raven_raven 12 013 Opublikowano 21 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2013 Jest suuuuuper, przeciwnicy u Hammelocka mają 36-37 level, więc zakładam, że się skalują. Znowu się jaram jak pochodnia ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 21 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2013 29 listopada wychodzi nowy dodatek: The Horrible Hunger of the Ravenous Wattle Gobbler a wraz z nim powrót Mr Torgue http://www.ppe.pl/news-25426-mr__torgue_wraca_do_borderlands_2_w_nowym_rozszerzeniu.html Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 22 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2013 Mam nadzieję, że Tina powróci: Jedna z najlepszych postaci gier video odchodzącej generacji. Ahahaah! Burn all the babies! Cytuj Odnośnik do komentarza
ZakOnIck 22 Opublikowano 18 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2013 hej mam pytanie czy season pass obejmuje wszystkie dostępne dodatki ? Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 18 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2013 chyba tego najnowszego nie ma, na 100% nie jestem pewien, ale jezeli tak jest to i tak mała strata bo jest kiepski Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 19 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2013 SA zawiera 4 dodatki fabularne i pierszy Ultimate Pack. Tutaj lista wszystkich dodatków http://borderlands.wikia.com/wiki/Add-on_content Cytuj Odnośnik do komentarza
ZakOnIck 22 Opublikowano 19 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2013 dobra season zakupiony a jak z resztą warte są zakupu ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 20 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2013 Jeżeli będziesz chciał nowe postacie do ogrania to Gaige i Krieg chyba warto. UVHP vol 2 możesz kupić jak poprzechodzisz grę i dobijesz do 61 poziomu, na chwilę obecną nie warto. w Heahuntery nie grałem, ale podobno są bardzo krótkie. Ewentualny zakup jak przejdziesz wszystko i ciągle Ci będzie mało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 20 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2013 HH nie bierz. Strata pieniędzy i czasu. Jeśli natomiast chcesz się pobawić żywą pochodnią to bierz Krieg'a. Kolo jest absolutnie rewelacyjnym char'em do różnorakiej rozwałki. Build na 61-72 lvl robi sieczkę aż miło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 25 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2013 Kod na 20 złotych kluczy, korzystajcie W3W3J-6RB3S-69RCT-STWBT-WX6S6 i jeszcze na 5: C3WJB-JF9CS-B6X5T-Z353T-HF3XW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
banzai 197 Opublikowano 25 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2013 Paczta wsio znalazłem http://www.gearboxsoftware.com/community/articles/1110/a-stylish-loot-hunt-updatehttp://www.gearboxsoftware.com/community/articles/1074/borderlands-2-dragon-keep-heads-shift-codesmożna użyć tylko jak się ma assault on the dragon keepkliknij w obrazek to wtedy widać kody Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 25 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2013 Było na poprzednich stronach Cytuj Odnośnik do komentarza
banzai 197 Opublikowano 25 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2013 kuwa no a czabyło przeczytać do tyłudziękować za kody na klucze aż odpale bl2 żeby je wbić Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 25 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2013 W celu zdobywania nowych kodów na złote klucze, polecam konto Borderlands 2 Shift Codes na fejsie. Praktycznie kilka razy na tydzień pojawiają się kody (głównie po 3 szt.) Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 30 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2013 Jak mnie ten losowy loot już wkurza. Nie wiem kto wymyślił, żebym grając sam Syreną dostawał klasy dla innych postaci. Normalnie to nie wkurzało, ale szukając jakiejś Legendarnej klasy na lvl 72(+), która w końcu wypada okazuje się, że jest klasą do postaci, którą mam na poziomie 26 Aż się odechciewa, już 3 razy tak miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 31 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2013 Krzynka w Sanctuary potrafi wkurzyć, ale potrafi również rzucić giwerką o nazwie Slippery Spitter, która pomogła mi wydatnie w przejściu UVHM kiedy to jeszcze nie miałem zbytnio pojęcia o broniach legendarnych. Czasem wypada również tarcza z 0.98 recharge delay. Niezła. Z klasami, jak piszesz, to niestety prawda. Czasem pięć kluczy z rzędu idzie na marne. Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 31 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2013 Taki urok dropu. Ja z kolei zacząłem sobie nową postacią i z Knuckle Draggera wyleciał mi pistolecik Hornet (wersja Twin). Na początek wypasik Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 1 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2014 To jest właśnie legenda, która z niego wypada. Potrafi mieć nawet lvl 0!!! Cisnę z kolegą z tego forum dodatki moim komandosem (kolejnym z 10ciu chyba, 6 postaci na OP8) i jest je.bitnie. B2 ma niesamowity urok dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 1 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2014 Nigdy nie grałem w Borderlands. Nie gram w multi ani co opie. Czy jest sens w ogólne zaczynać dwójkę samemu i offline? Aha fabularnie pewno za dużo nie stracę jak nie przejdę jedynki? W sumie to w ogóle ma jakąś fabułę? Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 1 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2014 Wiem, napisałem jako ciekawostkę - podczas gry moją główna postacią na legendę natknąłem się dopiero na TVHM, a tu hop - pierwszy boss i od razu legendarny drop Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 1 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2014 Nigdy nie grałem w Borderlands. Nie gram w multi ani co opie. Czy jest sens w ogólne zaczynać dwójkę samemu i offline? Aha fabularnie pewno za dużo nie stracę jak nie przejdę jedynki? W sumie to w ogóle ma jakąś fabułę? Ja się bawiłem doskonale w singlu, można spokojnie pograć, pozwiedzać, pobawić lootem. W multi to chaotyczna naparzanka przed siebie i wyscigi o znajdźki. Może inaczej to wygląda gdy gra się z zgraną znajomą ekipą, z randomami gra w coopie jest mocno taka sobie. Chociaż w THVM czasem z jakims pomocnikiem łatwiej, no i większa szansa na lepsze znajdźki. W każdym razie, moim zdaniem, jesli lubisz strzelanki i gry o diablopodobnej mechanice- atakowac mozna B2 śmiało. A fabuła jest tu czysto pretekstowa. Niewiele się traci nie znając jedynki, głównie kilka smaczków, odniesień do bohaterów z "jedynki", nic ważnego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 1 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2014 Kupowac od razu wszystkie DLC czy najpierw przejsc podstawke? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 1 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2014 @balon Ja samemu przeszedłem na każdym poziomie trudności i mogę Cię zapewnić, że na pewno nie będziesz się nudził. Tym bardziej jeżeli preferujesz szwendanie się po lokacjach i sprawdzanie każdego kąta. @Qvstra Ja bym na twoim miejscu ograł najpierw podstawkę. Dodatki i tak są dostępne od określonych poziomów postaci, więc siłą rzeczy musisz przejść trochę gry, aby je odpalić. Co do Legend, to ja mam szczęście do Gub. Już cztery razy miałem w skrzyniach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
banzai 197 Opublikowano 1 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2014 ja to dopiero miałem szczęście początek gry a ja już miałem legendary class mod na 15lvlua na 2gim przejściu po godzinie grania nawet fioletowa nie wypadnie ._. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 2 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2014 Mam zamiar niedługo wziąć się za nowego Borderlands'a. A, że jestem całkowicie zielony w te klocki i niezbyt kumam taki system rozgrywki to mam pytanie. Jaką klasę dla nooba brać? Wiem, że to głównie zależy od osobistych preferencji. Drzewko postaci jakoś spróbuję okiełznać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi