Gość Orzeszek87 Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 jaką klasą będziecie grać? zastanawiam sie nad melee assassinem/ lub tą laską z dlc z preorderu tylko nie wiem jakie ma skille, ale przemawia do mnie opcja dokoksowania robota bodyguarda. Cytuj Odnośnik do komentarza
anarom_pl 120 Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Ja biorę Assassina. Uwielbiam snajperkę Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Z tym że nie da się tą nową postacią grać od premiery. Mechromancer dopiero 16 października ma być udostępniony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek87 Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Shieeet myslalem ze od premiery dla preorderowcow bedzie dostepna, a po 16 dla reszty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Ja dalej nie wiem kim bede gral W jedynce wybralem Rolanda i troche zalowalem momentami, bo najlepsza okazala sie Lilith. Jak zobaczylem wysoki level tej postaci jak gral na Kyo, to mnie zazdrosc zezarla, ze ja mam tylko wiezyczke. A z drugiej strony ta klasa, teraz Commando, zdecydowanie poszla do przodu i jest ciekawsza. A majac doswiadczenie z jedynki, od razu swietnie bym sie w niej czul. Ale jest Salvador, the GUNZERKER! i on tez mi sie podoba. Postac z jajem. A ZerO i Maya tez zapowiadaja sie smakowicie. Jak grac, panie premierze? Jak grac? Cytuj Odnośnik do komentarza
niceslasher 2 Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=BrDYy72I9wI gameplay z gry pierwsze 27 minut z gry Kyo: Borderlands 2 a Darksiders 2 to dwie różne gry - taką samą gafę strzeliłeś w dziale Xbox'a. Edytowane 16 Września 2012 przez Kyo* Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Ja chyba pójdę tą samą drogą co w pierwszej części i wybiorę koksa Salwadora. Lubię rozwiązania siłowe Druga opcja to Axton. Zer0 za to nawet nie biorę pod uwagę, bo nie można nim rozpierduchy robić. Chociaż jak ktoś celuje w platynę, to i tak musi zagrać wszystkimi postaciami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Chociaż jak ktoś celuje w platynę, to i tak musi zagrać wszystkimi postaciami. Ale tak jak w jedynce, wystarczy chwile pograc, zeby tylko trofeum wpadlo Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Launch trailer 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 (edytowane) Są już recenzje: http://www.metacritic.com/game/xbox-360/borderlands-2 Jest bardzo dobrze Edytowane 18 Września 2012 przez SzczurekPB Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 kuzwa Pryx trailer mnie kupil i zjadl na sniadanie, sam nie wiem kogo wybrac na start:/ Cytuj Odnośnik do komentarza
maruda 2 Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Orientuje sie ktos kiedy bedzie mozna kupic Season Pass? Bo zrobilo sie o tym glosno jakies 2 tyg temu i cisza. Preordera BL2 z PSS juz pobralem, szukalem tez tego Season Passa, ale nie ma :confused: ...chyba, ze to po premierze dopiero udostepnia? btw - jestem chetny do coopa Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 kuzwa Pryx trailer mnie kupil i zjadl na sniadanie, sam nie wiem kogo wybrac na start:/ Ja zagram Salvadorem, od pierwszego filmiku siadł mi najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Moge juz pisac, wiec napisze. Trailer swietny, postacie z jedynki i dwojki razem na koncu - mozg rozje.bany Udalo mi sie uratowac platyne w jedynce z glitcha i jestem caly szczesliwy. Wczoraj mialem kryzys, bo kiedy staralem sie o splatynowanie, przytrafil mi sie glitch i momentalnie przeszla mi ochota na granie w cokolwiek z Borderlands w nazwie. Na szczescie sie udalo (dzieki Kyo!) i taraz po wymaksowaniu trofeow w jedynce, mam parcie na dwojke. I tutaj nie ukrywam, po zapoznaniu sie z trofeami, tez po glowie chodzi mi wymaksowanie, jezeli bedzie tak samo przyjemne jak w jedynce MAYHEM AWAITS! A co do klasy postaci, to w jedynce zalowalem, ze nie wybralem syreny, po tym jak zobaczylem ja na wysokim levelu. W dwojce zawezilem wybor do 2 postaci i biore Maye albo ZerO. Cytuj Odnośnik do komentarza
mierniczek 0 Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Wlasnie dzwonilem do Ultimy (info dla ludzi ktorzy tam zamawiali preordera) i byc moze juz jutro beda wysylac gry. Ja w swojej kolekcji platyn (mam ich az dwie) szczyce sie tym ze jedna z nich to wlasnie z Borderlands (druga to Infamous 2). Najprzyjemniej w jedynce gralo mi sie Brickiem. Uwielbiam tego goscia - za jego "darcie ryja". W dwojce nie mam innego wyjscia i zeby grac postacia podobna (czyli walka w zwarciu) musze przyjrzec sie blizej - Zero. Niby z postawy do Bricka to najblizej temu Salvadorowi, ale ja chce bic wrogow po buzi z bliska Cytuj Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 No ja mam nadzieję że coop nie będzie taki zepsuty jak w jedynce. Zagrałem chwile online i na nowo pokazały sie zadania z pierwszych minut gry w singlu, nie mogę ich już ukończyć. Chciałbym w B2 zagrać w coopa ale boję że znowu będzie sie kaszanił save i progres w grze. Cytuj Odnośnik do komentarza
mierniczek 0 Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Kurcze po obejrzeniu kilku filmikow z gameplayow poszczegolnych postaci wychodzi jednak ze ten Salvador robi najwieksza rozpierduche, a Zero jak sama nazwa wskazuje - zero. Teraz znow mam dylemat - Kim grac Salvador czy ten zolnierzyk z dzialkami Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Wiec tak. Pierwszy komiks Borderlands Origins jest juz dostepny http://www.comixology.com/Borderlands-Origins-1-of-4/digital-comic/SEP120362?utm_source=socialmedia&utm_medium=blog&utm_campaign=borderlands Pracownik Gearbox Software wyjasnia uzycie Golden Key z Premiere Club http://forums.gearboxsoftware.com/showthread.php?t=147008 I jedno z fajniejszych trofeow jakie ostatnio widzialem w grze. Fantastyczny motyw Cytuj Odnośnik do komentarza
maruda 2 Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Oczami wyobrazni juz widze taka sytuacje... grasz z gostkami w coopie... masz ten zloty klucz z premiere club... widzisz skrzynke... podchodzisz... japa sie cieszy ze bedzie filetowy loot... otwierasz zlotym kluczem... widzisz za(pipi)iaszcza giwere... i nagle znika... koles obok zgarnal twoj loot ]:-> hyhyhyhy BPNMSP Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 (edytowane) Oczy to ty masz urocze ;]. Prosta kontra jest na cos takiego, otwierasz skrzynie jak grasz sam, jesli ktos sie znajdzie w takiej sytuacji tzn ze jest idiotą. Edytowane 19 Września 2012 przez Bansai Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek87 Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Wiadomo kiedy będzie odblokowany preorder z pss? mozna liczyc że od jutra rana bedzie śmigać? mam headset Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 (edytowane) W szczegółach pobranego Borderlands 2 mam napisane, że jutro o 2:00. Edytowane 20 Września 2012 przez SzczurekPB Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek87 Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 ogólnie jestem zdziwiony ile osob na forumku kupiło wersje gry z pss, zamiast pudełkowej i to na premiere, ciekawostka. Cytuj Odnośnik do komentarza
maruda 2 Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Mnie tylko dziwi taka kwestia... Na moim koncie, na ktorym kupowalem BL2 przy probie uruchomienia mam info, ze premiera jeszcze nie nastapila i nie mozna uruchomic - to jest zrozumiale. Natomiast na koncie syna (na tej samej konsoli) - btw mlody jest maniakiem borderlandsow, nawet udalo mu sie wbic pierwsza w zyciu platyne - przy probie uruchomienia mam info o odnowieniu licencji i odsylaja do sklepu. Mam nadzieje, ze to tylko anomalia przedpremierowa, ze nie bedzie chaly przy probie grania coopa na splitscreenie Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 ogólnie jestem zdziwiony ile osob na forumku kupiło wersje gry z pss, zamiast pudełkowej i to na premiere, ciekawostka. A co w tym dziwnego? Większość składała się na tą grę w cyfrowym preorderze, za 110 zł będą mieli pełnowymiarową premierową grę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi