Opublikowano 16 września 201212 l jaką klasą będziecie grać? zastanawiam sie nad melee assassinem/ lub tą laską z dlc z preorderu tylko nie wiem jakie ma skille, ale przemawia do mnie opcja dokoksowania robota bodyguarda.
Opublikowano 16 września 201212 l Z tym że nie da się tą nową postacią grać od premiery. Mechromancer dopiero 16 października ma być udostępniony.
Opublikowano 16 września 201212 l Shieeet myslalem ze od premiery dla preorderowcow bedzie dostepna, a po 16 dla reszty.
Opublikowano 16 września 201212 l Ja dalej nie wiem kim bede gral W jedynce wybralem Rolanda i troche zalowalem momentami, bo najlepsza okazala sie Lilith. Jak zobaczylem wysoki level tej postaci jak gral na Kyo, to mnie zazdrosc zezarla, ze ja mam tylko wiezyczke. A z drugiej strony ta klasa, teraz Commando, zdecydowanie poszla do przodu i jest ciekawsza. A majac doswiadczenie z jedynki, od razu swietnie bym sie w niej czul. Ale jest Salvador, the GUNZERKER! i on tez mi sie podoba. Postac z jajem. A ZerO i Maya tez zapowiadaja sie smakowicie. Jak grac, panie premierze? Jak grac?
Opublikowano 16 września 201212 l http://www.youtube.com/watch?v=BrDYy72I9wI gameplay z gry pierwsze 27 minut z gry Kyo: Borderlands 2 a Darksiders 2 to dwie różne gry - taką samą gafę strzeliłeś w dziale Xbox'a. Edytowane 16 września 201212 l przez Kyo*
Opublikowano 16 września 201212 l Ja chyba pójdę tą samą drogą co w pierwszej części i wybiorę koksa Salwadora. Lubię rozwiązania siłowe Druga opcja to Axton. Zer0 za to nawet nie biorę pod uwagę, bo nie można nim rozpierduchy robić. Chociaż jak ktoś celuje w platynę, to i tak musi zagrać wszystkimi postaciami.
Opublikowano 17 września 201212 l Chociaż jak ktoś celuje w platynę, to i tak musi zagrać wszystkimi postaciami. Ale tak jak w jedynce, wystarczy chwile pograc, zeby tylko trofeum wpadlo
Opublikowano 18 września 201212 l Są już recenzje: http://www.metacritic.com/game/xbox-360/borderlands-2 Jest bardzo dobrze Edytowane 18 września 201212 l przez SzczurekPB
Opublikowano 18 września 201212 l kuzwa Pryx trailer mnie kupil i zjadl na sniadanie, sam nie wiem kogo wybrac na start:/
Opublikowano 18 września 201212 l Orientuje sie ktos kiedy bedzie mozna kupic Season Pass? Bo zrobilo sie o tym glosno jakies 2 tyg temu i cisza. Preordera BL2 z PSS juz pobralem, szukalem tez tego Season Passa, ale nie ma :confused: ...chyba, ze to po premierze dopiero udostepnia? btw - jestem chetny do coopa
Opublikowano 18 września 201212 l kuzwa Pryx trailer mnie kupil i zjadl na sniadanie, sam nie wiem kogo wybrac na start:/ Ja zagram Salvadorem, od pierwszego filmiku siadł mi najbardziej.
Opublikowano 18 września 201212 l Moge juz pisac, wiec napisze. Trailer swietny, postacie z jedynki i dwojki razem na koncu - mozg rozje.bany Udalo mi sie uratowac platyne w jedynce z glitcha i jestem caly szczesliwy. Wczoraj mialem kryzys, bo kiedy staralem sie o splatynowanie, przytrafil mi sie glitch i momentalnie przeszla mi ochota na granie w cokolwiek z Borderlands w nazwie. Na szczescie sie udalo (dzieki Kyo!) i taraz po wymaksowaniu trofeow w jedynce, mam parcie na dwojke. I tutaj nie ukrywam, po zapoznaniu sie z trofeami, tez po glowie chodzi mi wymaksowanie, jezeli bedzie tak samo przyjemne jak w jedynce MAYHEM AWAITS! A co do klasy postaci, to w jedynce zalowalem, ze nie wybralem syreny, po tym jak zobaczylem ja na wysokim levelu. W dwojce zawezilem wybor do 2 postaci i biore Maye albo ZerO.
Opublikowano 18 września 201212 l Wlasnie dzwonilem do Ultimy (info dla ludzi ktorzy tam zamawiali preordera) i byc moze juz jutro beda wysylac gry. Ja w swojej kolekcji platyn (mam ich az dwie) szczyce sie tym ze jedna z nich to wlasnie z Borderlands (druga to Infamous 2). Najprzyjemniej w jedynce gralo mi sie Brickiem. Uwielbiam tego goscia - za jego "darcie ryja". W dwojce nie mam innego wyjscia i zeby grac postacia podobna (czyli walka w zwarciu) musze przyjrzec sie blizej - Zero. Niby z postawy do Bricka to najblizej temu Salvadorowi, ale ja chce bic wrogow po buzi z bliska
Opublikowano 18 września 201212 l No ja mam nadzieję że coop nie będzie taki zepsuty jak w jedynce. Zagrałem chwile online i na nowo pokazały sie zadania z pierwszych minut gry w singlu, nie mogę ich już ukończyć. Chciałbym w B2 zagrać w coopa ale boję że znowu będzie sie kaszanił save i progres w grze.
Opublikowano 18 września 201212 l Kurcze po obejrzeniu kilku filmikow z gameplayow poszczegolnych postaci wychodzi jednak ze ten Salvador robi najwieksza rozpierduche, a Zero jak sama nazwa wskazuje - zero. Teraz znow mam dylemat - Kim grac Salvador czy ten zolnierzyk z dzialkami
Opublikowano 19 września 201212 l Wiec tak. Pierwszy komiks Borderlands Origins jest juz dostepny http://www.comixology.com/Borderlands-Origins-1-of-4/digital-comic/SEP120362?utm_source=socialmedia&utm_medium=blog&utm_campaign=borderlands Pracownik Gearbox Software wyjasnia uzycie Golden Key z Premiere Club http://forums.gearboxsoftware.com/showthread.php?t=147008 I jedno z fajniejszych trofeow jakie ostatnio widzialem w grze. Fantastyczny motyw
Opublikowano 19 września 201212 l Oczami wyobrazni juz widze taka sytuacje... grasz z gostkami w coopie... masz ten zloty klucz z premiere club... widzisz skrzynke... podchodzisz... japa sie cieszy ze bedzie filetowy loot... otwierasz zlotym kluczem... widzisz za(pipi)iaszcza giwere... i nagle znika... koles obok zgarnal twoj loot ]:-> hyhyhyhy BPNMSP
Opublikowano 19 września 201212 l Oczy to ty masz urocze ;]. Prosta kontra jest na cos takiego, otwierasz skrzynie jak grasz sam, jesli ktos sie znajdzie w takiej sytuacji tzn ze jest idiotą. Edytowane 19 września 201212 l przez Bansai
Opublikowano 20 września 201212 l Wiadomo kiedy będzie odblokowany preorder z pss? mozna liczyc że od jutra rana bedzie śmigać? mam headset
Opublikowano 20 września 201212 l W szczegółach pobranego Borderlands 2 mam napisane, że jutro o 2:00. Edytowane 20 września 201212 l przez SzczurekPB
Opublikowano 20 września 201212 l ogólnie jestem zdziwiony ile osob na forumku kupiło wersje gry z pss, zamiast pudełkowej i to na premiere, ciekawostka.
Opublikowano 20 września 201212 l Mnie tylko dziwi taka kwestia... Na moim koncie, na ktorym kupowalem BL2 przy probie uruchomienia mam info, ze premiera jeszcze nie nastapila i nie mozna uruchomic - to jest zrozumiale. Natomiast na koncie syna (na tej samej konsoli) - btw mlody jest maniakiem borderlandsow, nawet udalo mu sie wbic pierwsza w zyciu platyne - przy probie uruchomienia mam info o odnowieniu licencji i odsylaja do sklepu. Mam nadzieje, ze to tylko anomalia przedpremierowa, ze nie bedzie chaly przy probie grania coopa na splitscreenie
Opublikowano 20 września 201212 l ogólnie jestem zdziwiony ile osob na forumku kupiło wersje gry z pss, zamiast pudełkowej i to na premiere, ciekawostka. A co w tym dziwnego? Większość składała się na tą grę w cyfrowym preorderze, za 110 zł będą mieli pełnowymiarową premierową grę.