Dahaka 1 861 Opublikowano 27 września 2012 Opublikowano 27 września 2012 Jakieś wstępne info o tym jak się sprzedaje jest? Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 27 września 2012 Opublikowano 27 września 2012 W UK otwarcie było 4x lepsze niż pierwszej części i 70% to były kopie sprzedane na X360. Tyle na razie wiadomo, ale w USA też powinien być sukces. Cytuj
easye 3 371 Opublikowano 27 września 2012 Opublikowano 27 września 2012 Ktos chcialby dzisiaj zaczac? Bede kolo 18 na live. Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 27 września 2012 Opublikowano 27 września 2012 jak cos to ja mogę cały weekend pograć Cytuj
MarekUK 0 Opublikowano 29 września 2012 Opublikowano 29 września 2012 A tak z ciekawosci co stanie sie jak zgine a nie bede mial kasy, bo za kazde odrodzenie sie placi, moze ktos wie? 1 Cytuj
Mauy 0 Opublikowano 4 października 2012 Opublikowano 4 października 2012 samodzielne przejście kampanii zaliczone więc można teraz z kimś pograć jeżeli są chętni to zapraszam, gram człowiekiem z Turretem ok 40 lvl Cytuj
easye 3 371 Opublikowano 11 października 2012 Opublikowano 11 października 2012 nie ma sensu tej gry przechodzic samemu, wiec jak ktos chcialby polupac w kooperacji niech zaprasza do znajomych! Cytuj
canuks 63 Opublikowano 14 października 2012 Opublikowano 14 października 2012 easye czemu nie ma sensu przechodzić samemu ? Pierwszą część przeszedłem sam zaglądając w większość dziur itp itd w w dwójce robię to samo . Wolę samemu przejść gierkę delektować się jej zaletami i fajnymi widoczkami ,zaglądając tam gdzie się nie powinno . A multi co-op owszem ale po ograniu kampanii i też z wielką przyjemnością . Jak narazie druga część bardzo dobra mam nadzieje ze dalej będzie jeszcze lepiej Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 14 października 2012 Opublikowano 14 października 2012 pozyczylem od kolegi i w sumie sie ciesze ze nie zakupilem, czuje duzy przesyt ale to pewnie spowodowane jest tym ze z 2 miesiace temu dopiero ukonczylem jedynke tak czy inaczej poczekam na wersje goty i wredy sie za to zabiore Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 4 stycznia 2013 Autor Opublikowano 4 stycznia 2013 Napiszę ktoś w skrócie lub najlepiej wypunktuje w czym dwójka jest lepsza od jedynki? Co poprawili? Skądś te oceny ponad 90% muszą się brać, a jedynka to jak dla mnie takie 8/10. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 4 stycznia 2013 Opublikowano 4 stycznia 2013 Tak na szybko: - większa mapa, - bardziej zróżnicowani przeciwnicy, - jeszcze bardziej zwariowane bronie, - 5 klas postaci, poprzednio były 4, - humor: Claptrap i główny bad guy Handsome Jack niszczą, zresztą "dostawcy misji" też, dziesiątki nawiązań do popkultury, easter eggi - ryj sam się cieszy - zbieranie lootu daje więcej frajdy niż w Diablo 3, - Bad Ass Rank - setki mini wyzwań do wykonania które dają modyfikatory do umiejętności twojej postaci, dodatkowo wpada to samo w czasie grania, bez spiny. Jeśli jedynka była na 8, dwójka na pewno Ci wejdzie jeszcze lepiej. Cytuj
easye 3 371 Opublikowano 4 stycznia 2013 Opublikowano 4 stycznia 2013 (edytowane) +mniej bezsensownego jeżdżenia po mapie. Edytowane 4 stycznia 2013 przez easye Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 4 stycznia 2013 Opublikowano 4 stycznia 2013 Czesto cytuje sie Cliffiego przy sequelach, ale to Borderlands 2 wpisuje sie idealnie w "bigger, better and more badass". Dla mnie jedynka to tez dokladnie 8/10, a dwojeczka 9/10. W dwojce jest wieksza, zdecydowanie bardziej zroznicowana mapa. Tak samo z przeciwnikami, wiecej i wieksza roznorodnosc. Misje sa ciekawsze, wiecej rodzajow i mnosto easter eggow. Lepsze postaci, wiecej humoru. Singiel zdecydowanie ciekawszy niz w jedynce. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 19 lutego 2013 Opublikowano 19 lutego 2013 (edytowane) pograłem dwie godzinki, do momentu aż trzeba uruchomić windę z claptrapem nabiłem lv 6, wyłączyłem grę i po ponownym uruchomieniu cofnęło mnie aż to tego "miasteczka" gdzie poznajemy Sir jakiegoś tam, level 6 mam dalej czyli save jest ok. Muszę zapierdzielać taki kawał drogi znowu i odstrzelić te same pokraki? jakiś TIP w jakim momencie najlepiej wyłączać grę? W(pipi)iłęm się Edytowane 19 lutego 2013 przez chris85 Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 19 lutego 2013 Opublikowano 19 lutego 2013 Ta gra tak ma, nic nie zrobisz. Trzeba zasuwac przez cały level. 1 Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 23 lutego 2013 Opublikowano 23 lutego 2013 (edytowane) Co w tej grze jest takiego, że jak siadę przed tv i nie mogę skończyć grać ? oO Edytowane 24 lutego 2013 przez chris85 Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 28 sierpnia 2013 Opublikowano 28 sierpnia 2013 " Firma 2K Games potwierdziła oficjalnie, że 11 października ukaże się na Starym Kontynencie Borderlands 2 Game of the Year Edition . Jak łatwo się domyślić, w tym wydaniu gracze otrzymają podstawową wersję gry Gearbox Software oraz rozszerzenia, które wypuszczono od dnia premiery - tj. zawartość przepustki sezonowej, Premiere Club i pojedynczych dodatków. Borderlands 2 Game of the Year Edition: Borderlands 2; Captain Scarlett and her Pirate's Booty; Mr. Torgue's Campaign of Carnage; Sir Hammerlock's Big Game Hunt; Tiny Tina's Assault on Dragon Keep; Creature Slaughter Dome; Premiere Club: - Gaige, the Mechromancer Character Class; - Gearbox Gun Pack; - Golden Key; - Vault Hunter's Relic; Krieg the Psycho Character Class; Collector's Edition Heads and Skins; Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 1. Cena w USA to 60 dolarów (tyle co nowe tytuły)." onlinecenter.pl 1 Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 28 sierpnia 2013 Opublikowano 28 sierpnia 2013 Ehhh, teraz tylko liczyć na zniżkę na dodatkowe postacie i niewielkie ceny nowych dodatków. Szkoda, że dowiaduję się o tym wszystkim kiedy rozprułem grę na wszystkie strony + 4 DLC. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 28 sierpnia 2013 Opublikowano 28 sierpnia 2013 Na to właśnie czekałem, kurde tylko gdzie znajdę czas na te wszystkie gierki Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 28 sierpnia 2013 Opublikowano 28 sierpnia 2013 To wyjdzie na dwoch dvd, czy dvd + kod na dlc? Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 28 sierpnia 2013 Opublikowano 28 sierpnia 2013 Liczę na 2 DVD, chociaż kto ich tam wie bo z częścią pierwsza na początku był kod na dlc a dopiero jak dali ja do Xbox Classic to były 2 płytki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi