Kazub 4 583 Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 (edytowane) W tej edycji GOTY były dwie płyty, jedna właśnie z dodatkami plus podstawka. Ten add-on content pack zawiera tylko dwa duże dlc. cztery duże dodatki, jeden mały i dodatkowe 11 poziomów rozwoju (w tym nowe itemy) figaro niestety kupiłeś same dodatki. pełny komplet to jest płyta z podstawką plus płyta z dodatkami (to co ty masz), obie spięte tekturą. obie okładki wyglądają tak samo, ale dodatki różni właśnie ten chamski napis add-on content Jak odzyskasz kasę to jeszcze nieźle na tym wyjdziesz, z 4 dużymi dodatkami za darmo. A za 40 zł Bordery 2 idzie dostać chyba nawet w folii. często są na promocjach nawet po 28 zeta. to samo w ps storze Edytowane 13 Października 2015 przez Kazub Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Messer, no właśnie, fajnie by było jakby się udało. Kazub, 28 zł mówisz? Hmm... Interesting. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Mówiłem o zawartości tego pudełka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Yay, koleś oddał mi kasę. Od razu poszedłem kupić podstawkę, nówka w folii za 3 dyszki. Tym sposobem mam wszystkie dodatki Ktoś chętny na coopa? Slyszalem ze gra nie jest zbyt przyjazna dla singlowego gracza. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 (edytowane) Wystarczy inwestować w dobre skille u postaci i młócisz wszystko, dodatkowo jak znajdziesz jeszcze jakieś fajne guny to już w ogóle. Ciężej może być przy 2gim przejściu na TVHM i potem wyżej na UVHM. Jaką postacią zamierzasz grać ? Edytowane 14 Października 2015 przez messer88 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Nie wiem jakie są... coś soldierowego ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 (edytowane) No singlowo pamietam jak nie mogłem któregoś questa zrobić bo mnie mielili w kryjówce złodziei wieć zmuszali mnie do gridowania side questów co mi się nie podobało więc faktycznie co-op jest wskazany bo podbija fun z gry razy 10 (zależnie czy masz jednego czy trzech ziomków) bo jednak samemu to jest nuda straszna bieganie po korytarzach i bicie mobków. Mam do dokończenia ostatnie dlc, ale trochę wymiękam :< Nie wiem jakie są... coś soldierowego ;p weź salvadora najlepiej się gra z dual wieldingiem Edytowane 14 Października 2015 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Ja tam przeszedłem kilka razy sam, kilka w coopie i w zasadzie bez znaczenia. Dwójeczka jest genialna. Co do postaci to wszystkimi gra się bardzo fajnie, od siebie polecam Maye, Salvadora i Gaige na pierwszy kontakt, Psycho też jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 (edytowane) Mi niestety gierka nie podeszla, mimo ze FPSy to moj ulubiony gatunek. Lezy nadal na dysku. Jednak jak zmuszalem sie do grania to wciagalo i gralem 2h, a po wylaczeniu juz ciezko bylo mi do tego wrocic. Bratu za to podeszlo bardzo. Nie wiem dlaczego nie skonczylem. Jakos radochy ze strzelania nie mialem i slaby feeling byl. Kiedys na ps2 XIII skonczylem pare razy i super mi sie gralo mimo tej grafy cell shadingowej. Edytowane 15 Października 2015 przez Plugawy Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Wiadomo, że komuś może nie podejść. Próbowałeś w coopie grać? Jaka postacią zaczynałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Gralem tym ninja, nie pamietam jak sie nazywal. W coopie tez gralem i bylo niezle do czasu az wylaczylem konsole XD pewnie wroce do gierki kiedys a wtedy serwery beda puste Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Tak myślałem, że właśnie Zero O obecność na serwerach raczej nie musisz się martwić, w najgorszym wypadku sam odpale Pewnie byłby szok po przesiadce z Kolekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
decoyed 707 Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Ja jedynke ukonczylem z przyjemnoscia. Dwojke mecze juz ktorys miesiac. Jakies to takie rozmemlane i nudne. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Pewnie byłby szok po przesiadce z Kolekcji. Lepiej nie sprawdzaj, ostatnio po coś tam odpaliłem Borderki na PS3 i czym prędzej wyłączyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 To samo hehe, strasznie brzydko to wygląda na past genach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Też odpalałem na początku, żeby porównać, ale po całkowitym ograniu nowej dwójki może to być rzeczywiście niebezpieczne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Dobra, mam już 11 level i cały czas gram z jednym amerykańcem (który ma głos jak Raiden z MGR btw oO). Gra wydaje się być bardzo fajna. Zaskakująco klimatem trochę... inna od jedynki? Jedynka miała mocniejszy klimat pustkowia. Ten w dwójce jest bardziej zróżnicowany, ale to za swoją cenę. Gunplay przyjemny, loot przyjemny, ino przeciwnicy to niezłe gąbki na naboje Gra jest chyba długa więc dużo funu przede mną, a tu jeszcze DLCki, heh. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Figaro, koniecznie graj w co-opie, samemu nie mogłem pojąć czym się ludzie jarają, a z ziomkiem jak do tego usiadłem, to prawie semestr zawaliłem. Współczuję tylko grania na PS3, gierka oczywiście 30fps nie trzyma . W 60fps i z efektami cząsteczkowymi rozpierducha jest kolorowa i prześliczna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Jest ktoś chętny pograć dziś o 22 ze mną i jednym mega wporzo amerykaninem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Gunplay przyjemny, loot przyjemny, ino przeciwnicy to niezłe gąbki na naboje salvador było axtona brać (coś soldierowego), ma fajną wieżyczkę do zabawy i nie jest aż takim kosicielem. sal tylko idzie i strzela (dosłownie), a pod koniec gry jest nie do zatrzymania i ciągle strzela nawet jak nie strzela. melee/szotgan zero - tam jest zabawa. albo zero ze snajpą. borderki dają dziki fun ze snajperką jak będę brał handsome collection dla trójki, to odświeżę dwójeczkę jest boska. super lootowanko, masa odniesień do popkultury i megatona beki. w dlc tiny jest misja bedąca pastiszem i parodią z dark souls <milion banderasów> podstawka ma też ester egg soulsowy. cała cysterna ester eggów. awwwww whats in the boooooox Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 No więc mam problem. Bardzo dziwny. Nagle, tak z pupy, dostałem w ryja glitchem - próbuję zrobić fast travel, to czeka mnie długi loading, po czym pojawia się sam HUD i bodajże moja postać w czerni. Niby mogę strzelać, ale obraz loadingowy dalej istnieje. WTF. Co zrobić, panowie? Podobno ma to jakiś związek z klasą/modem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Na jakim etapie jesteś? Może pomiń Fast Travel i będzie działać? Nie spotkałem się z takim czymś podczas mojej przygody z BL2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 To znaczy, tu chodzi o jedną lokację. W The Dust jest przejście do Eridium Laboratorium (nie pamiętam już nazwy, pewnie przekręcam) i to właśnie tam się zacinam. Loaduje się długo, a potem nagle zostaje tylko obrazek lokacji, który jest podczas wczytywania oraz mój HUD. Mogę też ruszać kamerą itd. Zaczynam mieć podejrzenie, że to ma związek z moją klasą salvadora. Ja pie.rdolę. 25 godzin gry. Czy kolega, z którym gram w coopie, może przejść tę misję, a potem do niego dołączę i będziemy grali dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Grałem sporo Salem i wszystko było ok. Niech ten twój kumpel przejdzie do Eridium Blight, a Ty dołącz do niego już w tej lokacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Grałem sporo Salem i wszystko było ok. Niech ten twój kumpel przejdzie do Eridium Blight, a Ty dołącz do niego już w tej lokacji. No i niestety to też nie działa. Nieskończony loading. To co, może on przejść misję w Eridium Blight, a ja potem do niego dołączę? Dużo jest tam misji? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi