Opublikowano 19 stycznia 201411 l No chociaż twardy skubaniec był na tym poziomie. Plus nabiłem sporo exp Podziękuj znajomym.
Opublikowano 19 stycznia 201411 l Słyszałem, że jest sposób na zdobycie kluczy do tej złotej skrzyni w sanktuarium, znacie ten sposób? bo zostały mi już tylko 3 i głupio zrobiłem nie zostawiając ich na 50lvl
Opublikowano 19 stycznia 201411 l W dniu 19.01.2014 o 11:34, grabipl napisał(a): Słyszałem, że jest sposób na zdobycie kluczy do tej złotej skrzyni w sanktuarium, znacie ten sposób? bo zostały mi już tylko 3 i głupio zrobiłem nie zostawiając ich na 50lvl W necie jest pełno kodów do wprowadzenia - dostajesz po kilka takich kluczy. Edytowane 19 stycznia 201411 l przez lennox
Opublikowano 19 stycznia 201411 l Ostatnio wrzucałem tutaj kod na 20 złotych kluczy z okazji świąt, sprawdź czy nie jest jeszcze aktywny. Na fejsie polecam Borderlands 2 Shift Codes, wrzucają kody co jakiś czas. Jak uzbierasz trochę kluczy to zawsze możesz zrobić myk z kopią sejwa.
Opublikowano 19 stycznia 201411 l Nie wiem czy jeszcze działają, ale ostatnio jakiś kolo na FB właśnie zapodał z 12 archiwalnych kodów (większość na 1 klucz) i prawie wszystkie mi działały. Było to jakieś 4 dni temu więc spokojnie można założyć, że są jeszcze aktywne. Z 50 sztuk wskoczyłem na 94 w jedną chwilę.
Opublikowano 20 stycznia 201411 l Wow. I CAN do this all day. - idealnie pasuje ten tekst do The Sham To co się wyprawia przy użyciu tej tarczy to czysta poezja. Już pomijając kwestie absorpcji dmg, który próbują zadać nam przeciwnicy, ale korzystanie z rakietnic nie dawało mi wcześniej takiej frajdy jak teraz. A najlepsze są akcje typu gdy stoimy tuż przed przeciwnikiem i prosto w twarz wystrzelimy mu rakietę Nam oczywiście nic się nie stanie. Mega zabawa. Teraz jeszcze tylko Suka do skompletowania. Kody z wczoraj na 5 złotych kluczy: Pokaż ukrytą zawartość PC: WTKJB-BB3JS-9XKCB-BBT3B-WJSZH PS3: W3WBB-CFHCS-JXFCT-9JKTJ-XHWWR XBOX: CB53B-HJRZR-HS35R-CRB3J-9T3S5
Opublikowano 20 stycznia 201411 l Udało się w końcu widzę. Podchodziłeś sam czy z ekipą? Jaki masz procent absorpcji?
Opublikowano 20 stycznia 201411 l Powiedzmy, że się udało Podchodziłem sam i z ekipą niższyh lvl, w końcu nie wytrzymałem i napisałem na forum Gearboxa. Jedyna słuszna wersja czyli 94% OP8.
Opublikowano 20 stycznia 201411 l To był dobry dzień na trofea. Wpadły m.in za ubicie Donkey Monk'a (za pierwszym razem się pojawił) i Cute Loot. Co ciekawe ten drugi wpadł na normalu. W sumie to nie liczyłem zbytnio na taki fart, a pojawiły się dwa chubby w ciągu 5 min. (varkid i spidernat). Możliwe, że powodem tego było przełączenie się z trybu friends only na ogólnodostępny. Plus ukończyłem wątek fabularny, a dzięki randomowemu graczowi dopadłem pierwszą legendarną spluwę. Pozostały 3 misje poboczne plus kilka wyzwań no i tryb TVHM.
Opublikowano 20 stycznia 201411 l @Square Told ya. Gearbox Forum lekko rozleniwia, ale raz, że ludzie mają tam wszystko, a dwa, że w nadmiarze. The Sham to jedna z tych rzeczy, przy farmieniu której czułem chęć mordu i zniszczenia. Kiedy kompletowałem sprzęt z kumplem powiedziałem sobie, że każda moja postać będzie mieć jedną sztukę tej tarczy na swoim levelu. Prócz Krieg'a na 7ym wszystkie inne chary taką posiadają. Lecisz przed siebie, walisz z Norfleet'a, a wokół wszystko co żywe ryczy w bólu i agonii. Jeśli wiesz co robisz nawet Logan's Gun nie jest potrzebny do uzupełniania ammo. @Farmer, czy cokolwiek ciekawego wypadło z tych chubbies, które ubiłeś? Pytam bo nie wiem czy na poziomach poniżej UVHM warto na nie polować dla unikalnych rzeczy. Edytowane 20 stycznia 201411 l przez Yap
Opublikowano 21 stycznia 201411 l Na TVHM Chubby mogą wyrzucić Legendarne bronie, na Normalu ustrzeliłem legende tylko z Midgeta.
Opublikowano 21 stycznia 201411 l http://orcz.com/Borderlands_2:_Golden_Keymam nadzieję że tego jeszcze nie było starusienkie klucze ale wszystkie działają
Opublikowano 21 stycznia 201411 l Kiedyś skończyłem jedynkę i ogółem była OK - niemniej szybko wdarła się monotonnia, słabe zróżnicowanie lokacji, do tego błędy techniczne i bugi... Coś jej brakowało. Czy dwójka jest mniej nudna?
Opublikowano 21 stycznia 201411 l Hmmm, zależy czego szukasz w Borderlands 2. Moim zdaniem największą zaletą gry jest właśnie zróżnicowanie, ale odkąd poznałem smak zbierania lootu, upgrade'owania i przechodzenia gry różnymi postaciami na milion różnych sposobów zostałem kupiony jeszcze na długie miesiące. Szukaj kompanów do gry, odkrywaj coraz to nowe smaczki (a jest ich multum), nie szczędź pestek, a gra odwdzięczy się z nawiązką. Bardzo ważne jest również przestudiowanie każdej postaci zanim zaczniesz grać. Każda z nich ma unikalne umiejętności pasujące do stylu jaki się preferuje. Lubisz walkę wręcz? Bierz Krieg'a bądź Zer0 i masakruj wszystkich w stu wariantach. Lubisz przegląd pola i kontrolę? Zagraj Mayą, Gaige lub Axton'em. Oni bez problemu poradzą sobie z większymi hordami przeciwników. Lubisz jazdę bez trzymanki? Salvador dostarczy Ci takich emocji, że za każdym razem kiedy odpalisz gunzerk mode prócz chaosu i rozpierduchy nie będziesz widział nic. Borderlands 2 to jeden ze zwycięzców "minionej generacji". Nie ma się nad czym zastanawiać. Edytowane 21 stycznia 201411 l przez Yap
Opublikowano 21 stycznia 201411 l Dodam, że nawet misje poboczne dają sporo fanu. Dostarczyć pizze dla kilku bywalców kanałów (TMNT anyone?),pozbierać ciuchy i części ciała dla robota o trochę zrytej psychice, znaleźć złotą rybkę i nadajnik dla kolesia, który chce uciec z Pandory. Sporo z nich jest fajnie wykręconych. Sporo nawiązań do różnych dziedzin społecznych. Jest co robić.
Opublikowano 21 stycznia 201411 l W dniu 21.01.2014 o 22:34, Farmer. napisał(a): Dodam, że nawet misje poboczne dają sporo fanu. Dostarczyć pizze dla kilku bywalców kanałów (TMNT anyone?),pozbierać ciuchy i części ciała dla robota o trochę zrytej psychice, znaleźć złotą rybkę i nadajnik dla kolesia, który chce uciec z Pandory. Sporo z nich jest fajnie wykręconych. Sporo nawiązań do różnych dziedzin społecznych. Jest co robić. A i tak wszystko sprowadza się do naciskania spustu Dzięki wam obojgu.
Opublikowano 22 stycznia 201411 l A ja ukończyłem wczoraj brakujące misje u Torguea i tym sposobem wpadło 100% w drugim dodatku Dzisiaj powinienem zacząć Polowanie Hammerlocka. W międzyczasie wbijam brakujące wyzwania i za niedługo bedzie reset
Opublikowano 22 stycznia 201411 l Jak ty możesz się tak wstrzymywać z grą fabularna Tiny, to ja nie mam pojęcia Chyba że nie leżą ci te klimaty... Edytowane 22 stycznia 201411 l przez stoodio
Opublikowano 22 stycznia 201411 l Po prostu postanowiłem sobie przechodzić dodatki wg kolejności wydania. Najlepsze zostawiam na koniec Dodatki mam od listopada, ale podstawka daje mi ciągle tyle frajdy, że je odkładam. A to pofarmienie czegoś, a to pogram z innymi i tak mija czas. Po kolei wbijam 100% więc narazie Big Game Hunt, a AoDK będzie następne w kolejności.
Opublikowano 25 stycznia 201411 l Kody na złote klucze (po 5szt) ważne do 28 stycznia. Pokaż ukrytą zawartość PC: CJKJB-XWBR6-WJXKJ-JB3TB-WTCWX PS3: W3KBB-TJJTS-XZ6WT-9TW3T-XB535 XBOX: WTCB3-6BJ6F-TCC56-W6JBB-9TJWX PC: CBCB3-SW36X-KJXW3-TTT3J-SFBSB PS3: CBKBB-5TB3Z-RSFCB-H3WJB-ZC5WF XBOX: KBCBT-HJ3XX-JC5CX-5XTJB-53B3C Zbieram dodatkowe ciuchy za wyzwania, pomoże ktoś uratować partnera 59 razy?
Opublikowano 25 stycznia 201411 l Nie wiem co za debil wpadł na pomysł wrzucenia 3,2k killi z karabinów podczas kucania, gdy przy normalnym zabijaniu przeciwników z tego rodzaju broni limit wynosi 2k. Normalnie paranoja, a jeszcze jest ciuch do zdobycia za to To już ubicie 15 Jenkinsów jest lepiej osiągalne. Najgorszy challenge wg mnie. Trzy klucze, limitowana ilość użyć. Pokaż ukrytą zawartość PC: KJKTJ-9C9SX-HFCWB-BTTJT-593C5 PS3: KBKTT-TTZCZ-BXRKT-SJKJT-J6R5R XBOX: KB5T3-6R5HF-9H3KX-5RTBJ-SZ5X5
Opublikowano 25 stycznia 201411 l Emmm...mam Seriously 3.0 w Gears of War 3. Nie narzekaj. 13 kluczy w kilka dni. Nieźle pojechali z kodami.
Opublikowano 26 stycznia 201411 l Spoko, zaznaczam tylko głupote twórców w ustawianiu większego limitu przy specjalnym używaniu broni niż normalne kille. Jakby przy użyciu AR trzeba było ubić 4k przeciwników to bym się nie czepiał. Podobna sytuacja jest z wyrzutnią, gdzie limit zabójstw ustawiony jest na 500, a do zabójstw z dużej odległości wymagane jest 2k Na szczęście nie ma ubrań za to, chociaż wolałbym robić wyrzutnie niż karabiny.