Opublikowano 22 sierpnia 201212 l ktos szykuje sie na zakup tuz po premierze i bylby chetny na wspolne przechodzenie ? Edytowane 22 sierpnia 201212 l przez easye
Opublikowano 23 sierpnia 201212 l Jakby co to ja bede na PS3 Cosik mi sie wydaje, ze jak nie w premiere to pod koniec wrzesnia/poczatek sierpnia bede bral
Opublikowano 23 sierpnia 201212 l Mini gierka reklamująca Borderlands 2: http://www.wubwub.eu/demake.php @Orzeszek, na PC nie pograsz sobie na split-screenie jak wpadnie znajomy/kolega , a co do PS3/360 to wybór prosty - na którym padzie lepiej ci się gra w fpsy.
Opublikowano 23 sierpnia 201212 l ktos szykuje sie na zakup tuz po premierze i bylby chetny na wspolne przechodzenie ? Ja na bank kupuję na premierę, więc możemy razem pograć. Jedyneczka pochłonęła mi z 50h życia
Opublikowano 23 sierpnia 201212 l Ja grałem w jedynkę na PS3 i została splatynowana edit: Może ktoś jeszcze chce dołączyć do drużyny? Edytowane 23 sierpnia 201212 l przez Look4z
Opublikowano 23 sierpnia 201212 l jak co się piszę, biorę na premierę tylko ciężko u mnie będzie z ustawkami > różne godziny pracy.
Opublikowano 23 sierpnia 201212 l okej to biore na ps3. troche tak głupio w dziale nax360 pisac takie rzeczy
Opublikowano 23 sierpnia 201212 l Moim zdaniem lepiej wziąć wersję na X'a bo: 1. Wygodniejszy pad 2. Lepsza platforma online I żeby nie było - przez ponad 4 lata grałem na PS3 właśnie
Opublikowano 31 sierpnia 201212 l Bardzo fajny zwiastun, pokazujący najważniejsze zmiany względem jedynki.
Opublikowano 18 września 201212 l Limitka http://zeratulpl.blogspot.com/2012/09/limitka-borderlands-2.html
Opublikowano 21 września 201212 l Dzwonił kurier - jedzie do mnie z Borderlands 2 Zapraszam na wspólne zwiedzanie pandory. Jakby co to zamierzam grać snajperem lub gunzerkerem
Opublikowano 22 września 201212 l Wbilem wczoraj 8lvl i czuc moc. Wszystko jest swietne, tylko w(pipi)iaja mnie dwie rzeczy: minimapka, ktora na splitscreenie na 32" TV jest bardzo mala przez co malo na niej widac i to, ze grajac w coopie, mimo posiadania pelnej ilosci amunicji dla danego rodzaju broni i tak mozemy ja dalej podnosic.
Opublikowano 22 września 201212 l i to, ze grajac w coopie, mimo posiadania pelnej ilosci amunicji dla danego rodzaju broni i tak mozemy ja dalej podnosic. Serio cie to "w(pipi)ia" ? Zdajesz sobie chociaz sprawe z tego ze w tym momencie podnosisz ja za kumpla ? Dla mnie to swietny pomysl a nie w(pipi)iajaca rzecz .
Opublikowano 22 września 201212 l Nie wiedzialem, ze tak to dziala, wiec luz W jedynce, gdy mialem full amunicji nie moglem jej podnosic i dlatego grajac w dwojke myslelismy, ze to jakis bug czy cos.
Opublikowano 23 września 201212 l No giera konkretna trzeba przyznać ale czego innego można było się spodziewać
Opublikowano 23 września 201212 l ktoś chętny do wspólnej gry wieczorami w tygodniu ? tak 19 -23 . Niestety praca mi na więcej nie pozwala Od wtorku będę mógł codziennie te 3-4 h pograć. Weekendy odpadają bo mnie dziewczyna zabije
Opublikowano 24 września 201212 l kontynuacja doskonała ? na to wygląda po wbiciu 11 levelu. Ładniej, dynamiczniej, bardziej zróżnicowanie, ciekawiej tak po pierwszych 2-3godzinach z B2 mogę napisać, jedynie nie pasuje mi że po wgraniu save'a nie pojawimy się przy ostatnim checkpoint'cie ale przy najbliższych stacjach do podróży po świecie co powoduje dobre kilka minut w plecy. Edytowane 24 września 201212 l przez Daddy
Opublikowano 27 września 201212 l Swietna gra ale ogladajac gameplay innych na youtube stwierdzilem ze wole zagrac ta laska czy jak zaczne traz nowa gre to zapisze na wczesniejszych i jak by co nie bede mogl wrocic do starej postaci?
Opublikowano 27 września 201212 l Nie, mozesz zaczac nowa gre nowa postacia i potem w menu gry mozesz przeskakiwac pomiedzy nimi wedle widzi mi sie.