Skocz do zawartości

Borderlands 2

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

skasowałem psychola i działa (8 level, bez lipy). boje sie grać nim teraz, ale fajny jest, zwariowane skille ma

mam pecha salvadorem, 28 level i same huyowe class mody, ze dwa niebieskie póki, żadnego purpla, zielone same lipy, a ja chce niebieski z cooldownem !!!

ganzerk to easy mode w porównaniu do takiego deception zero. no i nawet nie chce sie eksperymentować, bo drzewko rampage jest zbyt dobre, duration + cooldown = epic win. w sumie to jedna giwera z regenem (cos od moxxi, może heartbreaker), druga ze slagiem, pełny rampage i regeny z brawn no i cześć :reggie: 

albo dwa haroldy, rampage i gun lust (40% dmg w gunzerku, ja yebie)  

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Witam zakupilem miesiac temu borderlands 2 ver chyba goty na 2 plytach zainst dodatki wczoraj przeszadlem ale tych dodatkowych misji nie bylo, ??

Witam przeszedlem borderlands 2 chyba goty bo 2 plyty byly ( zinstal je ) , po przejsciu przeszedlem na poziom wyz i zaczolem od poczotk nie bylo tych dodatkowych misji

• 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...

Kupiłem Borderlands 2: Game of the Year Edition! Tak w końcu pisze na pudełku. Zdziwił mnie napis na środku "add-ons", więc spytałem sprzedawcy, czy to na pewno nie płyta z samymi dodatkami, a ten "Nie, nie, pisze GOTY więc jest pełna gra ORAZ dodatki, stąd ten napis". No okej, uwierzyłem mu i poszedłem do domu. A tu się okazuje, że to same dodatki bez głownej gry ;[

Ciekawe czy jutro mi zwróci kasę? Wpadłem też na chytry plan, i zainstalowałem te wszystkie dodatki na zaś. Jeśli odda mi kasę po moim żaleniu, że okłamał i nie mogę odpalić bez podstawki, to kupię gdzieś za groszy podstawkę 

Ciekawe czy odda. Jeśli tak, ktoś będzie chciał popykać coopa?

Yebany ściemniacz. A się pytałem bo to było zbyt podejrzane z takim dużym napisem, ale on nie nie, jest wszystko. Idę jutro tam sztormem :P I to jeszcze 4 dychy. Ściągnałem wszystko co było na dysk i oddaję. Jak nie odda kasy, to mu spalę tę budę :lapka: