banzai 197 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Ostatnio chciałem BL2 Goty kupic za 15€ ale nie było płyty z dodatkami,BL1 goty znowu nie mialo dodatkow na płycie i się okazało że moja była ostatnia i zwrócili mi kasę :cMr Kwadrat jak chcesz pograć to pisz na psn ale "osczegam" nie mam wszystkich dodatkow tylko cpt scarlet Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Wysypało złotymi kluczami, 3x 5szt Release Date: Apr 10 Expire Date: Unknown PC: 5B5BT-WF566-KJ6KJ-JTBT3-XHSSK PS3: KBCJB-X35BS-6SRWT-935BJ-3XZJ9 XBOX: C3KJB-JK5R6-BKK5X-C6J3J-R3BFX Release Date: Apr 12, 2014 Expire Date: Apr 14, 2014 PC: WJW3B-5HBR6-5BXCT-33TJ3-WXT53 PS3: WJ5BJ-Z5TB9-XHF5T-ZBCTT-XBTT5 XBOX: WJKBB-KF3FF-TK5K6-WFBBT-56FW5 Release Date: Apr 12, 2014 Expire Date: Apr 14 PC: CT5JB-FSTFX-5TF5T-3JJTT-6CF6T PS3: KTWBJ-36BTH-X9XCT-935JJ-FJR3Z XBOX: 53WJ3-6RBFR-3WWCF-KRJ33-FX99C 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Też dostaliście maila od Gearbox w sprawie Heartbleeda na Amazonie/ShiftCodes i ewentualnej zmianie hasła? Btw. klucze 5 szt. Release Date: 2014:04:16 Expire Date: Limited Quantities PC: 5BC3T-RF5X6-C3RCT-TT3BJ-BSFTK PS3: 5J53T-ZB5J9-6HFCJ-STWTT-X9JZJ XBOX: KBWBJ-W55FX-B5KCR-5XJBT-9KZBB Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Dostałem dwa, ale wyskakuje mi informacja, że URL nie odnaleziono więc nic nie mogę zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Hmm, ja tylko taki dostałem, zarzuć tym drugim jeżeli się różni. Po kliknięciu linka "reset psw" przychodzi mi nowy mail z odnośnikiem do zmiany, więc teoretycznie działa. Dear SHiFT user, At Gearbox, we value our community and strive to protect the information provided to us by our fans. Recently, a security issue known as Heartbleed was discovered. This issue impacted Amazon Web Services, the service that powers Gearbox’s SHiFT system. Gearbox has taken steps to correct systems exposed to the issue by patching affected software and rotating potentially compromised SSL certificates. As a result of Heartbleed, many of our fans have already changed their passwords. If you have not already done so, please continue reading. While it doesn’t appear that any user passwords were compromised, we nonetheless recommend that all community members reset their SHiFT account passwords as a precautionary measure. You can do so by opening this link Reset Password You can find more information about Heartbleed and how it affects Amazon Web Services on Amazon on this page. If you have any trouble resetting your password, please visit support.gearboxsoftware.com. Thanks for helping us protect the information of our community. Keep an eye on our Forums and the rest of the Gearbox community as we prepare for Borderlands: The Pre-Sequel later this year. Gearbox Software Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 To jest to co i ja dostałem. Jedno jest pewnikiem na PS3 kiedy jeszcze miałem gierkę. Każdorazowo jednak wyskakują mi błędne URLy. Nie wiem o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 426 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Gram w dlc Tiny Tina, na TVHM. Aktualnie mam level 40, czy jak skończę to dlc i wrócę do głównej kampanii to przeciwnicy bedą się skalować do mojego poziomu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Nie, w kampaniach na TVHM masz ustalone poziomy w misjach. Pierwsza misja to chyba 33 lvl, ostatnia to 50. Jedynie na UVHM masz skalowanie do gracza z najwyższym poziomem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Podepnę się pod pytanie, wkrótce powrót z urlopu i już zaplanowałem, że wciągam dodatki ze store'a :] Postać mam na 50lvlu więc dodatki rozumiem na TVHM odpalać by to miało sens? Co do dodatków pod kątem miodności, jak klasyfikujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 (edytowane) Ciężko powiedzieć, bo w DLC na TVHM też jest ustalony poziom trudności w misjach. Podstawowe pytanie to czy skończyło się wątek główny, bo po jego ukończeniu wszystkie pozostałe misje skalują się do levelu hosta (te z dodatków też). Co do miodności, to wszystkie dodatki są fajne, niektórzy na pierwszym miejscu stawiają AoDK, potem przepaść i inne dodatki. Jak dla mnie dodatek Tiny jest minimalnie lepszy od pozostałych. Polowanie Hammerlocka jest bardzo fajne, ale niestety najkrótsze. Kampania Torgue'a jest znowu długa, ale miejscówki wg mnie są średnie. Piraci są gdzieś po środku, fajne miejscówki i średnia długość. Nudzić się nie powinieneś E: Mały update Wczoraj przechodziłem AoDK na TVHM z użytkownikiem Voytec, postacie mieliśmy na lvl 40 (główny wątek ledwo co zaczęty). Misje miały lvl ok 37 (dziwne), ale postacie były zbliżone do nas. więc możliwe, że się skaluje w jakiś sposób. Sprawdzę to jeszcze. Klucze, 2x 3 szt. Release Date: Apr 17, 2014 Expire Date: Apr 21, 2014 PC: WT5BB-C56FJ-S5TR5-T3JBB-WSFXH PS3: 5JC3T-XR3XZ-CJ5Z5-ZJKTT-FSKC5 XBOX: 5JC3T-XR3TW-BS6X9-WRJTT-FSKBX --------------------------------------------- Release Date: Apr 17, 2014 Expire Date: Apr 21, 2014 PC: 5TCTB-TCFR3-SC3RC-TB3TT-Z6TZ3 PS3: WTCJJ-5RT69-CTWSW-ZBWJJ-T5R6F XBOX: WTCJJ-5RT35-BZXRZ-WFTJJ-T5R6K Edytowane 18 Kwietnia 2014 przez Square Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Dodatki wciągnięte, upgrade pack 2 też, jeszcze tylko wpisze kody na klucze i mogę powrócić na pogranicze po 2 tygodniach odwyku :] Podjarka jak 150, jeszcze tyle borderlandsa do pogrania. Sprawdzę te dodatki gunzerkerem 50lvl, jak to jest z tym skalowaniem poziomów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Wczoraj odpaliłem TVHM komandosem 42lvl i poboczne misje z AoDK miałem na levelu postaci, więc jakieś skalowanie jest. Przypuszczam, że będziesz miał przeciwników wymaksowanych na TVHM. Ja dzisiaj będę testował Flakkera z wyrzutniami Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 (edytowane) Trafiłem dzisiaj na ten jakże za(pipi)isty pomysł ubicia Pyro Pete'a Niesamowicie silna broń. Edytka: klucze sztuk 5 Release Date: Apr 20 Expire Date: Limited Quantities PC: 53WBJ-ZXK6X-K3RKB-3JTJ3-TCZKB PS3: KTC3T-T5KJH-X96W3-ZB5T3-6BZ36 XBOX: KB5TJ-FK5F6-JCKKX-KFJTB-33F65 Edytowane 21 Kwietnia 2014 przez Square Cytuj Odnośnik do komentarza
Czimeq 43 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 (edytowane) Japier.... nie ogarniam tej gry. Zacząłem DLC Tiny Tina's, wszystko ok przeciwnicy są na moim poziomie (lvl 50), dostaję questa w tym lesie, zabijam sobie wesoło orków a tu nagle wyskakuje mi jeden ork na 55lvl... WTF?? Na TVHM? Myślałem, że na tym poziomie normalnie da się grać w te DLC bo na normalu to pewnie wszystko jest na strzała :confused: Dobra jakoś ubiłem ścierwo, ale to chyba lekkie przegięcie dawać moby +5lvl w quescie na 50lvl. Nawet na YT jak widziałem jak jakiś gościu grał też na TVHM to ten sam mob miał 53 lvl. Edytowane 21 Kwietnia 2014 przez Czimeq Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 (edytowane) Levele potrafią się różnić. Masz pewnie na myśli uber super duper szefa orków. Ten wyskoczył mi raz na 56 lvl na TVHM. Cofka, uszczypniesz, cofka, uszczypniesz. Taka głupia taktyka. Edytowane 21 Kwietnia 2014 przez Yap Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Warlord Turge ma możliwość levelowania, dlatego jeżeli go nie ubijemy dość szybko, jego poziom może podskoczyć aż 5 razy. Warlord Turge has the ability to level himself and others around them by one level. He can do this five times, at which he turns into the Duke of Ork. http://borderlands.wikia.com/wiki/Warlord_Turge Yap, bawiłeś się kiedyś w rocket jumpy? Wydaje się na fajną zabawę Polecam filmiki tego kolesia, bo jest przekozak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Low level badabooms - tych launcher'ów używają do dostania się do 0110010001010111101001010101010101110010 i nie tylko. Są lokacje, do których normalnie nie ma dostępu, a Badaboom umożliwia skoki "w nicość". Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Nom, sporo ciekawych miejsc się znajdzie, jak np platforma z Lilith podczas jednej z misji Rozwalił mnie motyw z dostaniem się do księgi rekordów Guinnessa. Co za debile to wybierają to nie wiem. Dla zainteresowanych No i standardowo złote klucze, 2x 3szt. Release Date: Apr 22 Expire Date: Apr 28 PC: CJKJJ-9KFF3-9K36K-JTBTB-RRBTK PS3: 53CJ3-JHJ6Z-KBWH5-ZJKBB-3FRCZ XBOX: 53CJ3-JHJ3W-JHXF9-WRJBB-3FRTZ Release Date: Apr 22, 2014 Expire Date: Apr 28, 2014 PC: 5353T-6K6F3-9KTX5-3TTBJ-6TXX6 PS3: CBKTT-SFJ3K-3ZXRS-56JBB-SCCZX XBOX: CBKTT-SFJ6S-5TWSK-93KBB-SCCJR Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 (edytowane) Skopałem zadek Terra, dostał na normalu, a zaraz potem na TVHM. Jeśli ktoś potrzebuje mam żółtego moda z Terra dla Syreny. Również pierwszy z dodatków (piraci) za mną na TVHM i tak jak było pisane levele przeciwników się skalują, jednak opór stawia mi tylko Hyperius, a całe przejście to tylko dla fabuły bo exp żaden, loot tak samo. Pewnie na UVHM byłoby ciekawiej, a co do tego ostatniego poziomu trudności to dotarłem w podstawce do Sanktuarium i dalej się wstrzymam, chyba, że w coopie bo solo teraz na dodatkach się skupiam, także możemy Square pocisnąć w UVHM jakby co, może ktoś jeszcze by dołączył? Gunzerker 52. Mam pytanie odnośnie UVHM i farmienia sprzętu, a mianowicie jak wygląda sprawa z bossami "fabularnymi", którzy mają wtedy dużą szansę wydropić coś wartościowego? I wartoby/jest możliwość zastosowania patentu jak przy Warriorze i np Conference Call z wychodzeniem z gry bez save'a. I jeszcze jedna sprawa, jeśli na UVHM level przeciwników się skaluje to gdybym teoretycznie dotarł do Warriora na 72lvlu to wydropiony przez niego sprzęt byłby na tym lvlu i miał lepsze parametry niż gdybym załatwił go np na 60tym? Edytowane 22 Kwietnia 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Coop na UVHM ze mną na chwilę obecną byłby dla Ciebie za ciężki Nie mam postaci na twój lvl, a na tym poziomie trudności poziom wrogów zawsze skaluje się do gracza z najwyższym levelem. Jeżeli host by nie miał dodatków to wtedy jest max 50 lvl (odpowiednio 61 przy posiadaniu jednego Upgrade Packa). Rozwiązania są dwa, albo dobijesz do ok 58 poziomu, bo na tym mam Gunzerkera, albo ja dobije Komandosem do twojego (tylko 43 na chwilę obecną, przydałby się drugi pad to wpadło by w jeden wieczór ). Nie ma takiej zasady, że bossowie podczas fabuły mogą częściej wyrzucić swoje legendy. Jedynie Warrior ma zwiększony drop rate przy przechodzeniu gry. Jak pisałem większość legend wartych farmienia mam, w tym Legendarną klasę dla Salvadora więc jak Ci się znudzi farmienie to pisz Slayer of Terramorphous ma 100% drop, losowe jest tylko dla jakiej postaci wypadnie Oczywiste, że sprzęt na 72 lvl będzie lepszy od 61 i to sporo. Jeżeli chodzi Ci o Conference Call to na 61 (posiadam) ma on ok 20k dmg, a na 72 pięć razy tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Square, nie ma problemu, możemy dobić z komandosem do mojego lvlu. A co do farmienia to jeszcze się wstrzymam z prośbą o wsparcie, może fart jak ostatnio przy The Bee utrzyma się dłużej (wpadła za 4 razem ;]) Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Komandosem grywam z Voytciem (ma podobny level, Messer też ma chyba 40+), więc wolałbym abyś Ty dobił te kilka poziomów Ale spoko, się zobaczy. Jak masz lvl 52+ to lepiej grać na UVHM (można go resetować) bo jest jakieś wyzwanie, a nie leci się przez misje jak czołg. The Bee za czwartym razem mówisz? Ja wczoraj poleciałem po wersje Alkaline OP8, to Hunter wyrzucił za pierwszym razem zwykłą Pszczołę Doc Mercy dwa razy dropnął Infinity, w skrzyni był Gunerang, wpadła Legendary COM dla Gaige i coś tam jeszcze złapałem Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 426 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Jak Wam szło z ubiciem Demonic sorcerer'a ? Raz udało mi się zjechać go do połowy HP a tak cały czas dostaję po (pipi)e.. dwa wcześniejsze "wcielenia" pokonałem bez większych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 (edytowane) Moje pierwsze starcie z nim miałem solo na UVHM na 72 lvl i pokonałem go za pierwszym razem. Ostatnio w coop na TVHM mieliśmy z Voytciem 41/42 lvl i też padł chyba przy pierwszej próbie (nie pamiętam większych problemów) Grasz Mayą, więc Ruin z Reaperem to podstawa, do tego dodaj Flickera i dobieraj odpowiednie elementarne bronie. Edytowane 24 Kwietnia 2014 przez Square Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 426 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Dzięki za rady, drzewko cataclysm mam zupełnie nie ruszone, i jakoś do tej pory nie miałem z tym większych kłopotów. Zaraz zrobię skill reset i spróbuję powalczyć Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi