Square 8 506 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Będę jakoś ok 19 to pomogę jeżeli dalej będziesz miał problemy. Potem można uderzyć na poziomy OP Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Muszę najpierw przejść ten trening Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 No to właśnie o tym mówię Do OP5 mogę latać Syreną, potem się przesiądę na Sala, bo właśnie OP6 mam u niego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mihau_ALU 82 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Pytanko. Kupując wersję GOTY, DLC są na płycie czy dają do ściągnięcia? I czy kupując używkę też da się je zainstalować, czy są przypisane do konta? W jedynce są na płycie, ale przed kupnem wolę zapytać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Są na płycie, wystarczy zainstalować i krążek można pogonić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Właśnie zrobiłem kilka misji w DLC Tiny i jak na razie prze za(pipi)ista Najsłabsza i to definitywnie jest kampania Sir Hammerlocka nudna i do tego raidy moim zdaniem bardzo słabe. Może mi ktoś powiedzieć jak zrobić reset ? Odpaliłem OP 1 i robię na razie Tine, a potem chciałem walnąć reset by zdobyć Sandhawk od piratów. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Jak wybierasz tryb gry, przy wyborze UVHM możesz zresetować. Jakaś ustawka dziś ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 A jak wybrać tryb gry ? Jak biorę continue to mam tylko wybór OP. Jasne,j a standardowo po 18-19 jestem. Właśnie ściągnąłem ostatni DLC z tym przypakowanym świrem Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Wybierasz postać i wtedy masz zapytanie w jakim trybie uruchomić grę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Muszę to obczaić, w sumie od bardzo dawna nie zmieniałem postaci. Wieczorem możemy kilka raidów po robić. Ja będę reset robił i tak dopiero jak Tinę zaliczę, a dopiero 1-2 h grałem więc nie za dużo. Zawsze wy możecie grę założyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Jakby co to będę wieczorem, to można pograć tak jak wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 (edytowane) Ja standardowo od 19 będę.Jak dasz radę odpal HS. O wiele przyjemniej się tak gra no i mogę na bieżąco się pytać Edytowane 17 Września 2014 przez SetoPL Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Wczoraj mi padł HS, a kabel pożyczyłem kumplowi, ale zobaczę co da sie zrobić. Darek, Ty masz już jakąś słuchawkę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Gdyby Darek ogarnął to już w ogóle byłby kocur. Ja kiedyś miałem zestaw głośnomówiący do auta podłączony teraz na słuchawkach Logitecha gram tylko , że nic w nich nie słyszę i muszę dźwięk na TV słuchać co czasem drażni domowników, ale kto by się nimi przejmował Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Spróbuję się tym pobawić, nie szło mi ustawić nigdy żebym dźwięki z gry i głos miał na słuchawkach. Sprawdzę z słuchawką blu od telefonu jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Słuchawka BT powinna działać, PS3 w tej kwestii łyka wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Jedyne co mi się udało zrobić to coś takiego, że właśnie dźwięki muszę z TV wtedy puścić co mi średnio pasuje. Chyba że słuchawki na kablu do TV + słuchawka na blue sparowana z konsolą, nie wiem czy dobrze kombinuje:D Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 No ja tak gram cały czas, dźwięk na kinie, a gracze na słuchawce BT i jest super. Kabel do ładowania będę miał dopiero ok 19, więc zanim się naładuje to jeszcze minie te kilkanaście(dziesiąt) minut. Jak by co to można od razu uderzyć na kampanie Torgue'a i śmignąć całość Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Ok. Można Ja właśnie odpalam konsolę. Cytuj Odnośnik do komentarza
bickamil5 23 Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Panowie gracie na poziomie 72 czy OP+ ? Czy można do was dołączyć na wspólną grę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 OP 1, bo ja mam na razie tylko taki. Reszta ma OP 8 Jasne, że można. Gramy wieczorami(na razie 3 razy graliśmy). Moglibyście wypisać, które questy warto robić dla itemów ? Dwie strony temu Grześ wymieniłeś kilka np. Firehawk, czy to wszystko co jest warte zdobycia z questów w podstawce? Z DLC wiem, że sandhawk a co jeszcze ? Pewnie i tak będę wszystko robił(albo przynajmniej się starał) Po prostu nie chciałbym sprzedać przez przypadek czegoś co później się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Trochę tego jest wg mnie: Flame of the Firehawk Heart Breaker Lady Fist Kiss of Death Fuster Cluck Grog Nozzle z dlc Assault on Dragon Keep (aktywny tylko podczas misji, wiec nie można jej oddać jeżeli chcemy zachować ten pistolet). Rubi The Afterburner Pimpernel Morningstar Trespasser Sand Hawk z dlc Captain Scarlett Pewnie coś jeszcze by się znalazło, jak np 1340 Shield / Shotgun 1340. Cytuj Odnośnik do komentarza
first99 5 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Nie miałem jeszcze okazji używać Sand Hawka, wnioskuje po opisie, że najlepiej sprawdza się na bossów i dużych przeciwników w połączeniu z amp shieldem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Zakładają Bee, Sand Hawk i bossowie dość szybko padają Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Kiedyś najlepszą pukawką w połączeniu z The Bee, był Conference Call. Po pewnym czasie ograniczyli tego shotguna zmieniając działanie Pszczoły, tak, że dodaje pełny damage do jednego strzału (x3), a nie do każdego pocisku (x15 bądź x21). Aktualnie moc SandHawka jest w tym, że Amp Damage jest dodany do każdego pocisku (x9). Jak to kiedyś działało, idealnie widać na poniższym filmiku (od 2 minuty). Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi