Skocz do zawartości

Borderlands 2

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja właśnie od 2 tygodni gram w 1 cześć, w wersje podstawową, jak narazie całkiem przyjemne doznania. Chodz dopiero mam 30 lvl trochę mało ale im większy tym ciekawiej jest ;). Stylistyka mi się podoba, a odskocznia od dzisiejszych fpsów jest.

Opublikowano

jak poprawią troszkę silnik żeby nie było dropów animacji gdy gra się we 2 osoby na jednej kanapie i popracują nad różnorodnością misji jak i otoczenia to będę w niebie :D bo jedynka była bardzo dobra lecz brakowało jej końcowych szlifów

Opublikowano

Dopiero drugie playthrough daje poczucie, że jest ciężej. Zobaczysz.

Fajnie będzie zagrać innymi postaciami. Te w jedynce są bardzo fajnie zróżnicowane, zaś sama gra mimo kilu przynudnych fragmentów daje radę.

Opublikowano

Przede wszystkim gra musi bardziej zróżnicowana od "jedynki". I tak na marginesie, już pisałem to na paru forach, ale jestem ciekaw jak Gearbox zamierza wydać aż trzy gry w 2012 roku:)

• 3 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Będzie kolekcjonerka i wypasiona limitka ze skrzynią (na fotce). Ceny 65GBP za skromniejszą wersję, 100GBP za full opcję.

576395_10150839353029081_104080139080_9780389_1655425696_n.jpg

Edytowane przez aux
Gość Szprota
Opublikowano

Będzie kolekcjonerka i wypasiona limitka ze skrzynią (na fotce). Ceny 65GBP za skromniejszą wersję, 100GBP za full opcję.

576395_10150839353029081_104080139080_9780389_1655425696_n.jpg

Mogli by dać figurkę Claptrapa zamiast tamtej

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Ja piernicze, co tutaj tak cicho? Gra zapowiada sie swietnie, ogrywam jedynke i na bank bede bral dwojke. Kolejna gra po Darksiders z Plusa, ktora kupila mnie na sequel.

Ktos w ogole zamierza brac gre w premiere/okolicach premiery?