DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 28 października 2013 Opublikowano 28 października 2013 Miałem wciąż więcej zwycięstw niż porażek, ale prawilnie przyznaję, że ostatnio dość dużo porażek. Europe East to BAGNO. Europe West wkrótce zostanie kompletnie wciągnięte przez BAGNO. US East w sumie też. Matchmaking to kupa pier.dolenia. Często okazuje się, że mam team złożony z ludzi po 10 grach. Oczywiście lejnuję z takim typem i tak oto mam supporta który tylko autoatakuje kripery. Co to ulti i harass? Nie wiem. Komunikacja nie istnieje. Mało kto szprecha po angielu, ale przecież wszyscy mają english servers ustawione w wyszukiwarce. Gimbery wpadają na durne pomysły, które odbijają się czkawką już po 10 minutach. Junglowanie Dark Seerem. Albo w ogóle junglowanie non-stop za pomocą hard carry (bez pullowania creepów, oczywiście). Albo dwa hard carry na jeden lejn i dwa delikatne supporty na drugi. Co to tanki i mid-game hiroły? Co to initiatory, stunnery i disablery? Każdy ma każdego w du.pie. Zrobisz jeden błąd - jakieś dziecko Cię informuje, żeś gay noob. Potrzebujesz pomocy - jesteś gay noob. Tyle random ma randomowi do zaoferowania - 'gay noob'. Wracam do Team Fortress 2: jest miło, śmiesznie, przyjaźnie, można przybijać piątkę, a jak masz kłopoty to przynajmniej Medyk wsadzi Ci mediguna w dupę. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 28 października 2013 Autor Opublikowano 28 października 2013 właśnie odinstalowałem gó.wno Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 28 października 2013 Opublikowano 28 października 2013 A co Ty masz o junglowania seerem? ; o legit strat przecież. Fakt że debili dużo, a ruskich jeszcze więcej, ale chyba masz pecha z MM trochę jednak. Swoją drogą icefrog pls fix MM, bo nich.uja nie wiem jak to ludzi dopasowuje Cytuj
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 28 października 2013 Opublikowano 28 października 2013 pub jungling =/= pro jungling z ludźmi z którymi doskonale się znasz i jak napisałem żadnego pullowania, wychodzenia z lasu i interweniowania... ogólnie jeżeli w sekcji library nie pisze, że dana postać to carry, support albo jungler to nie ma nawet sensu próbować w pub game grę może zainstaluję kiedyś ponownie, ale minie trooooooochę czasu i tylko ze znaną ekipą Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 2 listopada 2013 Autor Opublikowano 2 listopada 2013 Quick question, my friends... http://www.youtube.com/watch?v=JLmazUxJz4A 2 Cytuj
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 5 listopada 2013 Opublikowano 5 listopada 2013 zainstalowałem gó.wno ponownie zagrałem partyjkę patologia nadal jest gg Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 5 listopada 2013 Opublikowano 5 listopada 2013 No, ja sie przenoszę na US East chyba, ping 120 mi nie straszny a ruskich kurev powinno być zdecydowanie mniej. Cytuj
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 5 listopada 2013 Opublikowano 5 listopada 2013 to nic nie zmieni są dwie opcje: albo loteria albo team ze znajomymi Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 6 listopada 2013 Opublikowano 6 listopada 2013 no xD 3 gierki wczoraj na us east. Dwie wygrane, a w trzeciej dali ruskiego i cebulaka do teamu, szybki w(pipi) ['] pingi 200ms, trochę chuyowo jednak Cytuj
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 7 listopada 2013 Opublikowano 7 listopada 2013 Nareszcie (mini) winning streak. Moje aktualne ustawienia na sukces: US East, EU West, EU East; solo queue. Już nawet nie wnerwiam się gdy gram z ruskimi ponieważ... ich poziom zaczyna zbliżać się do, a nawet przebijać poziom innych randomów (tak, powiedziałem to!). Dalej jednak sprawdza się, że rusek zacznie bluzgać coś po chińsku i drzeć japę gdy tylko ktoś zrobi coś nie tak jak on sobie życzy (ale skąd można wiedzieć?). No i wciąż trzeba grać stunnerami/initiatorami/supportami żeby móc przytrzymać dzieciom ofiarę. Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 9 listopada 2013 Opublikowano 9 listopada 2013 Volvo jednak zmiękła rura xD http://blog.dota2.com/2013/11/not-my-best-work/ ༼ つ ◕_◕ ༽つ Give DIRETIDE ༼ つ ◕_◕ ༽つ Cytuj
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 11 listopada 2013 Opublikowano 11 listopada 2013 (edytowane) ważny post po kompromitującym paśmie porażek (jestem już oficjalnie 2 przegrane poniżej 50% win/lose ratio) w końcu mnie oświeciło co jest nie tak z grami które wyszukuję: ALL PICK lubię ten tryb (swoboda kustiomizacji teamu, c'nie), ale po prostu za dużo w nim plebsu, który tralalalalala wybiera byle co, a potem tralalala autoatakuje, nie wspiera, nie stunuje itd. chyba nigdy więcej przeżyłem prawdziwy szok kulturowy sprawdzając CAPTAIN'S DRAFT, CAPTAIN'S MODE i RANDOM DRAFT w tej grze istnieją komunikatywni, ustępliwi, kulturalni ludzie, którzy patrzą się na mapę WOW! edit: cofam wszystko, zwierzęta są wszędzie Edytowane 12 listopada 2013 przez DarealRadexHEJOO Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 14 listopada 2013 Opublikowano 14 listopada 2013 http://www.dota2.com/threespirits Cytuj
noxious33 71 Opublikowano 14 listopada 2013 Opublikowano 14 listopada 2013 (edytowane) No (pipi) wreszcie. EDIT. W KOŃCU BĘDĘ WIEDZIEĆ GDZIE NOOBY IDĄ NA LEJNE. EDIT2. Trine announcer skończony, po odsłuchy trochę meh. Ale za to goście od Stanley Parable zaczeli pracować nad packiem! Edytowane 14 listopada 2013 przez noxious33 Cytuj
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 (edytowane) sygnalizowanie gdzie chcesz lejnować dobra rzecz matchmaking chyba został usprawniony, nagle mniej kretynów (rosjanie dalej niespokojni), ludzie robią kombosy, nie autoatakują i PO RAZ PIERWSZY KIEDYKOLWIEK GRAJĄC W PUB GAME USŁYSZAŁEM JAK KTOŚ WOŁA 'DELTA SPLIT'!!!!!11 moja spontaniczna reakcja po pierwszej grze w dajertajd: edit: no i dobrze, że przemodelowali storm spirita. poprzednia wersja przyprawiała mnie o wymioty Edytowane 15 listopada 2013 przez DarealRadexHEJOO Cytuj
noxious33 71 Opublikowano 16 listopada 2013 Opublikowano 16 listopada 2013 (edytowane) Po zaawansowanych testach z botami stwierdzam, że tryb tpp dodaje gierce dodatkowego smaczku. Edytowane 16 listopada 2013 przez noxious33 Cytuj
noxious33 71 Opublikowano 22 listopada 2013 Opublikowano 22 listopada 2013 (edytowane) Windrunner changed to WindrangerWindranger Pozmieniali trochę modele postaci. Veno Nowe modele Edytowane 22 listopada 2013 przez noxious33 Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 22 listopada 2013 Opublikowano 22 listopada 2013 RIP Bananamancer ['] 2012-2013 Cytuj
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 22 listopada 2013 Opublikowano 22 listopada 2013 (edytowane) Dopóki nie wszedłem do tego topicu myślałem, że to tylko jakaś debilna kustiomizacja dla Veno. Wygląda jak skrzyżowanie kobry z tulipanem. wolę oczywiście łyndraner, ale z drugiej strony ruda to bodaj siostra droł rejndżera więc chyba makes sense Edytowane 22 listopada 2013 przez DarealRadexHEJOO Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 22 listopada 2013 Opublikowano 22 listopada 2013 Dzisiaj (teraz) rusza MLG Columbus http://www.majorleaguegaming.com/ Cytuj
noxious33 71 Opublikowano 22 listopada 2013 Opublikowano 22 listopada 2013 (edytowane) Chciałbym żeby w finale była jakaś kombinacja Navi, speed gaming albo liquid. Albo Speed vs [A]. Najpewniej skończy się powtórką z ti3 i starladdera. Edytowane 22 listopada 2013 przez noxious33 Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 23 listopada 2013 Opublikowano 23 listopada 2013 (edytowane) Ale zgwałcone Alliance przez DK można spokojnie iść spać http://www.youtube.com/watch?v=mM2wA0lhf7k xddd Edytowane 23 listopada 2013 przez alienator 1 Cytuj
noxious33 71 Opublikowano 23 listopada 2013 Opublikowano 23 listopada 2013 (edytowane) Przed navi najtrudniejsze mecze, a póki co są 3-2, będzie ciekawie. Sigma ciśnie mocno, Fata póki co MVP turnieju.[A] przegrywają z liquidem i są 2-3 SPEED W FINALE! BASED SING I PIE I A-GOD. Półfinał z Sigmą to najlepsze doto od ti3. Edytowane 24 listopada 2013 przez noxious33 Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 24 listopada 2013 Opublikowano 24 listopada 2013 Startują drugie półfinały - Navi v DK w pierwszych speed gaming aka Kaipi rozjechało sigme 2-0 Cytuj
noxious33 71 Opublikowano 24 listopada 2013 Opublikowano 24 listopada 2013 DK so stronk much ganks wow. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi