Farmer 3 269 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 No chociaż twardy skubaniec był na tym poziomie. Plus nabiłem sporo exp Podziękuj znajomym. Cytuj Odnośnik do komentarza
grabipl 151 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Słyszałem, że jest sposób na zdobycie kluczy do tej złotej skrzyni w sanktuarium, znacie ten sposób? bo zostały mi już tylko 3 i głupio zrobiłem nie zostawiając ich na 50lvl Cytuj Odnośnik do komentarza
lennox 67 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 (edytowane) Słyszałem, że jest sposób na zdobycie kluczy do tej złotej skrzyni w sanktuarium, znacie ten sposób? bo zostały mi już tylko 3 i głupio zrobiłem nie zostawiając ich na 50lvl W necie jest pełno kodów do wprowadzenia - dostajesz po kilka takich kluczy. Edytowane 19 Stycznia 2014 przez lennox Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Ostatnio wrzucałem tutaj kod na 20 złotych kluczy z okazji świąt, sprawdź czy nie jest jeszcze aktywny. Na fejsie polecam Borderlands 2 Shift Codes, wrzucają kody co jakiś czas. Jak uzbierasz trochę kluczy to zawsze możesz zrobić myk z kopią sejwa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Nie wiem czy jeszcze działają, ale ostatnio jakiś kolo na FB właśnie zapodał z 12 archiwalnych kodów (większość na 1 klucz) i prawie wszystkie mi działały. Było to jakieś 4 dni temu więc spokojnie można założyć, że są jeszcze aktywne. Z 50 sztuk wskoczyłem na 94 w jedną chwilę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Wow. I CAN do this all day. - idealnie pasuje ten tekst do The Sham To co się wyprawia przy użyciu tej tarczy to czysta poezja. Już pomijając kwestie absorpcji dmg, który próbują zadać nam przeciwnicy, ale korzystanie z rakietnic nie dawało mi wcześniej takiej frajdy jak teraz. A najlepsze są akcje typu gdy stoimy tuż przed przeciwnikiem i prosto w twarz wystrzelimy mu rakietę Nam oczywiście nic się nie stanie. Mega zabawa. Teraz jeszcze tylko Suka do skompletowania. Kody z wczoraj na 5 złotych kluczy: PC: WTKJB-BB3JS-9XKCB-BBT3B-WJSZH PS3: W3WBB-CFHCS-JXFCT-9JKTJ-XHWWR XBOX: CB53B-HJRZR-HS35R-CRB3J-9T3S5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udało się w końcu widzę. Podchodziłeś sam czy z ekipą? Jaki masz procent absorpcji? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Powiedzmy, że się udało Podchodziłem sam i z ekipą niższyh lvl, w końcu nie wytrzymałem i napisałem na forum Gearboxa. Jedyna słuszna wersja czyli 94% OP8. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 To był dobry dzień na trofea. Wpadły m.in za ubicie Donkey Monk'a (za pierwszym razem się pojawił) i Cute Loot. Co ciekawe ten drugi wpadł na normalu. W sumie to nie liczyłem zbytnio na taki fart, a pojawiły się dwa chubby w ciągu 5 min. (varkid i spidernat). Możliwe, że powodem tego było przełączenie się z trybu friends only na ogólnodostępny. Plus ukończyłem wątek fabularny, a dzięki randomowemu graczowi dopadłem pierwszą legendarną spluwę. Pozostały 3 misje poboczne plus kilka wyzwań no i tryb TVHM. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 (edytowane) @Square Told ya. Gearbox Forum lekko rozleniwia, ale raz, że ludzie mają tam wszystko, a dwa, że w nadmiarze. The Sham to jedna z tych rzeczy, przy farmieniu której czułem chęć mordu i zniszczenia. Kiedy kompletowałem sprzęt z kumplem powiedziałem sobie, że każda moja postać będzie mieć jedną sztukę tej tarczy na swoim levelu. Prócz Krieg'a na 7ym wszystkie inne chary taką posiadają. Lecisz przed siebie, walisz z Norfleet'a, a wokół wszystko co żywe ryczy w bólu i agonii. Jeśli wiesz co robisz nawet Logan's Gun nie jest potrzebny do uzupełniania ammo. @Farmer, czy cokolwiek ciekawego wypadło z tych chubbies, które ubiłeś? Pytam bo nie wiem czy na poziomach poniżej UVHM warto na nie polować dla unikalnych rzeczy. Edytowane 20 Stycznia 2014 przez Yap Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Na TVHM Chubby mogą wyrzucić Legendarne bronie, na Normalu ustrzeliłem legende tylko z Midgeta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 No niestety na normalu nic szczególnego nie wypadło z chubby. Cytuj Odnośnik do komentarza
banzai 197 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 http://orcz.com/Borderlands_2:_Golden_Keymam nadzieję że tego jeszcze nie było starusienkie klucze ale wszystkie działają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 198 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Kiedyś skończyłem jedynkę i ogółem była OK - niemniej szybko wdarła się monotonnia, słabe zróżnicowanie lokacji, do tego błędy techniczne i bugi... Coś jej brakowało. Czy dwójka jest mniej nudna? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 (edytowane) Hmmm, zależy czego szukasz w Borderlands 2. Moim zdaniem największą zaletą gry jest właśnie zróżnicowanie, ale odkąd poznałem smak zbierania lootu, upgrade'owania i przechodzenia gry różnymi postaciami na milion różnych sposobów zostałem kupiony jeszcze na długie miesiące. Szukaj kompanów do gry, odkrywaj coraz to nowe smaczki (a jest ich multum), nie szczędź pestek, a gra odwdzięczy się z nawiązką. Bardzo ważne jest również przestudiowanie każdej postaci zanim zaczniesz grać. Każda z nich ma unikalne umiejętności pasujące do stylu jaki się preferuje. Lubisz walkę wręcz? Bierz Krieg'a bądź Zer0 i masakruj wszystkich w stu wariantach. Lubisz przegląd pola i kontrolę? Zagraj Mayą, Gaige lub Axton'em. Oni bez problemu poradzą sobie z większymi hordami przeciwników. Lubisz jazdę bez trzymanki? Salvador dostarczy Ci takich emocji, że za każdym razem kiedy odpalisz gunzerk mode prócz chaosu i rozpierduchy nie będziesz widział nic. Borderlands 2 to jeden ze zwycięzców "minionej generacji". Nie ma się nad czym zastanawiać. Edytowane 21 Stycznia 2014 przez Yap Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Dodam, że nawet misje poboczne dają sporo fanu. Dostarczyć pizze dla kilku bywalców kanałów (TMNT anyone?),pozbierać ciuchy i części ciała dla robota o trochę zrytej psychice, znaleźć złotą rybkę i nadajnik dla kolesia, który chce uciec z Pandory. Sporo z nich jest fajnie wykręconych. Sporo nawiązań do różnych dziedzin społecznych. Jest co robić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 198 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Dodam, że nawet misje poboczne dają sporo fanu. Dostarczyć pizze dla kilku bywalców kanałów (TMNT anyone?),pozbierać ciuchy i części ciała dla robota o trochę zrytej psychice, znaleźć złotą rybkę i nadajnik dla kolesia, który chce uciec z Pandory. Sporo z nich jest fajnie wykręconych. Sporo nawiązań do różnych dziedzin społecznych. Jest co robić. A i tak wszystko sprowadza się do naciskania spustu Dzięki wam obojgu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 A ja ukończyłem wczoraj brakujące misje u Torguea i tym sposobem wpadło 100% w drugim dodatku Dzisiaj powinienem zacząć Polowanie Hammerlocka. W międzyczasie wbijam brakujące wyzwania i za niedługo bedzie reset Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 (edytowane) Jak ty możesz się tak wstrzymywać z grą fabularna Tiny, to ja nie mam pojęcia Chyba że nie leżą ci te klimaty... Edytowane 22 Stycznia 2014 przez stoodio Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Po prostu postanowiłem sobie przechodzić dodatki wg kolejności wydania. Najlepsze zostawiam na koniec Dodatki mam od listopada, ale podstawka daje mi ciągle tyle frajdy, że je odkładam. A to pofarmienie czegoś, a to pogram z innymi i tak mija czas. Po kolei wbijam 100% więc narazie Big Game Hunt, a AoDK będzie następne w kolejności. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Kody na złote klucze (po 5szt) ważne do 28 stycznia. PC: CJKJB-XWBR6-WJXKJ-JB3TB-WTCWX PS3: W3KBB-TJJTS-XZ6WT-9TW3T-XB535 XBOX: WTCB3-6BJ6F-TCC56-W6JBB-9TJWX PC: CBCB3-SW36X-KJXW3-TTT3J-SFBSB PS3: CBKBB-5TB3Z-RSFCB-H3WJB-ZC5WF XBOX: KBCBT-HJ3XX-JC5CX-5XTJB-53B3C Zbieram dodatkowe ciuchy za wyzwania, pomoże ktoś uratować partnera 59 razy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 czemu nie. Wieczorem będę jakby co 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Nie wiem co za debil wpadł na pomysł wrzucenia 3,2k killi z karabinów podczas kucania, gdy przy normalnym zabijaniu przeciwników z tego rodzaju broni limit wynosi 2k. Normalnie paranoja, a jeszcze jest ciuch do zdobycia za to To już ubicie 15 Jenkinsów jest lepiej osiągalne. Najgorszy challenge wg mnie. Trzy klucze, limitowana ilość użyć. PC: KJKTJ-9C9SX-HFCWB-BTTJT-593C5 PS3: KBKTT-TTZCZ-BXRKT-SJKJT-J6R5R XBOX: KB5T3-6R5HF-9H3KX-5RTBJ-SZ5X5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Emmm...mam Seriously 3.0 w Gears of War 3. Nie narzekaj. 13 kluczy w kilka dni. Nieźle pojechali z kodami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Spoko, zaznaczam tylko głupote twórców w ustawianiu większego limitu przy specjalnym używaniu broni niż normalne kille. Jakby przy użyciu AR trzeba było ubić 4k przeciwników to bym się nie czepiał. Podobna sytuacja jest z wyrzutnią, gdzie limit zabójstw ustawiony jest na 500, a do zabójstw z dużej odległości wymagane jest 2k Na szczęście nie ma ubrań za to, chociaż wolałbym robić wyrzutnie niż karabiny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi