Square 8 506 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Obstawiam Friendship +10 czyli więcej niż Amulet Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Jest i cena repliki Bad Touch, tylko 650$ :confused: Niby sporo, ale i tak mniej niż za spluwy z Gearsów. Nakład to 500 sztuk, wysyłki w pierwszym kwartale 2015, przedpłaty na poziomie 160$ http://www.projecttriforce.com/index.php?p=product&id=50 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Square ten stół ofiarny w B2 w DLC możesz coś więcej powiedzieć. W dodatku Tiny w lokacji Dragon Keep jest stół ofiarny, po wejściu po schodach, jeszcze przed teleportem (północna część mapy). Jak wyrzucimy z plecaka jakiś przedmiot to jest możliwość zgarnięcia lootu (najniższy to niebieski), ale jest też opcja, ze wyskoczy jakiś badass do ubicia. Tutaj dokładna rozpiska co może wylecieć http://borderlands.wikia.com/wiki/Dragon_Keep I przykładowy filmik. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
andy2107 24 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 gram teraz z ziomkiem na split screen boże jaka ta gierka jest dobra , ciesze się ,że mam takie zaległości z tej generacji jest w co grać i w czym wybierać w odniesieniu do poprzedniej to jest po prostu rewolucja , jeżeli chodzi o ten tytuł to istny majstersztyk przed sobą mamy jeszcze daleką drogę ... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Gracie w edycje GOTY? Bo jesli tak to jeszcze jakies dwa lata gry. Ale na powaznie. Fajnie, ze sa ludzie, ktorzy odnajduja Borderlands wsrod tylu tytulow, i to po premierze nowych konsol. Cytuj Odnośnik do komentarza
andy2107 24 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Słuchaj aktualnie po przemyśleniu wszystkich aspektów , czy brać nową generacje doszedłem do wniosku ,że dopóki nie dokończę tej generacji co minęła nie idę dalej(Niestety mam tylko wersję podstawową Borderlands 2). Jak tak popatrzyłem na listę tytułów ,które muszę zaliczyć to jest tego tyle ,że do końca moich długich wakacji ( czyli do września przyszłego roku) mam w co grać i nie śpieszy mi się ze zmianą na nową. Playstation 3 co prawda posiadam konsolę praktycznie od jej wyjścia ,ale wcześniej grałem sporadycznie .bo miałem trochę więcej obowiązków , dopiero teraz kiedy mam mnóstwo czasu wolnego mogę odkrywać to co zostało dane przez te wszystkie lata kiedy mnie nie było . Co do samej gry Borderlands , nie wiem czy dobrze zrobiłem zaczynając przygodę od drugiej części , mam nadzieję ,że jedynka to nieco inny świat (chodzi mi tutaj głównie o bohaterów ) , bo zazwyczaj jak zaczynam grać w następnik danej gry , lubię mieć solidny zaczyn w postaci wcześniejszych odsłon. Trochę szkoda ,że nie ma polskich napisów , angielski znam całkiem nieźle tzn. rozumiem 3/4 tego co mówią bohaterowie , ale czasem brakuję mi jakichś słówek ,a bywa i tak ,że nie zdążę przeczytać (bo angielskie napisy są) . Także tutaj jest ten minus , niby to moja nie wiedza , ale niektóre wyrażenia serio są bardzo trudne a niektóre wyrazy nawet nie wiem jak tłumaczyć , fajnie jakby to ktoś "ponazywał" , szkoda ,że polska wiki nie jest tak obszerna jak angielska , tam można praktycznie wszytko znaleźć i wszystkiego się dowiedzieć , a w ojczystym języku o wiele lepiej by to wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 To, że zacząłeś przygodę od dwójki nic nie znaczy. Fabuła w jedynce jest szczątkowa, w zasadzie jej nie ma to nic nie tracisz z poznawania historii. Ja też późno ograłem Bordersy, bo w sierpniu 2013 skończyłem jedynkę i zacząłem dwójkę. Ta gra jest ogromna i daję masę frajdy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Dostałem ostatnio maila z takim oto kodem Thanks so much for playing Borderlands 2! In honor of the upcoming release of Borderlands: The Pre-Sequel, we’d like you to have these Golden Keys to unlock some new loot in Borderlands 2. Borderlands 2 SHiFT Codes: Xbox 360: K35TJ-6395F-TXFBX-56TJB-ZZ33SPlayStation 3: K35TJ-6399B-XZBCT-93WJB-ZZ35K PC/Mac: CJKT3-WRK9S-6TJ33-JJJJJ-5XJZZ Cytuj Odnośnik do komentarza
banzai 196 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Też dostałem tego maila,kody są identyczne Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Yup u mnie to samo. Dobre Gearbox, ladnie wita graczy Cytuj Odnośnik do komentarza
banzai 196 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Meh :c mi ten kod nie chce działać Code redemption failed Cytuj Odnośnik do komentarza
andy2107 24 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Mamy właśnie 22lvl i teraz gra stała się strasznie trudna , jak wcześniej było w miarę równolegle tak teraz jest hardcore to normalne czy może się coś zbugowało? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Zależy od poziomu przeciwników, jak wcześniej wykonywałeś poboczne zadania to nabiłeś expa na tyle by mieć wyższy level niż potrzebny do misji. Gdzieś tak od Thousand Cuts poziom staje się w miarę wyrównany (czyt. jest trudniej niż we wcześniejszych etapach), a dalej jest nawet ciężko bez robienia pobocznych misji. Mam Mayę na 22 lvl, chcę skończyć fabułę kolejny raz przed TPS i jak robiłem jakieś side questy to było bardzo łatwo Cytuj Odnośnik do komentarza
andy2107 24 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 (edytowane) Właśnie to dziwne ,bo my wszystko co się da wykonujemy i teraz nie dajemy rady dokładniej jesteśmy na etapie gdzie jest ten kolo co trzeba walczyć na tej arenie. I nie dajemy rady , jeżeli chodzi o nasze umiejętności sterowania i celność to raczej na dość dobrym poziomie jesteśmy, więc nie wiem może za słabe bronie mamy , ale z kasą też u nas cienko , więc nie wiem w sumie co teraz zrobić. Edytowane 10 Października 2014 przez andy2107 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Jaki kolo na arenie? O Circle of Slaughter chodzi? Jeżeli tak to tam jest ciężko. Piąta runda jest na 24/25 poziom. A Thousand Cuts jest właśnie coś na 20-21, tam nie powinno być problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Daję tutaj, bo nie ma osobnego tematu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 (edytowane) Daję tutaj, bo nie ma osobnego tematu. W sumie można by stworzyć, ale lepiej chyba zbiorowy dla gier od telltale bo dużo gadania na temat ich gier nie będzie raczej, ale wczoraj szukałem tematu o wolf among us i nie było Edytowane 13 Listopada 2014 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Pierwsze oceny bardzo dobre. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 no więc ciorałem sporo, axton lvl 53, zero 45, sal 26 i kriega teraz zacząłem. edycja GOTY na PS3. gra miała swoje babolki podobnie jak jedynka, głównie to niedoczytywanie tekstur po załadowaniu lokacji, no ale chodziła w miare. jakiś czas temu coraz częściej miałem zwiechy na loading screenie (hard reset), dziwne, krótkie zwiechy w trakcie gry i ekran loading był coraz dłuższy. bijąc flynta kriegiem gra mi sie nagle wyłączyła, czarny ekran, konsola nie reaguje. reset, odpalam znowu, menu z postacią w tle, ale bez muzyki i tekstura na ryju kriega niedoczytana, ale continue......i freeze. hard reset i znowu to samo. new game też, a jak załaduje inną postać to mi sie ona nie pojawia na ekranie i freeze co bym nie zrobił. płyta lustro, inne gry ok. gdzieś w necie czytam o różnych przypadłościach tej gry, miedzy innymi to, że w miare używania sortowania misji w menu w TVHM save data sie rozrasta az w końcu kraszuje gre. podobno to spaczowali, nie wiem. wygląda to na jakiś konflikt z save data, dziwne. jak jedynym wyjściem będzie usuniecie sejva to olewam gre, strzelam focha i nie tykam pre sequel, bo tak sie nie robi. świetna seria, tylko strasznie niedorobiona, masa bugów, glitchy i exploitów, fuj Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 (edytowane) Nie chce tutaj wchodzić w consolowe wojny, ale u mnie na xboxie przez 80h nie było ani jednego problemu więc może po prostu twoje ps3 już nie wyrabia albo gra się buguje na tym sprzęcie. Edytowane 29 Grudnia 2014 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Kazub przez ponad 1000 godzin gry nie miałem takich problemów jak opisałeś, jedynie co to kilka freezów, ale to wina akurat mojej konsolki raczej niż samej gry. Moje sejwy z postaciami zajmują po kilkaset kB (300-500). Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 hmmm, oprócz tych paru giga z DLC mam w data jeszcze jakiś plik, co zajmuje tyle co sejw - 260 kilo. to jest jakaś mini instalka ? bo sejw profilowy i postacie mam w zakładce z sejwami. może to usune, albo sejw z kriegiem wywale, bo od niego sie zaczęło tak wogóle to żartowałem z tym pre sequel, must have, fajna seria, BUTTT STALIOOOOOOOON !!111!!! EXPLOSIONS ?!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Grajac na PS3 nie mialem zadnych problemow, ale wyczytalem gdzies, ze jedna na iles tam kopii GOTY sa skopane. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Też nie miałem nigdy takich problemów, czasami grę zmroziło i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 No ja również bez problemów. Stawiałbym na przebieg konsoli. Co do Pre-Sequela to będąc szczerym nie śpieszyłbym się z kupnem. Szanuję serię ale jednak uważam, że najnowsza odsłona nie spełnia oczekiwań. Nie po ograniu dwójki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi