Voytec 2 761 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Podczas on line. Chwilami jest to istny pokaz slajdów. Mam łącze 60mbits/s od UPC, więc nie jest źle Tez czasami mialem pokaz slajdow jak gralem ze Squarem, o czym tez mu mowilem, ale grajac solo bylo duzo lepiej. Coz, kwestia kodu sieciowego, ktory jednak jest o niebo lepszy niz w jedynce. Tam nie mozna bylo nawet swobodnie porozmawiac przez HS, uzywalo sie Skype Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 (edytowane) To w takim razie nie wiem co jest grane. A może to konsola moja? Jest jakiś myk, by nie wiem przyspieszyć ją czy coś? Solo chodzi mi gra bez zarzutów. Wszystko cacy. Edytowane 9 Września 2014 przez SetoPL Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Ja też czasem mam slideshow (w jednej lokacji z dlc miałem cały czas koło 20 fpsów autentycznie) to już tak czasem się zadarza niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Hm.. chciałem zrobić jednego, góra dwa questy i obejrzeć serial, a tu nagle dołączyło się 3 graczy i w jednej lokacji przesiedziałem chyba z 3 godziny(oczywiście nawet nie zauważyłem jak się ściemniło na dworze). Mieliśmy po 58 lvl, a pokonanie Ultimate Badass Varkida na 60 trwało chyba z 20 minut, a kilku takich spotkaliśmy. Po prostu masakra. I ogólnie najlepsze w tej grze teksty są jak się odrodzisz. Płakałem ze śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 We're happy to say "CATCHING"!! Laska ma ich pelno, to prawda. Sprobuj z kompanami zrespic Vermivorous'a the Invincible. Jesli nie miales okazji to na pewno Ci sie spodoba. Tundra Express lub Caustic Caverns to najlepsze do tego lokacje. Gra z trzema innymi grczami jest kluczowa. Nie dla samego pojedynku, ale dla zwiekszenia prawdopodobienstwa, ze ujrzycie mityczny kokon . Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Moje ulubione teksty przy odradzaniu - Hyperion would like to remind you that there is only one thing worse than respawning, and that is not respawning. - Between you and us, that thing that killed you was a total dick. Please disregard this message if you committed suicide. - Hyperion recommends swearing vengeance on the thing that killed you, unless it was an inanimate object such as a cliff. - Hyperion suggests that you do not think about the fact that this is only a digital reconstruction of your original body, which died the first time you respawned. Do NOT think about this! - Hyperion hopes your death was a learning experience, but wouldn't mind if you made the same mistake just a few more times just to be sure. Btw. Kwestie Jacka przy respawnie, które nie trafiły do finalnej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 (edytowane) Drugi tekst jest po prostu prze kocur Humor tej gry jest nie do opisania. Byłem dziś w tej lokacji od Doctor Order. Przez przypadek podniosłem jeden Echo, ale nie przeszkodziło to. Z 3 midgety były i ze 3 te małe robocinki(ale nie Jenkins) w całej lokacji. Wieczorem wracam jeszcze raz. Wypadły same relikty skin i bone of coś tam oraz jedno smgie, które Messer mi dał, ale na wyższym lvlu, więc całkiem spoko. Edytowane 10 Września 2014 przez SetoPL Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 (edytowane) Bone of the Ancient to najlepsze co może wypaść jeżeli używasz żywiołowych broni. Podbicie dmg, a do tego cooldown na poziomie 47% to świetne bonusy. Który masz aktualnie level? E: Klucze 5 sztuk Release Date: Sept, 10 Expire Date: Unknown PC: WJ53J-TFT6J-9WJ6W-BBT3J-BCRCR PS3/Vita: WJWB3-XFRB9-RSX5B-SBK33-W96BB XBOX: W3C3B-39XXR-TCC56-KRBB3-ZF55K Edytowane 10 Września 2014 przez Square Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 (edytowane) 61, więc aż takich bonusów nie ma. Ogólnie staram się mieć bronie od żywiołów, więc pewnie skorzystam Na razie ubrałem Skin , bo dużo ginę Właśnie wypadł mi od robotów Gunstock Maggie i w końcu czuje moc oraz tarcza Whisky tango foxtrot, też robi masakrę , ale często sam od niej ginąłem. Na razie chodzę dalej z Deadly Bloom. A jedyna broń jaką mam od żywiołów to shotgun od Moxxie z zadania Co sądzicie o tym bulidzie ?http://bl2skills.com/siren.html#55550145005005000000550551050 Edytowane 12 Września 2014 przez SetoPL Cytuj Odnośnik do komentarza
first99 5 Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Mam dylemat z rozdzieleniem dwóch legendarnych shieldów (Bee i Flame of the Firehawk) między dwie postacie, więc może ktoś mi pomoże: Komandos z maksymalnie rozwiniętymi gunpowder i guerilla, korzystam z broni bez właściwości żywiołów. Syrena z maksymalnie rozbudowanymi harmony i cataclysm (w tym 2 punkty przyznane zdolności związanej z wywołaniem wybuchu ognistego, kiedy wyczerpie się tarcza. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 (edytowane) Zostaw sobie bee na postaci którą częściej grasz, ewentualnie zdobądź drugą @SetoPL dodaj Sub-Sequence i Ruina Edytowane 15 Września 2014 przez messer88 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Zrobiłem błąd Ruin to podstawa. Zapomniałem tak punktu dodać. Chociaż ostatnio grałem z takim buildem http://bl2skills.com/siren.html#555101053054050000005550500501 W Sub mam 3 punkty dodane i w sumie to wystarczy. Przy 60% praktycznie non stop dalej przechodzi. Dodałem trochę też w Sweet release, bo bardzo często ginę. Zastanawiam się co z resztą czy Kinetic Reflect czy może Inertia, bo w cataclyzm reszta raczej za dużo nie robi(mały dmg). Robię teraz dodatek z Harmlockiem u piratów zostały mi dwa ostatnie questy(nie daję rady ich u(pipi)ać), a reszta jeszcze nietknięta. Ile jeszcze grania, a tak mało czasu w dobie Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Możesz też spróbować wywalić Flickera i gdzieś przenieść te 5 punktów. Masz już 72? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Zasadnicze pytanie. Gdzie? Nie ale dziś na bank wpadnie. W tym DLC o piratach bardzo mało exp-a wpadało, ale widzę, że ten od Sir Mustache jest o wiele lepiej, więc mam nadzieję, że dziś w końcu wpadnie 72. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Ja mam coś takiego: http://bl2skills.com/siren.html#555001455050050100000550500551 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Punkty u Syreny rozdziela się w zależności od tego co się robi. Jak lata się na Raid Bossy to można sobie darować kilka skilli np. wszystkie związane z Phaselockiem (Suspension, Sub-Sequence, Wreck i kilka innych). Ja do ogólnego latania samemu używam tego (plus COM Legendary Siren). Sprawdza się zarówno w walce jak i farmieniu (COM Breakneck Banshee). @first Bee używa się na bossów, inne zastosowanie jest nudne. z FotF gra się po prostu lepiej (tylko nie dawaj żadnego punktu w skill Ward). To co, może ustawka na dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 (edytowane) Jutro pokombinuję, bo dziś padam już. Zostało mi pół paska do 72. Jeden góra dwa questy i będzie. Czyli jutro rano będę miał. Możemy się na przykład jutro na 19 ustawić to pogramy Edytowane 15 Września 2014 przez SetoPL Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Jak coś to jestem jakoś do 23 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 (edytowane) Czy z DLC z Hammerlockiem wypadają jakieś ciekawe itemy, bo ogólnie jest strasznie nudny i nie wiem czy warto robić wszystkie questy ? I krótki. Właśnie mam do zrobienia quest gdzie mam zabić tego doktorka i jego poczwarę i nie jestem w stanie mu nawet troszeczkę życia zabrać Czekam na wasza pomoc. Edytowane 16 Września 2014 przez SetoPL Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Masz jakieś klucze to pootwieraj skrzynię, może coś się trafi ciekawego Masz sandhawka z dlc Scarlett ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Chyba z 8 czy coś takiego. Tak mam, na 69 lvl-u, ale jest. Głównie z tym teraz chodzę, chociaż jak pisałem z bossami nie mam żadnych szans Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Musisz bic te bezpieczniki na jego karku. Poradzisz sobie kiedy nauczysz sie unikac jego skokow. Jackenstein moze rowniez rzucic Yellow Jacket. Nie wierz w to co pisza w internetach. Przy odpowiednim build'zie wlasnie syrena potrafi zamienic to smg w bestie. Masz Pimpernel za misje Don't copy that floppy? Swietna bron z Chain Reaction. Syrena i Zer0 potrafia wycisnac z niej najwiecej, a na Jackenstein'a nadaje sie ze hey. Nie strzelaj w niego bezposrednio bo odbija pociski, jak juz pewnie zauwazyles. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Zauważyłem ten myk z bezpiecznikami tylko trafić za cholerę nie mogę i jestem na kilka strzałów Musiałem ją sprzedać, bo tego questa już zrobiłem:( z bron posiadam sandhawk, maggie, badaboom czy jakoś tak. Resztę broni mam na bardzo niskim lvlu albo są po prostu słabe. Będę dziś między 18-19 to może mi ktoś pomóc z nim, bo jak gram po necie to (pipi)e mi wszystkie itemy kradną. Dziś miałem też problem z takim wielkim czymś też w tym DLC podczas głównego questu. Miał działko hyperiona na plecach i jedną serią mnie kład. Odpaliłem multi i przyszedł Salvator i dosłownie jedną serią go położył. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Pofarm trochę loot midgety, pewnie właśnie bronie Ci odstają levelem i przez to masz kłopoty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Będę musiał, maggie w razie czego wypadła mi jeszcze inna, niż ta co Ci dawałem. Jak będziesz chciałem mogę Ci dla Mechnomancerki dać Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi