Yap 2 788 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Jest dobra na bossow i na nizszych poziomach, ale wyzej i przy wiekszym zageszczeniu wrogow uzywa sie innych tarcz. Poza tym ciezko dorwac ta jedna z dobrymi czesciami. Czasem moze wypasc Pszczola z 8sekundowym recharge delayem, a wtedy ciezko sie nia gra jak cholera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Wbrew pozorom Pszczoła wypada dość często, ale też się cieszyłem jak głupi gdy mi wypadła pierwszy raz na 50 lvl Farmienie takiego Conference Calla po przejściu gry to mordęga, a jak już wypadnie to z innymi częściami niż by się chciało 5 sztuk złotych kluczy Release Date: Sept, 3rd Expire Date: Unknown PC: KJWJB-HCJX3-ZCJRW-BJJTJ-6XWFC PS3/Vita: CTWJT-W6XTH-XSXCT-SBWT3-RW636 XBOX: WBKBJ-9FRF6-JKKC6-56TTJ-FWFCH 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
erykgx 151 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 (edytowane) Jest dobra na bossow i na nizszych poziomach, ale wyzej i przy wiekszym zageszczeniu wrogow uzywa sie innych tarcz. Poza tym ciezko dorwac ta jedna z dobrymi czesciami. Czasem moze wypasc Pszczola z 8sekundowym recharge delayem, a wtedy ciezko sie nia gra jak cholera.No właśnie moja ma ponad 7 sek, ale i tak gra się dużo łatwiej. Wpadl mi też właśnie 50 lvl i nie mam już za bardzo co robić. Jak najtaniej zdobyć wszystkie dodatki? Na allegro znalazłem aukcje z add-on packiem , ale chuiki nawet nie napisali jakie dwa dodatki tam się mieszczą. Edit: http://m.allegro.pl/borderlands-2-dlc-add-on-pack-dodatek-xbox-wys24h-i4556634127.html O ta aukcja. Nie wiecie co to może być? Edytowane 5 Września 2014 przez Habit75 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Terramorphousa już pokonałeś? Jak tak to leć na UVHM. To są dwa pierwsze dodatki fabularne, Captain Scarlett and Her Pirate's Booty, a drugi to Mr. Torgue's Campaign of Carnage. Najtaniej jest wyrwać drugą płytę z wersji GOTY, zainstalować dodatki i sprzedać krążek. Normalnie zaproponowałbym kooperacje, ale grasz chyba na X360, może Yap dołączy do Ciebie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
erykgx 151 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 No właśnie chyba zapoluje na GOTY . Dobilem 50 lvl, ale jeszcze została mi ostatnia misja. Zrobię to, pofarmie jakieś bronię i akurat rozpoczne dodatki(da się w nie grać od razu na UVHM?) Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Tak, możesz od razu wbić na UVHM co jest koniecznością jeżeli bedziesz miał kupione upgrade packi. Cytuj Odnośnik do komentarza
erykgx 151 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Ok, dzięki wielkie. Chciałem dać plusa, ale chyba nie da rady Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Yap jest na glodzie bo od ponad dwoch miesiecy nawet nie widzial swojej konsoli, a co dopiero sciskal pada. Dodatki to mus. Druga gra po prostu, a sprzet taki, ze zwoje mozgowe sie prostuja. Jaka postacia grasz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Kupiłem dziś SP i mam pytanie. W Fast Travel widzę, że jest jeszcze sporo lokacji, które trzeba z innych dodatków kupić. Trochę kasy już wydałem w tą grę i czy one(reszta dodatków) są aż tak ważne ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Habit my teraz cisniemy dodatki z kumplem codziennie na 360 więc jak coś to dodaj mnie na xbl (xbartezoox) jak już ogarniesz sobie tę wersję goty. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 @SetoPL reszta to lokacje z HeadHunter packów, każdy z nich to max. z 1h rozgrywki. Cytuj Odnośnik do komentarza
erykgx 151 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 @Yap - gram Gunzerkerem. @bluber - ok, na dniach będę miał, będę się odzywał Jest jakiś broń z podstawki na którą warto zapolowac ? Mam Bitchę i w sumie tyle. Wiem ze CC jest dobry, ale czytałem że po zakończeniu głównego wątku nie ma szans żeby wypadł ze smoka. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 (edytowane) Na pewno Unkempt Harold, najlepiej z prefiksem Double Penetrating http://borderlands.wikia.com/wiki/Unkempt_Harold Zamiast CC łatwiej zdobyć Butchera http://borderlands.wikia.com/wiki/Butcher_(Borderlands_2) , często mi wypadał z L. Loot Midgets. I warto zrobić questa rakkaholics anonymous, zwrócić do Moxxi i dostać Rubi do leczenia Edytowane 7 Września 2014 przez messer88 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Jest masa świetnych legend wartych farmienia w podstawce. Dla Gunzerkera obowiązkowy jest duet Unkempt Harold i Rubbi. Przy odpowiednim buildzie świetnie sprawdza się Infinity z Lady Fist. CC jest ciężko dostać po przejściu gry, ale warto się pomęczyć. Ja często z nim latałem. 1. Warto pofarmić niektóre legendy. Od siebie polecam Karabiny: Veruc i Hammer Buster Granaty: Quasar, Fastball, Pandemic i Fire Bee (wypada losowo) Pistolety: Hornet, Maggie i Unkempt Harold Wyrzutnie: Norfleet Tarcze: The Transformer, The Sham (będzie problem ), Neogenator, Flame of the Firehawk (dostępny z misji), Hide of Terramorphous Shotguny: Conference Call, The Butcher (perłowy shotgun, dostępny u Legendary Loot Midgets) SMG: Bitch i HellFire Relic: Bone of the Ancients i Skin of the Ancients (oba u legendarnych karłów), Sheriff's Badge Do granatów dochodzi jeszcze Storm Front, którego polecał Yap. Początkowo mi nie podszedł, ale teraz jest to mój ulubiony granat. BTW. Wiecie, że w którejś z ostatnich łatek zmienili działanie Prazma Canon? Teraz stzelając w niebo, pociski spadają przez jakieś 3 sekundy i koniec :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Ostatnio odpaliłem przez przypadek dodatek z gdzie Tina jest mistrzem gry( ogólnie sama wstawka mnie roz(pipi)ała ), ale zrobiłem to przy lvlu 53, a chciałem zrobić dodatki jak dobiję do 73. Quest w tej lokacji jest też teraz na 53 jak poczekam aż dojdę do 73 to kolejny w tej lokacji(jeśli jest) to też mi się wyrówna czy czy już wszystkie będą na 53? I gdzie najlepiej farmić itemy ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Tak, następna misja będzie na lvl na którym aktualnie będziesz (nie ma 73, maksymalny lvl to 72 + ewentualnie 8 poziomów OP). Praktycznie każdy przedmiot ma zwiększony drop rate z konkretnego przeciwnika, w zależności czego szukasz, musisz powtarzać bieganie w miejsce gdzie on występuje. Jeżeli chcesz ogólnie farmić jakieś legendarne/perłowe bronie to trzeba polować na Legendary Loot Midgets z aktywną misją Doctor's Orders, albo szukanie Tubby Enemies. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 (edytowane) 8 poziomów OP a co to? Ostatnio ubiłem tego Midgeta i wypadł mi kozacki Relic, ale z bonusem do Assauslt rifle a ja żadnego tego nie posiadam. Spotkałem go całkiem przypadkiem robiłem jakiegoś tam questa i wyszedł ze skrzyni Edytowane 8 Września 2014 przez SetoPL Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 One wlasnie wyskakuja randomowo, procz aktywnej misji Doctor's Orders jak juz napisal Square. Dodatek z level cap'em do 72 zawiera mape Digistruct Peak. Po kazdym z pierwszych osmiu przejsc mozesz zaczac grac na nowym poziomie trudnosci. Tak, Borderlanda 2 z tym dodatkiem ma 11 poziomow trudnosci, a przejscie DP od mniej wiecej Overpower 4 to jazda bez trzymanki. Bring friends. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 O w mordę! To jest grania i grania Masakra, a ten Doctor Order można zrobić czyli tylko raz na przejście gry ? Czy jest jakiś myk ? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 (edytowane) Musisz mieć quest po prostu aktywny, nie kończ go. Biegniesz do skrzynek, otwierasz, zabijasz midgety i zbierasz loot:) Nie podnoś tylko żadnych quest itemów! Save&quit i na nowo. Warto skorzystać z Natural selection annex, krótsza droga będzie;) Edytowane 8 Września 2014 przez messer88 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Podczas Doctor's Orders najlepiej jest też polować na Jenkinsa. Na YT znajdziesz masę filmików z farmieniem Midgetów, ale tak jak wspomniał messer, wystarczy pobrać questa od Tannis (odblokowuje się podczas fabularnej misji Wildlife...), nie zbierać nagrań, a po zabiciu karłów quit i na nowo. Te cztery skrzynie to najczesciej farmiona miejscówka w całym BL2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 (edytowane) Akurat odbiłem Rolanda, więc nie długo będzie Tannis chyba( już mi się to miesza) to postaram się to zrobić. I czy jest jakiś patent na te spadki FPS-ów? Trochę wcześniej o tym pisałem.Ok. Właśnie obejrzałem filmik i wszystko jasne Edytowane 8 Września 2014 przez SetoPL Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 W jakich sytuacjach te spadki fpsów? Granie online na 4 osoby czy samemu? Ja tu bardziej bym zwalił winę na sieć, a jeżeli masz to podczas gry samemu, to warto sprawdzić czy dysk w konsoli działa poprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Podczas on line. Chwilami jest to istny pokaz slajdów. Mam łącze 60mbits/s od UPC, więc nie jest źle Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Ja pokaz slajdów miałem tylko raz (smoki na 4 graczy), a tak to płynna animacja z jakimiś dropami. Ogólnie jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi