Skocz do zawartości

Borderlands 2

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanko.

Kupując wersję GOTY, DLC są na płycie czy dają do ściągnięcia? I czy kupując używkę też da się je zainstalować, czy są przypisane do konta?

W jedynce są na płycie, ale przed kupnem wolę zapytać.

Opublikowano

Właśnie zrobiłem kilka misji w DLC Tiny i jak na razie prze za(pipi)ista :) Najsłabsza i to definitywnie jest kampania Sir Hammerlocka nudna i do tego raidy moim zdaniem bardzo słabe. Może mi ktoś powiedzieć jak zrobić reset ? Odpaliłem OP 1 i robię na razie Tine, a potem chciałem walnąć reset by zdobyć Sandhawk od piratów. 

Opublikowano

Muszę to obczaić, w sumie od bardzo dawna nie zmieniałem postaci. Wieczorem możemy kilka raidów po robić. Ja będę reset robił i tak dopiero jak Tinę zaliczę, a dopiero 1-2 h grałem więc nie za dużo. Zawsze wy możecie grę założyć. 

Opublikowano

Gdyby Darek ogarnął to już w ogóle byłby kocur. Ja kiedyś miałem zestaw głośnomówiący do auta podłączony ;) teraz na słuchawkach Logitecha gram tylko , że nic w nich nie słyszę i muszę dźwięk na TV słuchać co czasem drażni domowników, ale kto by się nimi przejmował :D

Opublikowano

No ja tak gram cały czas, dźwięk na kinie, a gracze na słuchawce BT i jest super. Kabel do ładowania będę miał dopiero ok 19, więc zanim się naładuje to jeszcze minie te kilkanaście(dziesiąt) minut. Jak by co to można od razu uderzyć na kampanie Torgue'a i śmignąć całość :)

Opublikowano

OP 1, bo ja mam na razie tylko taki. Reszta ma OP 8 ;) Jasne, że można. Gramy wieczorami(na razie 3 razy graliśmy). Moglibyście wypisać, które questy warto robić dla itemów ? Dwie strony temu Grześ wymieniłeś kilka np. Firehawk, czy to wszystko co jest warte zdobycia z questów w podstawce? Z DLC wiem, że sandhawk a co jeszcze ? Pewnie i tak będę wszystko robił(albo przynajmniej się starał) Po prostu nie chciałbym sprzedać przez przypadek czegoś co później się przyda. 

Opublikowano

Trochę tego jest wg mnie:

Flame of the Firehawk

Heart Breaker

Lady Fist

Kiss of Death

Fuster Cluck

Grog Nozzle z dlc Assault on Dragon Keep (aktywny tylko podczas misji, wiec nie można jej oddać jeżeli chcemy zachować ten pistolet).

Rubi

The Afterburner

Pimpernel

Morningstar

Trespasser

Sand Hawk z dlc Captain Scarlett

Pewnie coś jeszcze by się znalazło, jak np 1340 Shield / Shotgun 1340.

Opublikowano

Kiedyś najlepszą pukawką w połączeniu z The Bee, był Conference Call. Po pewnym czasie ograniczyli tego shotguna zmieniając działanie Pszczoły, tak, że dodaje pełny damage do jednego strzału (x3), a nie do każdego pocisku (x15 bądź x21). Aktualnie moc SandHawka jest w tym, że Amp Damage jest dodany do każdego pocisku (x9).

Jak to kiedyś działało, idealnie widać na poniższym filmiku (od 2 minuty).