diolek 43 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 ostatnio wlaczylem gre i wyskoczyla mi informacja ze dostalem 10zlotych kluczy, milo:-) mimo ze niewiem zaco . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Z tym plecakiem w Borderlands 2 to jakiś żart - 27 slotów? Poważnie? Nie wiem w takim razie po ch... dali "87 BAZILLION GUNS"... Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Jest jeszcze sejf w Sanctuary. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 No ale sejfu przy sobie nie noszę Cytuj Odnośnik do komentarza
diolek 43 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 przeszedlem gre, i gralem dalej pierwsze playtrough ,teraz chce grac na new game + ,jak to zrobic? bo w jedynce zawsze na poczatku wybieralo sie czy playttrogh 1 czy 2 tu tego niema. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Trojkat i wybierz postac. Potem wybierz playthrough. Tutaj dwojka nazywa sie true hunter mode. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
diolek 43 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 ok dzieki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario4 1 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 panowie proste pytanie gdzie się sprawdza czas gry ? nie mogę znaleźć a mam wrażenie, ze gram ze 40 godzin a do końca daleko Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Czas gry widać jak dołączasz do kogoś online. Cytuj Odnośnik do komentarza
a_di1 9 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Od wczotaj można pobrać pach z trybem Ultimate Vault Hunter Mode ( http://www.computerandvideogames.com/398768/borderlands-2-ultimate-vault-hunter-pack-out-now/ ) Bardzo satysfakcjonujący poziom trudności. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Kuźwa, ile zajmuje przejście tej gry? Mam jeszcze zdaje się 3 story missions do końca (wnioskuję po trofkach), ale robię wszystkie side questy również. To prawda, że jest ich 109 ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Coś koło tego. Gra jest nieskończenie wielka a jak masz wszystkie DLC to więcej gier nie potrzebujesz Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 No wlasie, nieskonczenie wielka... A ma byc jeszcze jeden SP i kolejne 4 dodatki? Masakra. Swoja droga zobaczcie nowy trailer Kriega. Za(pipi)iaszczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Mam tylko podstawkę, ale misji jest tak dużo, że nie bardzo pamiętam co robiłem na początku gry. Był tam śnieg, tak? Mam jedno małe zastrzeżenie - gra jest zdziebko za łatwa. Pruję na przód z moim turret'em, który kosi wszystko za mnie. Udało mi się zdobyć rewolwer, który miażdży absolutnie wszystkich przeciwników. God Raging Goliath pada po czterech magazynkach, a jest to giwera szybkostrzelna więc po 15 sekundach chłop leży. Jedynka jest grą świetną, ale dwójka ją przebija. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Pograj z ziomkami i natychmiast poziom trudności skoczy. Trzeba pamiętać, że to gra stworzona do co-op'a. Nie zmienia to wszystko jednak faktu, ze trudno nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Czy tylko dla mnie to najnowsze DLC wydaje się mega za(pipi)iste: http://www.youtube.com/watch?v=VXLpM6zXw4U Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Ostatnia aktualizacja waży 512MB? Coś mi się ściągnęło wczoraj, ale żeby pół giga? Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 (edytowane) Giercuję sobie ostatnio na TVHM i gra znowu nabiera rumieńców - "nowi" przeciwnicy dają radę (rogate skagi, armored maniacs etc). Do tego znalazłem parę ciekawych unikatów (Storm Front - mocna rzecz ). Gra się naprawdę przednio. Polecam. Prywata: Dzięki, Kyo. edit: Warto kupić ten Add-On Content Pack? Edytowane 14 Lipca 2013 przez stoodio Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 509 Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Pytanko do tych co ograli B2. Skończyłem wczoraj tryb TVHM na którym zostało mi ok 30 misji pobocznych do zrobienia. Jak teraz bym wczytał Normal to status misji zaciągnie mi się z pierwszego przejścia, czy z drugiego, ale z mniejszym poziomem trudności? I analogicznie jak bym zaczął UVHM to czy wczytując niższy poziom trudności przerzuci mnie do starej gry, czy do nowej z niższym poziomem trudności? Nie chciałbym stracić postępu, a na Normalu zostały mi tylko dwie poboczne misje do wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Z tego co pamiętam można bez problemu przełączać się między trybami (progress jest oddzielny do danego poziomu trudności). Zrób jednak backup save'a na wszelki wypadek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Możesz dowolnie przeskakiwać między poziomami trudności co nie wpływa w ogóle na pozostałe. No, może poza faktem, że kiedy przejdziesz UVHM jesteś praktycznie nieśmiertelny na niższych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Ogrywam właśnie Bunkers & Badasses... To DLC jest genialne - masa świetnych pomysłów i nawiązań Prince Jeffrey FTW! Dodatek wart każdej złotówki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 AoDK to świetny dodatek z całą masą smaczków. Ostatnie starcie to naprawdę ciężkie wyzwanie. Nie podchodź do niej bez dobrego sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Gram teraz na UVHM, nie ma lekko. Muszę od nowa dobrać ekwipunek i skille... Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 (edytowane) Jaką grasz postacią? Skorzystaj może z tych kalkulatorów - http://www.bl2skills.com/ . Pomagają dobrać skille tak by dopasować do gry w singlu i co-op'ie. Jeśli zaś potrzebujesz określonego sprzętu napisz jaki masz styl (melee, dłuższy czy krótszy dystans) i jakie bronie preferujesz. Podpowiem ile będę mógł i gdzie najlepiej farmić dobry stuff. Jeśli nie będzie Ci się chciało z tym męczyć zawsze możesz zapytać tych kolesi - http://forums.gearboxsoftware.com/forumdisplay.php?f=158 . Na pewno znajdzie się jakiś, który podratuje Cię bezinteresownie. Edytowane 21 Października 2013 przez Yap Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi