Opublikowano 5 września 201410 l Jest dobra na bossow i na nizszych poziomach, ale wyzej i przy wiekszym zageszczeniu wrogow uzywa sie innych tarcz. Poza tym ciezko dorwac ta jedna z dobrymi czesciami. Czasem moze wypasc Pszczola z 8sekundowym recharge delayem, a wtedy ciezko sie nia gra jak cholera.
Opublikowano 5 września 201410 l Wbrew pozorom Pszczoła wypada dość często, ale też się cieszyłem jak głupi gdy mi wypadła pierwszy raz na 50 lvl Farmienie takiego Conference Calla po przejściu gry to mordęga, a jak już wypadnie to z innymi częściami niż by się chciało 5 sztuk złotych kluczy Release Date: Sept, 3rd Expire Date: Unknown PC: KJWJB-HCJX3-ZCJRW-BJJTJ-6XWFC PS3/Vita: CTWJT-W6XTH-XSXCT-SBWT3-RW636 XBOX: WBKBJ-9FRF6-JKKC6-56TTJ-FWFCH
Opublikowano 5 września 201410 l Jest dobra na bossow i na nizszych poziomach, ale wyzej i przy wiekszym zageszczeniu wrogow uzywa sie innych tarcz. Poza tym ciezko dorwac ta jedna z dobrymi czesciami. Czasem moze wypasc Pszczola z 8sekundowym recharge delayem, a wtedy ciezko sie nia gra jak cholera.No właśnie moja ma ponad 7 sek, ale i tak gra się dużo łatwiej. Wpadl mi też właśnie 50 lvl i nie mam już za bardzo co robić. Jak najtaniej zdobyć wszystkie dodatki? Na allegro znalazłem aukcje z add-on packiem , ale chuiki nawet nie napisali jakie dwa dodatki tam się mieszczą. Edit: http://m.allegro.pl/borderlands-2-dlc-add-on-pack-dodatek-xbox-wys24h-i4556634127.html O ta aukcja. Nie wiecie co to może być? Edytowane 5 września 201410 l przez Habit75
Opublikowano 5 września 201410 l Terramorphousa już pokonałeś? Jak tak to leć na UVHM. To są dwa pierwsze dodatki fabularne, Captain Scarlett and Her Pirate's Booty, a drugi to Mr. Torgue's Campaign of Carnage. Najtaniej jest wyrwać drugą płytę z wersji GOTY, zainstalować dodatki i sprzedać krążek. Normalnie zaproponowałbym kooperacje, ale grasz chyba na X360, może Yap dołączy do Ciebie
Opublikowano 5 września 201410 l No właśnie chyba zapoluje na GOTY . Dobilem 50 lvl, ale jeszcze została mi ostatnia misja. Zrobię to, pofarmie jakieś bronię i akurat rozpoczne dodatki(da się w nie grać od razu na UVHM?)
Opublikowano 5 września 201410 l Tak, możesz od razu wbić na UVHM co jest koniecznością jeżeli bedziesz miał kupione upgrade packi.
Opublikowano 6 września 201410 l Yap jest na glodzie bo od ponad dwoch miesiecy nawet nie widzial swojej konsoli, a co dopiero sciskal pada. Dodatki to mus. Druga gra po prostu, a sprzet taki, ze zwoje mozgowe sie prostuja. Jaka postacia grasz?
Opublikowano 6 września 201410 l Kupiłem dziś SP i mam pytanie. W Fast Travel widzę, że jest jeszcze sporo lokacji, które trzeba z innych dodatków kupić. Trochę kasy już wydałem w tą grę i czy one(reszta dodatków) są aż tak ważne ?
Opublikowano 6 września 201410 l Habit my teraz cisniemy dodatki z kumplem codziennie na 360 więc jak coś to dodaj mnie na xbl (xbartezoox) jak już ogarniesz sobie tę wersję goty.
Opublikowano 6 września 201410 l @SetoPL reszta to lokacje z HeadHunter packów, każdy z nich to max. z 1h rozgrywki.
Opublikowano 7 września 201410 l @Yap - gram Gunzerkerem. @bluber - ok, na dniach będę miał, będę się odzywał Jest jakiś broń z podstawki na którą warto zapolowac ? Mam Bitchę i w sumie tyle. Wiem ze CC jest dobry, ale czytałem że po zakończeniu głównego wątku nie ma szans żeby wypadł ze smoka.
Opublikowano 7 września 201410 l Na pewno Unkempt Harold, najlepiej z prefiksem Double Penetrating http://borderlands.wikia.com/wiki/Unkempt_Harold Zamiast CC łatwiej zdobyć Butchera http://borderlands.wikia.com/wiki/Butcher_(Borderlands_2) , często mi wypadał z L. Loot Midgets. I warto zrobić questa rakkaholics anonymous, zwrócić do Moxxi i dostać Rubi do leczenia Edytowane 7 września 201410 l przez messer88
Opublikowano 7 września 201410 l Jest masa świetnych legend wartych farmienia w podstawce. Dla Gunzerkera obowiązkowy jest duet Unkempt Harold i Rubbi. Przy odpowiednim buildzie świetnie sprawdza się Infinity z Lady Fist. CC jest ciężko dostać po przejściu gry, ale warto się pomęczyć. Ja często z nim latałem. 1. Warto pofarmić niektóre legendy. Od siebie polecam Karabiny: Veruc i Hammer Buster Granaty: Quasar, Fastball, Pandemic i Fire Bee (wypada losowo) Pistolety: Hornet, Maggie i Unkempt Harold Wyrzutnie: Norfleet Tarcze: The Transformer, The Sham (będzie problem ), Neogenator, Flame of the Firehawk (dostępny z misji), Hide of Terramorphous Shotguny: Conference Call, The Butcher (perłowy shotgun, dostępny u Legendary Loot Midgets) SMG: Bitch i HellFire Relic: Bone of the Ancients i Skin of the Ancients (oba u legendarnych karłów), Sheriff's Badge Do granatów dochodzi jeszcze Storm Front, którego polecał Yap. Początkowo mi nie podszedł, ale teraz jest to mój ulubiony granat. BTW. Wiecie, że w którejś z ostatnich łatek zmienili działanie Prazma Canon? Teraz stzelając w niebo, pociski spadają przez jakieś 3 sekundy i koniec :confused:
Opublikowano 7 września 201410 l Ostatnio odpaliłem przez przypadek dodatek z gdzie Tina jest mistrzem gry( ogólnie sama wstawka mnie roz(pipi)ała ), ale zrobiłem to przy lvlu 53, a chciałem zrobić dodatki jak dobiję do 73. Quest w tej lokacji jest też teraz na 53 jak poczekam aż dojdę do 73 to kolejny w tej lokacji(jeśli jest) to też mi się wyrówna czy czy już wszystkie będą na 53? I gdzie najlepiej farmić itemy ?
Opublikowano 7 września 201410 l Tak, następna misja będzie na lvl na którym aktualnie będziesz (nie ma 73, maksymalny lvl to 72 + ewentualnie 8 poziomów OP). Praktycznie każdy przedmiot ma zwiększony drop rate z konkretnego przeciwnika, w zależności czego szukasz, musisz powtarzać bieganie w miejsce gdzie on występuje. Jeżeli chcesz ogólnie farmić jakieś legendarne/perłowe bronie to trzeba polować na Legendary Loot Midgets z aktywną misją Doctor's Orders, albo szukanie Tubby Enemies.
Opublikowano 8 września 201410 l 8 poziomów OP a co to? Ostatnio ubiłem tego Midgeta i wypadł mi kozacki Relic, ale z bonusem do Assauslt rifle a ja żadnego tego nie posiadam. Spotkałem go całkiem przypadkiem robiłem jakiegoś tam questa i wyszedł ze skrzyni Edytowane 8 września 201410 l przez SetoPL
Opublikowano 8 września 201410 l One wlasnie wyskakuja randomowo, procz aktywnej misji Doctor's Orders jak juz napisal Square. Dodatek z level cap'em do 72 zawiera mape Digistruct Peak. Po kazdym z pierwszych osmiu przejsc mozesz zaczac grac na nowym poziomie trudnosci. Tak, Borderlanda 2 z tym dodatkiem ma 11 poziomow trudnosci, a przejscie DP od mniej wiecej Overpower 4 to jazda bez trzymanki. Bring friends.
Opublikowano 8 września 201410 l O w mordę! To jest grania i grania Masakra, a ten Doctor Order można zrobić czyli tylko raz na przejście gry ? Czy jest jakiś myk ?
Opublikowano 8 września 201410 l Musisz mieć quest po prostu aktywny, nie kończ go. Biegniesz do skrzynek, otwierasz, zabijasz midgety i zbierasz loot:) Nie podnoś tylko żadnych quest itemów! Save&quit i na nowo. Warto skorzystać z Natural selection annex, krótsza droga będzie;) Edytowane 8 września 201410 l przez messer88
Opublikowano 8 września 201410 l Podczas Doctor's Orders najlepiej jest też polować na Jenkinsa. Na YT znajdziesz masę filmików z farmieniem Midgetów, ale tak jak wspomniał messer, wystarczy pobrać questa od Tannis (odblokowuje się podczas fabularnej misji Wildlife...), nie zbierać nagrań, a po zabiciu karłów quit i na nowo. Te cztery skrzynie to najczesciej farmiona miejscówka w całym BL2
Opublikowano 8 września 201410 l Akurat odbiłem Rolanda, więc nie długo będzie Tannis chyba( już mi się to miesza) to postaram się to zrobić. I czy jest jakiś patent na te spadki FPS-ów? Trochę wcześniej o tym pisałem.Ok. Właśnie obejrzałem filmik i wszystko jasne Edytowane 8 września 201410 l przez SetoPL
Opublikowano 8 września 201410 l W jakich sytuacjach te spadki fpsów? Granie online na 4 osoby czy samemu? Ja tu bardziej bym zwalił winę na sieć, a jeżeli masz to podczas gry samemu, to warto sprawdzić czy dysk w konsoli działa poprawnie.
Opublikowano 9 września 201410 l Podczas on line. Chwilami jest to istny pokaz slajdów. Mam łącze 60mbits/s od UPC, więc nie jest źle
Opublikowano 9 września 201410 l Ja pokaz slajdów miałem tylko raz (smoki na 4 graczy), a tak to płynna animacja z jakimiś dropami. Ogólnie jest dobrze