Opublikowano 2 sierpnia 201311 l To już dziś! TI3! O 22 wildcard match, o 4 nad ranem playoffy solo championship, a kolejnego dnia prelimsy. Finałową czwórkę obstawiam tak: Alliance, Navi, LGD.cn, TongFu. W solo championship trzymam kciuki za iceiceice. Go [A]lliance!
Opublikowano 7 sierpnia 201311 l Wystartowało TI3 ME ;p na początek ruskie z NaVi vs żółtki z Orange http://www.twitch.tv/dota2ti
Opublikowano 7 sierpnia 201311 l Są jakieś polskie komentarze?Zawsze podobały mi się komentarze Polaków do SC2.
Opublikowano 8 sierpnia 201311 l Raz obejrzałem wczoraj Nawi vs Orendż, no i co? No i Nawi-Srawi. Nie wiem czym się ludzie tak jarają w tej pro-nerd-lidze, ale poza dobrym zorganizowaniem Nawi łaziło sobie po mapie jak na wycieczce szkolnej, coś tam dżungliło i ogólnie było dosyć pasywne, IMHO. Smutne, że ludzie podłapują niektóre 'taktyki' z ligi, bo później jak sam gram to nie mam nic do gadania, gdy ktoś zaczyna z nimi przesadzać. BO TAK ROBIĄ PRO.
Opublikowano 8 sierpnia 201311 l Po pierwszym dniu ME: niesamowity poziom #productionvalue i rewelacyjny all-star game! ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ raise your cauldrons ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ
Opublikowano 8 sierpnia 201311 l I mamy najlepszy mecz TI3 jak na razie. Go [A]lliance! Akke i jego blinding light *_*
Opublikowano 9 sierpnia 201311 l sciagal ktos moze ostatnio dote ze steama ? naszło mnie żeby w końcu spróbować coś innego od lola, wiec chciałem sobie legalnie zassac a tu niespodzianka, jestem w kolejce 5129 -_- i tak już około 4h
Opublikowano 9 sierpnia 201311 l Kur.wa ależ chora gierka Alliance na DK, damn. Wciąż niepokonane hamburgery, niezły rekord.
Opublikowano 10 sierpnia 201311 l TI3 przekozak, wczorajsze mecze rewelacja. Liczę na finał [A] vs Navi albo DK. Trochę szkoda Team Liquid, prawie dali radę IG. Also, 84 punkty za DK.Burning do fantasy! I jako ciekawostka, koreańscy komentatorzy: http://www.youtube.com/watch?v=z2lJTr8p3r4 Edytowane 10 sierpnia 201311 l przez noxious33
Opublikowano 10 sierpnia 201311 l azjaci bardziej zmaniaczeni na punkcie doty/starcrafta niż legendy podają
Opublikowano 10 sierpnia 201311 l Damn, cóż za giera Orange v DK (g3) Ursa, magnus, enigma, chore lineupy i zagrywki. Żóltki w formie ;o Dzisiaj Alliance v NaVi ale o jakiejś chorej dla nas godzinie [']
Opublikowano 10 sierpnia 201311 l Orange vs DK = O_O Alliance vs navi o 1 w nocy. EDIT. Chyba jednak nie o 1 w nocy, IG i TongFu sobie wesoło zabijają creepy i nic nie zapowiada, żeby im się miało znudzić. Chinese doto best doto. EDIT2 po [A] vs Navi. Alliance wyglądają przeraźliwie mocno. Drugi mecz w szczególności robi wrażenie. Edytowane 11 sierpnia 201311 l przez noxious33
Opublikowano 11 sierpnia 201311 l finał startuje, szkoda że taka pora nieludzka ;/ oczywiście Alliance v NaVi
Opublikowano 12 sierpnia 201311 l 15 minut gg. Puppey please Początek draftu meczu 2: jak Alliance wygra oddając batridera i wispa, to to będzie coś niesamowitego. Edytowane 12 sierpnia 201311 l przez noxious33
Opublikowano 12 sierpnia 201311 l Daje w spoiler, żeby nie zepsuć tym co nie oglądali: ALLIANCE! Ostatni mecz po prostu niesamowity. Będąc do tyłu w parę chwil pchnąć dwa raxy. Clutch S4 plays.Łzy fanów Navi Duży plus dla Orange, przebili się przez dolną drabinkę, byli o włos od finału. Mushi too pro. Edit. I jeszcze z niusów okołointernational - Ellen McLain potwierdziła, że pracują nad Glados announcer pack. Edytowane 12 sierpnia 201311 l przez noxious33
Opublikowano 12 sierpnia 201311 l Szkoda ze ruskie nie wygrały ; / Daje w spoiler, żeby nie zepsuć tym co nie oglądali:Edit. I jeszcze z niusów okołointernational - Ellen McLain potwierdziła, że pracują nad Glados announcer pack. <3
Opublikowano 12 sierpnia 201311 l Dr. Yaboll dobrze opanował gierkę i skombinował sobie porządny internet z kabla, a nie z antenki. Dawno mi się tak dobrze nie lejnowało. I'll just leave this here Match ID: 270613837
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l https://www.youtube.com/watch?v=Mt05e145wTs Edytowane 20 sierpnia 201311 l przez noxious33
Opublikowano 22 sierpnia 201311 l Autor http://www.youtube.com/watch?v=HTDjf60S-lY&feature=youtu.be&t=1m36s
Opublikowano 22 sierpnia 201311 l Autor Zakładam, że hołota która się tam udziela jest z tych co to potrzebują napisów i tłumaczenia, więc by mogli nie zrozumieć, so nope