemu obrzydzają grę, to idiotyzm W ogóle zawiodłem się, to podforum PC MASTER RACE a nie topic "od czego boli nas dvpa" ani religia w hyde parku, myślałem że indywidualne preferencje co do gejmpleju i gierek chociaż tu są szanowane bez wymyślania że "chvj, moja gierka jest lepsza niż twoja", ale widać kĄsolowy rak nie szanuje świętości i przeżera się z reszty forum do świątyni elitarnej rozrywki.... Dobry scuffik, mądry scuffik - wie co się w graniu liczy. Lubię tego scuffika Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 17 czerwca 2013 Opublikowano 17 czerwca 2013 Ja oglądam dreamhack właśnie, Alliance srogi wpier.dol xD weaver too stronK, zara ostatni mecz finału ; / Cytuj
noxious33 71 Opublikowano 17 czerwca 2013 Opublikowano 17 czerwca 2013 Weaver najlepszy! Obstawiam zwycięstwo Alliance po dominującej grze S4 Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 17 czerwca 2013 Opublikowano 17 czerwca 2013 (edytowane) No już gwałcą Quantic, 0:8 póki co xD 0:22 i koniec xddddddd beka kur.wa z quantica Edytowane 17 czerwca 2013 przez alienator Cytuj
noxious33 71 Opublikowano 17 czerwca 2013 Opublikowano 17 czerwca 2013 (edytowane) O.O 22-0. Cytując klasyka: "game was excite but opponent was slightly better". Edytowane 17 czerwca 2013 przez noxious33 Cytuj
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 19 czerwca 2013 Opublikowano 19 czerwca 2013 PROTIP jeżeli masz ochotę grać mniej więcej po północy/1 rano: ustaw serwery na US East. Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 23 czerwca 2013 Opublikowano 23 czerwca 2013 Wszędzie się ruskie (pipi)y panoszą niestety, nie ma złotego środka http://steamcommunity.com/id/mistrzuni0/ herzlich wilkommen Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 23 czerwca 2013 Autor Opublikowano 23 czerwca 2013 Zrzuta na koszulki, Panowie? xD 1 Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 23 czerwca 2013 Opublikowano 23 czerwca 2013 (edytowane) http://translate.google.com/#auto/ru/%D1%81%D1%83%D0%BA%D0%B0 ruskie s(pipi)ysny zawsze na czacie pisza cyrylica, cyka cyka cyka. Russian are DOTA 2 cancer Edytowane 23 czerwca 2013 przez alienator Cytuj
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 24 czerwca 2013 Opublikowano 24 czerwca 2013 cyka axaxaxaxa na ch.uj (oraz nie zapomnijmy o) ble Macie jakieś historyjki z ruskimi? Wczoraj jeden cały czas łaził na top w pojedynkę templar asasynem. Oczywiście zabijali go w try miga, ale zanim to zrobili próbował znikać w lesie jak Naruto. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 24 czerwca 2013 Autor Opublikowano 24 czerwca 2013 https://www.youtube.com/watch?v=dyJdj9RPXeE Thumb up za "smelling like poo", "intercourse", "hurt them, hurt them" oraz UT reference Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 24 czerwca 2013 Autor Opublikowano 24 czerwca 2013 (edytowane) Pyrion też jest kapitalny, ale Bastion - couldn't care less Edytowane 24 czerwca 2013 przez Kazuun Cytuj
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 8 lipca 2013 Opublikowano 8 lipca 2013 (edytowane) Słuchanie się co wygaduje Pyrion Flax to prosty sposób na spi.erdolenie gry. Znalazłem złote ustawienia do wyszukiwania potyczek: - serwery: US East i Europe West (w miarę daleko od rusków, i wciąż w przyzwoitym zasięgu pingu) - język English (wiadomix) - klikasz FIND MATCH SOLO a nie FIND MATCH (stwierdziłem, że gdy są w grze jakieś party po 2-3 osoby to są to przeważnie totalne randomy, które dodatkowo upierają się żeby gadać po meksykańsku czy tam izraelsku) Edytowane 8 lipca 2013 przez DarealRadexHEJOO Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi