Sedrak 766 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Już dawno grę przeszedłem, teraz kończę TVHM i chodziło mi czy warto się wkręcać. Dojść do kolejnego poziomu trudności, może jakiś dodatek. Boje sie, że jak wyjdzie kolejna cześć nikt w to grać już nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Jestem przekonany, ze bedzie grono fanow B2, ktorym sie Pre-Sequel sie nie spodoba i bedzie dalej ciorac w dwojeczke. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Dokladnie. Na serwerach Sony caly czas ludziska szarpia. Nie ma sie czym martwic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Dzięki za info. Druga sprawa. Posiadam gołą wersję tylko z dodatkiem, który daję 61 lvl postaci. Nie interesują mnie dodatkowe postacie ani trofea. Gram tylko Syreną. Jakie dodatki warto kupić? Czy może od razu Season Pass ? Jeśli SP to co się w nim znajduję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Z którym dodatkiem zwiększającym masz, jeden czy dwa? W SP masz wszystkie dodatki fabularne i pierwszy upgrade pack. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 (edytowane) Pierwszy mam. Czyli trochę zrąbałem, bo jak teraz kupię SP to i tak będę musiał drugi pakiet ulepszeń dokupić. Edytowane 1 Września 2014 przez SetoPL Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Jeżeli chcesz wbić wyższy poziom niż 61 to tak. Ja właśnie najpierw kupiłem Upgrade Pack 2, a dopiero później SP. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 a co ogólnie znajduję się w tych dodatkach? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Jeśli chodzi o 4 fabularne DLC z season passa, to w sumie 2ga gra z tego wyjdzie:) Questy i nowe lokacje, imo fajniejsze niż w podstawce:) do tego nowe bronie itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 A są to dodatki na lvl postaci 50+ ? Czy jak to wygląda? I jakby ktoś chciał pograć to niech śmiało mnie dodaje do znajomych. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Dodatki się skalują zależnie od trybu w którym grasz i levelu Twojej postaci. Jak kończysz teraz TVHM, polecam odpalić dodatki na UVHM, grając dalej na tym 1szym trybie nie złapiesz za dużo expa, przeciwnicy zostaną na max 50. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 A są to dodatki na lvl postaci 50+ ? Czy jak to wygląda? I jakby ktoś chciał pograć to niech śmiało mnie dodaje do znajomych. Sa 2 dodatki. Kazdy z nich podnosi level cap o 11 poziomow. Do 61 i 72. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Czyli najlepiej zrobić skończyć szybko TVHM(robić główny quest) i przy UVHM kupić SP oraz dodatek zwiększający lvl do 72 i wtedy zacząć prawdziwą grę? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Jak skończysz TVHM będziesz miał pewnie koło 50 poziom, możesz też zanim skończysz główny quest zacząć któreś z dlc, nie pamiętam tylko jak wtedy wygląda skalowanie, wiem że w Tiny Tinę grałem mając koło 40+, i wszystko się dopasowało levelem do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Ja już mam 50 lvl prawie 51. Ja mam taką tendencję, że muszę zrobić po prostu każdego questa. Dlatego kupiłem pierwszy dodatek z lvl postaci na 61, bo drażniło mnie, że jeszcze nie przeszedłem tego poziomu trudności,a już mam dawno wbity 50. No a potem dowiedziałem się, że jest jeszcze UVHM Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 No to dodatki na UVHM najlepiej, chyba że będziesz robił inne postacie;) Kupuj SP, na pewno nie pożałujesz Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 (edytowane) Grałem trochę Zero i nie ma co jak się sadzi HS to jest cudo, ale skill Syreny najbardziej mi podszedł i raczej tylko nią będę grał. W razie czego pamiętajcie dodawajcie mnie do znajomych. Z chęcią z kimś pogram, jestem w stanie HS załatwić Edytowane 1 Września 2014 przez SetoPL Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Seto, moja rada taka. Jeżeli nie zostało Ci kilka misji pobocznych to olej ten poziom trudności, skończ czym prędzej główny wątek i zabierz się za dodatki na UVHM. Przeciwnicy będą się skalować od twojego poziomu i będzie jakieś wyzwanie. Jak skończysz dodatki (wszystkie misje) będziesz miał poziom w okolicach 70, jak będzie Ci mało to wtedy przyatakuj całą kampanię. Co do gry to ja zawsze chętnie więc możliwe, że się spotkamy online Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Tak też zrobię Mam do 20 września jeszcze trochę wolnego to będzie czas na cioranie Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Ja grywam z doskoku i raczej krotkie sesje, ale jesli ktos mialby ochote to tez moge pobiegac online nowa postacia, bo samemu jakos nie moge sie wkrecic na dluzej. Przy okazji wbilbym trofki za multi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Wyśle zaproszenie jak będę w domu, im więcej osob do gry tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Dzisiaj trochę pograłem na multi i miałem tak kosmiczne spadki FPS-ów, że to tragedia. Wie ktoś co można na to poradzić. Mam łącze 60mbit/s z UPC Cytuj Odnośnik do komentarza
first99 5 Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Raid boss z któregoś DLC (poza Torgue'iem) na TVH okolice levelu 50 jakoś jutro anyone? Cytuj Odnośnik do komentarza
bickamil5 23 Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Raid boss z któregoś DLC (poza Torgue'iem) na TVH okolice levelu 50 jakoś jutro anyone? Jutro około godziny 17:00 możemy spróbować. Dodaj mnie: bickamil5 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
erykgx 151 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Wyczytałem w necie, że tarcza The Bee to najlepsze co może być, a ze akurat odblokowanlem Arid Nexus na TVHM to pomyślałem, że spróbuję wydropic . Podbilem do tego gościa, trochę się z nim pomeczylem(bo był chyba 3lvl wyzej) i Pszczoła wypadła za pierwszym razem Ale się podjaralem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi