Voytec 2 761 Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Niech ktoś napisze jak to jest z dołączaniem do czyjejś gry. Czy jak dołączę się do kogoś kto ma wyższy level i zaszedł już dalej to będzie trudniej dla mnie jako tego z niskim levelem? Czy gra się od tego momentu w którym osoba do której dołączyłem jest w swojej przygodzie? Czy potem można wrócić do momentu w którym skończyło się singla? Jak dolaczasz do hosta z wyzszym levelem to dolaczasz na jego zasadach i do tej misji fabularnej w ktorej jest aktualnie. Nie robilem tak, ale z recenzji czytalem ze jak sie wroci do swojej gry to jest komunikat, czy zaliczyc zrobione zdania w coopie na poczet twoich czy je pominac i bedziesz mogl zrobic je jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Orzeszek też gram zero mam 7lvl powiedz mi kiedy do czekam się jakieś snajperki ?;f Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Orzeszek też gram zero mam 7lvl powiedz mi kiedy do czekam się jakieś snajperki ?;f W grze snajperek nie brakuje zaufaj, na poczatku ze skrzyni wylatywaly mi same pistolety etc. A gdzies tak po lvlu 10ym zaczalem powoli sie porzadnie wyposazac, teraz latam ze snajpa co ma 700+ dmg , w grze jest pelno lootu ktory tylko czeka na ciebie, wiec nie ma sie co martwic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek87 Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Orzeszek też gram zero mam 7lvl powiedz mi kiedy do czekam się jakieś snajperki ?;f pie'rdol snajperki, pakuj w max walke wręcz plus krytyki, teraz latam z kataną i fioletowym shotgunem XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 No melee to podstawa narazie maxuję ironhand ;D Bansai dzięki za info:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 (edytowane) Orzeszek też gram zero mam 7lvl powiedz mi kiedy do czekam się jakieś snajperki ?;f pie'rdol snajperki, pakuj w max walke wręcz plus krytyki, teraz latam z kataną i fioletowym shotgunem XD Snajperki to mocarna rzecz, z ulepszonymi krytami cisne od 2.5k do 7.5k dmg (23lvl) po trafieniu w punkt krytyczny wroga, wiec warto w to inwestowac Edytowane 23 Września 2012 przez Bansai Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 A ja pakuje w Phaselock. Kozacki skill, dzieki ktoremu warto by w ekipie byla choc jedna Maya. Na wyzszych levelach to juz potem bedzie niezle spustoszenie siac Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Widzę, że pełno zero na walkę wręcz, ja też idę w tym kierunku pie'rdol snajperki, pakuj w max walke wręcz plus krytyki, teraz latam z kataną i fioletowym shotgunem XD Tzn., mam się spodziewać katany jako broni w slocie czy mowisz o tej pod R3 ? Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Wiezyczka jest zaje.bista. Mocno zwiekszone ma dmg w stosunku do tej z jedynki. @up pewnie o tej pod R3 Cytuj Odnośnik do komentarza
BartIrlandia 2 Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 W barze u Moxxiego na jednym ze stołów leży pudełko a na nim kod QR - polecam zeskanowac Natomiast w rogu są dwie maszyny do Jednorękiego Bandyty - myśle zagram sobie - wypadła wyrzutnia rakiet za 800 baksów mysle fajnie... za drugim razem wypadł odbezpieczony granat Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek87 Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 (edytowane) katana pod r3. tez polecam te maszyny w barze, wymieniłem własnie cały ekwipunek. wypadła niebieska rakietnica 2500 dmg na czysto bez krytyków ludzie umówmy sie na pełnoprawny rozpierdziel co? dziś o 20? kto nie gra ten z policji Edytowane 23 Września 2012 przez Orzeszek87 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Jak nie wadzi, że o 20 będę miał jakiś 10lvl to się piszę na to. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek87 Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 dobra kto rozkminił easter egg-a w miejscówce "za(pipi)e szatana"? XDDDDD omfg co za giera. jest pewien quest w sanktuarium na 12 lvl o dostarczeniu pizzy, zróbcie go błagam XDDD jak dotrzemy na miejsce są dzwi z logiem borderlandsów, a w srodku bijemy chyba twórców gry, oprócz tego przechodzimy do dziwnego pokoju który nazywasie za(pipi)e szatana, jest tam powiedzmy urzadzone mieszkanko z telewizorem i wajchami obstawiam ze jak umiejetnie posłużymy sie wajchami to telewizor zagra, oprócz tego jest pistolet gazowy "butt-gun" który strzela kwasem i wydaje odgłos pierdnięcia XD statystyki ma dosłownie do dupy ale beka niezła zaraz wrzuce foto, a no you tubie nic nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza
omglapa 1 Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Jak wygląda sprawa z wydajnością gry szczególnie w coopie? Własnie grałem w jedynke i przy 4 graczach na ekranie + bronie corrosive było tak z 2-5 fps (już nie wspomne że w dodatku z tą areną kiedy po rundzie leciały paczki z nieba, gra potrafiła przyciąć i pokazać 3klatki w ciągu 15 sekund). W dwójce jest lepiej, czy trzeba kupować nową konsolę nie śmiganą, bo jakaolwiek starsza nie wyrabia? Cytuj Odnośnik do komentarza
anarom_pl 120 Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Giera niesamowita. Dzisiaj na jednorękim bandycie w Sanctuary wypadła mi wypasiona snajperka. Generalnie gra rzuciła mnie na kolana, tylko trochę żona przeszkadza w grze. Ale wyśle się ukochaną do mamusi i można dalej walczyć ze złem Gram Assassinem i mam 11 LV. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Gram Assassinem i mam 11 LV. Jak my wszyscy, jak my wszyscy... xD Na jednorękich przy 10lvlu jest szansa na niebieski przedmiot? Cytuj Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Ja gram commando i tez uważam że gra wypaśna:) . Są momenty jak się gra w 4 że animacja chrupie i nic sie nie da zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Gram Assassinem i mam 11 LV. Jak my wszyscy, jak my wszyscy... xD Na jednorękich przy 10lvlu jest szansa na niebieski przedmiot? Tak, nawet na zloty (3 znaczki Borderlands musza sie wylosowac). Cytuj Odnośnik do komentarza
maruda 2 Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Na tych jednorekich bandytach latwo dorobic sie sporej ilosci eridium... czasami z maszyny wpadaja spore ilosci tego srodka platniczego (kilkanascie sztuk) ;] ...no i do black marketu blisko ...tylko uwaga na wypadajace granaty ]:-> Na jednorekich warto grac w coopie - zwieksza sie szansa na zdobycie eridium - a podobnie jak kasa przyznawane jest dla wszystkich w teamie, czyli ktos wygra 4e to wszyscy dostaja po 4e Cytuj Odnośnik do komentarza
mastafafik 0 Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Mnie się raz zdarzyło wygrać 34 sztuki eridium Ogólnie giera jest za(pipi)ista! Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Co ma Burdel 2 czego nie ma Burdel 1? Ogólnie czy dla kogoś, kto ograł jedynkę na wszystkie sposoby, Burdel 2 będzie miał do zaoferowania coś więcej niż więcej wszystkiego? Pytam bo nie wiem czy nie poczekać aż gra zejdzie z ceny. BTW - są jakieś on-line passy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 (edytowane) Borderlands 2 to klasyczny Bigger, Better, more Badass. Podobała Ci się jedynka, spodoba się i dwójka, online passa nie ma. W nowej wersji masz kod na jakieś bronie, które u mnie były słabsze niż to co miałem w plecaku w momencie ich odblokowania :], dodatkową postać, Mechakromantka, która będzie dostępna w październiku, amulet który daje 5% szansy do znalezienia fajnego lootu. Spokojnie możesz grać na używce. W tym wątku chyba jeszcze nie było negatywnej opinii o grze, zresztą słusznie. Mnie wkurzają tylko dwie rzeczy, niedokładna mapa i sejwy które nie zapisują gry dokładnie w tym miejscu gdzie skończyłeś, tylko rzuca Cię na początku mapy i trzeba się przedzierać przez wrogów. Jak gram z doskoku, bo mam godzinkę wolnego, to mogę nie zdążyć wykonać jednej misji!! Swoją drogą jest to dobra metoda na grind. Całość podoba mi się bardzo, grywalność jest niesamowita, nie ma miejsca na nudę jaka przydarzała się czasem w jedynce, humor w grze dalej żre. Grałem chwilę Coopa z Gumisiem i jest naprawdę spoko, ale pierwsze przejście zamierzam zrobić sam, bo dołączając się do gry Gumisia, mimo tego, że widziałem, że gra tą samą misję co ja to zacząłem ją grać gdzieś dalej niż byłem w niej sam. Nie chcę, żeby coś mi umknęło. Jeśli ktoś nie ma z tym problemu to zapraszam do dołączania do mojej gry. O ile dobrze pamiętam w jedynce były apteczki tu ich nie ma, co utrudnia grę. Gra skaluje poziom trudności do obecnego poziomu postaci, dobrze robić poboczne zadania można w ten sposób podkoksować postać przed ruszeniem dalej w główny wątek. O broni którą przeładowuje się rzucając jak granatem już tu pisano, mnie rozwalił przeciwnik któremu odstrzeliłem głowę, na jej miejsce wyrosła następna a on sam dostał szału i szarżował na mnie, to jest właśnie Borderlands. Gram dalej i zobaczę co tam Gearbox wymyślił nowego na Pandorze. Edytowane 25 Września 2012 przez Pryxfus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Pryxu fajfusie z coopem poczekaj do pazdziernika jak bede mial net w PL:) (null) Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Out of the body experience quest zakończenie mnie rozwaliło, ale najlepszy jest gadający shotgun, którego dostajemy w nagrodę XD dlaczego wszystkie gry nie mają tak fajnie napisanych questów? Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 jak sie zdobywa złote klucze? wiem, ze za preorder jest jeden, ale jak ostatnio sprawdzilem, to miałem 3 (jeden użyłem) i nie wiem jak zdobyłem dodatkowe Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi