teuz 0 Opublikowano 8 sierpnia 2011 Opublikowano 8 sierpnia 2011 Heja. Wybieram się na tegoroczne targi gamescom i zastanawiam się czy będzie tam ekipa z Extrema. No dobra, wiadomo, że tam będą, ale z chęcią bym się z Wami przywitał czy coś. Jak wiadomo, 17.08 jest dzień prasowy, czy zgredzi zaraz po nim się zmywają czy zostają na dłużej? Ja będę 18 i 19 na pewno. Czy będzie jakieś info (może na twitterze albo FB?) gdzie można Was spotkać? Było by miło Pozdrawiam Cytuj
Drian 0 Opublikowano 12 sierpnia 2011 Opublikowano 12 sierpnia 2011 Fajnie by było gdyby zorganizowano na miejscu jakieś spotkanie. Ja reprezentując jeden ze studenckich magazynów będę już od 14ego bo siedzę też na GDC Europe... Wyjazd mam dopiero 22.08. Cytuj
Imatyta 0 Opublikowano 12 sierpnia 2011 Opublikowano 12 sierpnia 2011 (edytowane) Ja tam będę 17-tego od samego rana i też z wielką chęcią przywitałbym się, jak i wypił z nimi piwko no i nie zapominając o autografach hehe Już kiedyś ich spotkałem w 2000 roku ( jeśli dobrze pamiętam) w Media Markt w Czeladzi gdzie robili pokaz PS2 kupionego w Japoni. To dopiero był czad na maksa i oczywiście zdobyte wszystkie możliwe autografy zgredów. Edytowane 12 sierpnia 2011 przez Imatyta Cytuj
KOŁD 1 097 Opublikowano 12 sierpnia 2011 Opublikowano 12 sierpnia 2011 (edytowane) Ja mam takie pytanie czy sprawdzają dane przy tych akredytacjach bo też będe na gamescomie tyle że nie wiem czy uda się dostać za znajomego dziennikarza który nie może Może podamy sobie nr tel. i spotkamy się już w Kolonii Edytowane 12 sierpnia 2011 przez Codename Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi